Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Topper Inside natuurlatex KOMFORT Dormiente

Meer Views

Topper Inside natuurlatex KOMFORT Dormiente

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 170,00

De Dormiente natuurlatex Topper Inside KOMFORT wordt geïntegreerd bij een Dormiente matras. Optisch houdt u dus 1 matras. Maar u krijgt het verrijkende, luxueuze comfort van een natuurlatex topper. De hoogte van de natuurlatex Topper Inside is 3 cm. De Topper Inside is geschikt voor alle Dormiente matrassen uit de serie Natural Classic.


Hoe werkt de Inside topper


Rits uw Dormiente matras open. Leg de topper bovenop uw matras. Bevestig de rits en rits de matras samen met de topper dicht. Klaar! Hoe het werkt? Klik hier voor het filmpje >


De voordelen op een rij:


- Verbetert en verrijkt uw ligcomfort.
- Voordeliger in prijs t.o.v. een losse topper.
- Optisch houdt u 1 matras, makkelijk met opmaken.
- Prijs voordeel t.o.v. de andere Dormiente natuurlatex toppers.
- Wordt standaard met een extra rits geleverd, waardoor u de topper makkelijk kunt bevestigen.
- Kan ook achteraf op alle Dormiente matrassen toegepast worden uit de serie Natural Classic.


QUL gecertificeerd  Fairtrade


 

* Vereiste velden

levertijd 3 - 4 weken

De Dormiente natuurlatex Topper Inside KOMFORT wordt geïntegreerd bij een Dormiente matras. Optisch houdt u dus 1 matras. Maar u krijgt het verrijkende, luxueuze comfort van een natuurlatex topper. De hoogte van de natuurlatex Topper Inside is 3,5 cm. De Topper Inside is geschikt voor alle Dormiente matrassen uit de serie Natural Classic.


De voordelen op een rij:


- Verbetert en verrijkt uw ligcomfort.
- Voordeliger in prijs t.o.v. een losse topper.
- Optisch houdt u 1 matras, makkelijk met opmaken.
- Prijs voordeel t.o.v. de andere Dormiente natuurlatex toppers.
- Wordt standaard met een extra rits geleverd, waardoor u de topper makkelijk kunt bevestigen.
- Kan ook achteraf op alle Dormiente matrassen toegepast worden uit de serie Natural Classic.


Belangrijke specifaties van de natuurlatex Topper Inside Komfort:


Merk: Dormiente
Type: Natuurlatex Topper Inside principe Komfort
Afmetingen: 1- en 2 persoons in vele lengte- en breedtematen.
Kleur: wit, wordt geleverd zonder matrashoes
Kern: ca. 3 cm natuurlatex
Tijk: 100% biologisch katoen
Geschikt voor: iedereen die een Dormiente matras heeft uit de serie Natural Classic en een verbetering van ligcomfort wenst.


Zorg voor een goede bescherming van uw topper met een goede molton.


Keerbaar: De topper is keerbaar.
Garantie: 5 jaar op materiaal en fabricage fouten
Onderhoud: Laat uw natuurlatex topper iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw topdekmatras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw topper, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
De topper nooit stofzuigen.
Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.
Wasbare tijk: Nee
Keurmerken: natuurlatex: QUL


Verbeter uw bed met een Dormiente Topper Inside Komfort van natuurlatex


Maak uw Dormiente matras in een oogwenk nog veel comfortabeler met de natuurlatex Topper Inside Komfort. Een soepele laag puur natuurlatex in een zachte katoenen tijk, zorgt voor een heerlijke laag extra comfort en bescherming voor uw Dormiente matras. Natuurlatex is een geweldig materiaal om op te slapen: door de grote veerkracht en elasticiteit ondersteunt het altijd daar waar nodig. De Topper Inside is alleen geschikt voor Dormiente matrassen uit de serie Natural Classic.


Zuiver natuurlatex topper


De 3 centimeter dikke laag puur natuurlatex van de Dormiente Topper Inside heeft een zogenaamde open celstructuur waardoor uw topper prima ademt en u het niet te warm krijgt. Zacht, puur en ademend. Dormiente natuurlatex wordt getest door de QUL. Natuurlatex is vrij van solventen, CFC en kanker veroorzakende chemische substanties. De Dormiente natuurlatex wordt met de hand gewonnen, op een ecologische duurzame wijze.


Een natuurlatex topper is anti allergisch


Van belang is ook dat de natuurlatex in onze toppers van nature anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-huisstofmijt is.


Dormiente


In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.


Missie Dormiente


Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.


Duurzaamheid volgens Dormiente


De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten