Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Werfzeep

Werfzeep is een kleine biologische zeepziederij uit Utrecht.

TIJDELIJK SHOP JE BIJ ALLE WERFZEEP ZEEPJES MET 15% KORTING! BIJ DE KASSA ONTVANGT U DIRECT 15% KORTING OP ALLE ZEPEN. OP = OP.

Natuurlijke zeep

Alle oliën die Gebruikt zijn bij de Werfzeep zepen, ook de etherische oliën, zijn biologisch gecertificeerd. Daarnaast kweekt Werfzeep we zelf een aantal kruiden in haar kruidentuin. De zaden hiervoor komen van het biologisch-dynamische zadenbedrijf De Bolster.

Vanzelfsprekend kun je erop vertrouwen dat Werfzeep producten vernoemd zijn naar hun ingrediënten. Zo bevat bijvoorbeeld onze olijfzeep enkel olijfolie, en onze kokoszeep enkel kokosolie. Wergzeep is dan ook trots op de ingrediënten en vermeldt deze op de verpakking en online in het Nederlands en in de internationale INCI-code. De grondstoffen, hun herkomst en certificering zijn bekend en geregistreerd.

Werfzeep bestellen

Bij Bedaffair kun je makkelijk alle zepen van Werfzeep online bestellen. We verzenden snel. Bedaffair heeft de volledige collectie biologische en handgemaakte zepen van Werfzeep op voorraad. Woon je in Amsterdam of omgeving, dan kun je de zepen van Werfzeep in onze showroom zien, ruiken en kopen. 

Bestel direct online of bezoek onze showroom op Amsterdam IJburg. On- & offline, je bent van harte welkom.