Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Natuurlatex matras Vegan

Meer Views

Vegan matras

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 925,00

Hét enige plantaardige en biologische zuiver natuur latex matras Vegan van Nederland! Bij Bedaffair hebben alle vegans, veganisten en vegetariërs nu de mogelijkheid om ècht diervriendelijk, duurzaam en 100% plantaardig te slapen. Het vegan matras van Bedaffair onderscheidt zich door de, overigens als beste getest, comfortabele 100% natuurlatex en zachte laag van biologisch katoen en veerkrachtig kokos. Het Vegan zuiver natuur latex matras heeft een zachte hoes van 100% biologisch katoen.


Matras Vegan van puur natuurlatex, kokos en biologische katoen


Natuurlatex staat bekend om de puntelasticiteit. Het Vegan natuurlatex matras gaat nog een stapje verder in ligcomfort. De laag kokos geeft het matras het comfortverbredende vlakte-elasticiteit. De zuiver natuur latex matras Vegan heeft een unieke celstructuur en de verdeling veerkrachtig kokos en biedt het lichaam een optimale drukverlaging en ventilatie. Hoogwaardige natuurlijke plantaardige materialen, duurzaam en 100% diervriendelijk.


Zoek je nog meer plantaardige alternatieven voor dekbedden en kussens? Dan is dit blog misschien interessant >


Wist je dat... wij nog veel meer Vegan matrassen in onze collectie hebben? Meer informatie? Neem direct contact met ons op en klik hier >


Eco Instituut KeulenRainforest Alliance Onze keurmerken

* Vereiste velden

levertijd 4 - 6 weken

Belangrijke specifaties:


Merk: Bedaffair
Afmetingen: Alle standaard maten en kan in elke maat gemaakt worden.
Kleur:  Off white
Tijk: Biologisch katoen. kBa gecertificeerd.
Kan plaatselijk worden gereinigd met zachte zeep en minimaal water.
Matrashoogte: 16 cm.
Materialen: 100% natuurlatex uit Guatamala, biologisch katoen uit Turkije en gelatexeerd kokos
Bedbodem: Geschikt voor vaste en verstelbare bodems en boxspring bodems.


Keerbaar: Het matras is keerbaar.
Stevigheid: Stabiel ligcomfort. Verkrijgbaar in soft en medium. 
Het matras is persoonlijk aan te passen: de zijde met alleen biologisch katoen (tot 75 kg.) en een zijde met kokos (vanaf 75 kg. of buikslapers). U kiest uw ligcomfort.
Optie: het matras kan ook met gelijke zijden worden gemaakt zonder meerkosten.
Garantie: 5 jaar op materiaal en fabricage fouten

Onderhoud: Laat uw matras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw matras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Zorg voor een goede beschermning onder uw matras met een matrasbeschermer op uw bedbodem.
Gebruik een goede molton om uw matras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het matras nooit stofzuigen. Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.
Keurmerken: Latex: Eco Instituut Keulen, Rainforest Alliance, FSC
Katoen: kbA gecertificeerd (Kontrolliert biologische Anbau) 


Vakmanschap en passie


Onze zuiver natuur latex matrassen worden met de hand gemaakt in een kleine ambachtelijke beddenatelier in Duitsland. Natuurlijk komen sommige natuurlijke materialen van ver. Zo wordt de natuurlatex gewonnen in Guatamala en komt de katoen uit Turkije.


Zorgenloos bestellen en gratis thuisbezorgd


Bij Bedaffair kunt u makkelijk online bestellen en betalen en uw bestelling wordt tot de deur afgeleverd wanneer het u uitkomt.


Heeft u vragen?


De keuze van het matras dat bij u past, heeft te maken met meerdere factoren: uw bedbodem, uw gewicht, uw slaaphouding, uw lengte en uw persoonlijke voorkeur. Bedaffair eigenaar en slaapadviseur, Arend Vaders, is voormalig ambachtelijk beddenmaker. Hij geeft in dit artikel tips over de aankoop van een nieuw matras.
Natuurlijk kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken 020 - 3031179 of per email uw vragen stellen. Onze winkel is van dinsdag t/m zondag geopend waar slaapadviseur en ambachtelijk beddenmaker Arend Vaders al uw vragen kan beantwoorden.


De natuurlatex matras Natural is ook verkrijgbaar in een extra lange maat. Lees hier meer informatie over onze extra lange matrassen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!