Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Yumeko

Yumeko biedt een volledige collectie eco dekbedden, matrassen, toppers, dekbedden, kussens en plaids. Yumeko brengt zachtheid in de wereld. Zij geloven dat zachtheid zorgt voor een beter en meer ontspannen bestaan.

De Yumeko eco dekbedden, matrassen en toppers, beddengoed, kussens, en plaids zijn zo zacht. Yumeko maakt ze meest het duurzame natuurlatex, katoen en kapok, het beste dons en de mooiste wol. Die kwaliteit biedt Yumeko, omdat ze zacht zijn voor de dieren en de akkers die onze grondstoffen leveren. Net als voor de boeren waarvan ze zijn.

Matrassen en toppers Yumeko toppers en matrassen zijn gemaakt van puur natuurlatex. De tijk van de Yumeko matrassen zijn gemaakt van zacht biologisch jersey katoen met daaronder een dikke laag biologische wol. De Yumeko eco natuurlatex matrassen zijn geschikt voor zowel zij-, rug-, buik-- als omni-slapers.

Hoofdkussens Voel de zachtheid van Yumeko kussen. Alle Yumeko eco kussens zijn gemaakt van biologisch katoen en gevuld met heerlijk kapok, wol of dons.

Dekbedden Yumeko biedt zachte, knuffelige dekbedden van wol, eendendons, tencel of katoen. Yumeko heeft voor iedereen het perfecte eco dekbed. Een geschikt dekbed voor alle seizoenen, zomer, winter, herfst en lente. Maak je keuze en geniet van zachtheid.

Beddengoed Het beddengoed van Yumeko is heerlijk zacht en nog nooit in aanraking geweest met chemicaliën. Je slaapt niet alleen zachter, maar dus ook schoner. Kies uit dekbedovertrekken, kussenslopen, hoeslakens, lakens en kussenbeschermers.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon, zeer groot , zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar. Wilt u liever privé onze winkel bezoeken? Dat kan! Uniek is onze service 'Privé winkelen'. 

Uniek: Privé winkelen bij Bedaffair, de hele winkel voor u alleen!

Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Willen wij u zo goed mogelijk te helpen én zo veilig mogelijk biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u en uw partner als enige klant verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

Onze openingstijden zijn:

dinsdag – vrijdag 9:30 – 17:30 uur
zaterdag 9:30 – 17:00 uur

Wij staan telefonisch, per email of in onze 800 m2 winkel, voor u klaar met antwoorden op de meest gestelde vragen of voor een persoonlijk matras advies op maat.

U bent zowel online als in onze ruime 800 m2 showroom van harte welkom.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
T. 0233036897
E. info@bedaffair.nl

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!