Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Yumeko

Yumeko biedt een volledige collectie eco dekbedden, matrassen, toppers, dekbedden, kussens en plaids. Yumeko brengt zachtheid in de wereld. Zij geloven dat zachtheid zorgt voor een beter en meer ontspannen bestaan.

De Yumeko eco dekbedden, matrassen en toppers, beddengoed, kussens, en plaids zijn zo zacht. Yumeko maakt ze meest het duurzame natuurlatex, katoen en kapok, het beste dons en de mooiste wol. Die kwaliteit biedt Yumeko, omdat ze zacht zijn voor de dieren en de akkers die onze grondstoffen leveren. Net als voor de boeren waarvan ze zijn.

Matrassen en toppers Kom Yumeko eco matrassen voelen, proberen en testen bij ons in de showroom. Ze zijn gemaakt van puur natuurlatex. De tijk van de Yumeko matrassen zijn gemaakt van zacht biologisch jersey katoen met daaronder een dikke laag biologische wol. De Yumeko eco natuurlatex matrassen zijn geschikt voor zowel zij-, rug-, buik-- als omni-slapers.

Hoofdkussens Voel de zachtheid van Yumeko kussen. Alle Yumeko eco kussens zijn gemaakt van biologisch katoen en gevuld met heerlijk kapok, wol of dons.

Dekbedden Yumeko biedt zachte, knuffelige dekbedden van wol, eendendons, tencel of katoen. Yumeko heeft voor iedereen het perfecte eco dekbed. Een geschikt dekbed voor alle seizoenen, zomer, winter, herfst en lente. Maak je keuze en geniet van zachtheid.

Beddengoed Het beddengoed van Yumeko is heerlijk zacht en nog nooit in aanraking geweest met chemicaliën. Je slaapt niet alleen zachter, maar dus ook schoner. Kies uit dekbedovertrekken, kussenslopen, hoeslakens, lakens en kussenbeschermers.