Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Team 7

Een familieonderneming sinds 1959. De Oostenrijker Erwin Berghammer heeft Team 7 opgericht en sinds 2006 is Georg Emprechtinger enig eigenaar van het Oostenrijkse bedrijf. Toen men begon wist men niet zo snel een bedrijfsnaam te bedenken. Team 7 is destijds bedacht, opdat men 7 mensen waren. Anno 2018 is dit aantal verhonderdvoudigd en werken er 715 mensen. In de streek rond Ried im Innkreis is Team 7 één van de grootste werkgevers. Daar vindt men 2 eigen meubelfabrieken, een zagerij, een platenfabriek en een kantoor.

Bij Team 7 creëert men waarde op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit, design 100% vanuit de eigen hand. Elk meubelstuk, elk bed, elke kast wordt per klant order op ambachtelijke wijze geproduceerd in Oostenrijk. Het Oostenrijkse vakmanschap is van buitengewoon hoogwaardige kwaliteit. De opties en mogelijkheden per meubel, kast, bed of bijmeubel zijn zeer uitgebreid en zelfs spectaculair te noemen.

Laat u inspireren hoe de Team 7 bedden, kasten en bijmeubels uw slaapkamer omtoveren. Van A van aankleden tot Z van Zenkamer; middels een gratis 3D ontwerp in onze showroom. Of neem hier alvast een kijkje naar de bijzondere en prachtige collectie van Team 7.

 

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.