Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Team 7

Een familieonderneming sinds 1959. De Oostenrijker Erwin Berghammer heeft Team 7 opgericht en sinds 2006 is Georg Emprechtinger enig eigenaar van het Oostenrijkse bedrijf. Toen men begon wist men niet zo snel een bedrijfsnaam te bedenken. Team 7 is destijds bedacht, opdat men 7 mensen waren. Anno 2018 is dit aantal verhonderdvoudigd en werken er 715 mensen. In de streek rond Ried im Innkreis is Team 7 één van de grootste werkgevers. Daar vindt men 2 eigen meubelfabrieken, een zagerij, een platenfabriek en een kantoor.

Bij Team 7 creëert men waarde op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit, design 100% vanuit de eigen hand. Elk meubelstuk, elk bed, elke kast wordt per klant order op ambachtelijke wijze geproduceerd in Oostenrijk. Het Oostenrijkse vakmanschap is van buitengewoon hoogwaardige kwaliteit. De opties en mogelijkheden per meubel, kast, bed of bijmeubel zijn zeer uitgebreid en zelfs spectaculair te noemen.

Laat u inspireren hoe de Team 7 bedden, kasten en bijmeubels uw slaapkamer omtoveren. Van A van aankleden tot Z van Zenkamer; middels een gratis 3D ontwerp in onze showroom. Of neem hier alvast een kijkje naar de bijzondere en prachtige collectie van Team 7.

 

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!