Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Verzendingen Bedaffair

Verzendingen in Nederland

Alle orders boven de € 75 worden in Nederland kosteloos verzonden. Daaronder rekenen we € 7,95 per zending voor verpakking- en verzendkosten.

Levering aan de deur of 1e drempel is gratis.
Het installeren van een (massief houten) bed, boxspring en elektrisch verstelbare boxspring kost € 150.

Verzendingen naar België

Alle bestellingen boven de € 75 die als postpakket kunnen worden verstuurd worden kosteloos naar België verzonden. Alle grotere bestellingen (bedden, matrassen, opdekken, etc.) op aanvraag.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.