Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Zechsal magnesium kopen

Shop bij Bedaffair.nl het volledige assortiment Zechsal magnesium en profiteer van de beste prijs. Bestel gemakkelijk & snel online! Of bezoek onze winkel op Amsterdam IJburg.

Waar komt Zechsal magnesium vandaan?

Zechsal magnesium wordt gewonnen in Tripscompagnie, een plaatsje vlakbij Veendam in Groningen. Hier werd in 1982 begonnen met het winnen van een unieke magnesium zoutlaag uit de Zechstein zee. Deze zee is 250.000.000 jaar geleden ingedroogd.

Vanuit de ondergrondse zoutlagen van de Zechstein zee wordt op diverse plaatsen in Polen, Duitsland en Nederland zout gewonnen. De meeste vindplaatsen betreffen natriumchloride (keukenzout). In Nederland ligt de bekendste bron daarvan in Boekelo.

De bron bij Tripscompagnie bestaat hoofdzakelijk uit magnesiumchloride. In de hele wereld zijn er circa 10 van dergelijke bronnen die in exploitatie zijn. De magnesium bron in Tripscompagnie is erkend als de zuiverste (vrij van vervuiling) en het hoogst geconcentreerd. Het magnesium zout in vaste vorm bevat 47% magnesiumchloride.

Magnesium Zechsal rechtstreeks uit de bron bij Bedaffair.nl

De verwerking van het zuivere magnesium zout voor menselijke toepassing vindt plaats vlakbij bij de Zechstein magensium bron. Daar is sinds 2010 ook Zechsal gevestigd. Zechsal verkrijgt de grondstof direct van Zechstein Minerals in zijn unieke (vloeibare en vaste) vorm. Zechsal geeft dit door aan Bedaffair.nl als Zechsal magnesiumolie en magnesium bad kristallen.

Volledige Zechsal magnesium assortiment bij Bedaffair

De Zechsal magnesiumolie dient als grondstof voor het maken van magnesium producten als de bodygel, bodycream, shampoo, etc. Het volledige Zechsal magnesium assortiment is verkrijgbaar op Bedaffair.nl en in de winkel van Bedaffair op Amsterdam IJburg. 

De overige ingrediënten die in de producten zitten zijn 100% natuurlijk en vallen onder de scherpste kwaliteitsborging (BDIH) voor natuurcosmetica. Met de Zechsal producten bent u dus verzekerd van het zuiverste en edelste natuurlijke magnesium, rechtstreeks uit de unieke Zechstein bron.

Bestel snel en makkelijk al uw Zechsal magnesium producten bij Bedaffair.nl. Of bezoek onze winkel op Amsterdam IJburg.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!