Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Wollen onderdeken SONDRIO DIK biologisch wol onderlegger Prolana

Meer Views

Wollen onderdeken SONDRIO DIK biologisch wol onderlegger Prolana

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 249,00

De SONDRIO DIK van Prolana is een heerlijk zachte knuffelige wollen onderdeke7n of onderlegger met 2 verschillende zijden. Eén zijde is gemaakt van pure wol pluche, de andere zijde is van biologisch jersey katoen. Daarnaast is de onderdeken gevuld met biologische wol. Kortom deze onderdeken of onderlegger is zeer behaaglijk en heerlijk comfortabel.


Een wollen onderdeken heeft een uitzonderlijk prettige warmte- en vochtregulatie. De zachte comfort laag van het wol pluche ademt en geleid, gedurende de slaap de ontstane vocht-warmte, snel van het lichaam weg. Zo is het nooit te koud of te warm. U slaapt altijd droog en comfortabel.


Extra: wol pluche bevordert doorbloeding. Een ander voordeel van de wollen onderdeken SONDRIO DIK onderdeken is het lichte masserende effect dat bevorderend is voor de doorbloeding. Een groter masserend effect wordt verkregen als het wollen onderlegger (tijdelijk) zonder laken wordt gebruikt. Een ideaal biologisch wollen onderdeken dat geschikt is voor alle typen matrassen.


Biologische scheerwol

* Vereiste velden

levertijd 0 - 3 weken

Specificaties van wollen onderdeken SONDRIO DIK:


Merk: Prolana
Type: Wollen (wol pluche) onderdeken of onderlegger
Vulling: 100% scheerwol kbT,
Zijden: een zijde bio wol pluche, een zijde jersey bio katoen
Geschikt voor: iedereen en elk matras
Maten: Alle standaard maten en op aanvraag in elke maat leverbaar
Comfort: Flexibel en vormvast, uitmuntend warmte- en vochtregulerend.
Dikte topdekmatras: 3,5 cm


Hygiënisch: Zelfreinigend. Huismijtproof en schimmelwerend, geschikt voor allergie patiënten.
Onderhoud: Laat uw onderdeken iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw onderdeken iedere 2 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw (topdek)matras, zodat deze zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het onderdeken nooit stofzuigen. 


Vulling:
80 x 200 cm: 800g scheerwol, kbT
90 x 200 cm: 900g scheerwol, kbT
100 x 200 cm: 1000g scheerwol, kbT
140 x 200 cm: 1400g scheerwol, kbT
160 x 200 cm: 1600g scheerwol, kbT
180 x 200 cm: 1800g scheerwol, kbT
200 x 200 cm: 2000g scheerwol, kbT


Biologisch wol heeft bijzondere eigenschappen


De eigenschappen van natuurlijke haren zoals schapenwol gaan vèèl verder dan brandwerendheid, elasticiteit en het behouden van een consistente warmte. Wol kan gevaarlijke zuren (denk aan zure regen, zoutzuur) en gifstoffen die de gezondheid schade (zoals sigarettenrook) toebrengen neutraliseren en absorberen. Onze biologische topdekmatras van biologische wol, is gemaakt van één van de meest verrassende, prachtige, natuurlijke materialen.


- Lees meer over de bijzondere eigenschappen van biologische wol >


DE PREMIUM KWALITEIT VAN PROLANA


Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.