Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Zechsal voetenbad 750gr

Meer Views

Zechsal magnesium voetbadzout 750gr.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,50

Zechsal magnesium voetbadzout badkristallen bestaan uit zuiver magnesiumchloride in vaste vorm. De magnesium kristallen lossen uitstekend op in water. Pot van 750 gram, goed voor 6 voetenbaden. 

De voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium. Daarnaast is een zechsal magnesium voetenbad ook uitermate geschikt om afvalstoffen af te voeren. Heerlijk voor het slapen gaan!

Levertijd: 0 - 5 werkdagen

levertijd 0 - 5 werkdagen

Dosering en gebruik


Voor normaal onderhoud van uw magnesiumbalans, neem twee keer per week een Zechsal magnesium voetbad. Bij gezondheidsklachten bevelen wij aan om óm de dag een magnesium voetenbad te nemen, bij voorkeur 's avonds voor het slapen gaan.


Dosering: 125 gram op ca. 4 liter warm water. De aanbevolen temperatuur is 37 graden Celsius. Duur: minimaal 20 minuten, optimaal is een half uur.

Nb. niet geschikt voor elektrische voetenbaden (i.v.m. corrosieve eigenschappen van magnesium voor metalen onderdelen, zoals in een pompsysteem).


Vragen over dit product? Chat met ons! Of bel 020 - 3031179.


Ingrediënten: 47% magnesiumchloride, kristalwater.


Zechsal magnesium en jouw gezondheid


Jouw gezondheid, dát is waar het om draait bij Zechsal magnesium producten. Twee gepassioneerden zijn na succesvolle loopbanen in de laboratoriumwereld en de zorg hun eigen bedrijf begonnen. Met onder andere de Zechsal bodygel, bodycream, shampoo en badkristallen ben je ervan verzekerd dat je jouw lichaam het allerbeste geeft.


Het magnesium zout wat verwerkt is in de producten van Zechsal is het meest zuivere en edele magnesiumzout dat er is. Dit zout wordt nog steeds gewonnen uit de ondergrondse zoutlagen van de Zechstein zee, welke miljoenen jaren geleden ingedroogd is. Buiten dit magnesiumzout worden alleen ingrediënten gebruikt die 100 procent natuurlijk zijn en aan de scherpste kwaliteitseisen voldoen. Naast kwaliteit staat het merk ook voor duurzaamheid. Door materiaal- en partnerkeuze proberen ze het milieu dan ook zoveel mogelijk te ontzien. Zo is Zechsal een bedrijf wat niet alleen aan de mensen, maar ook aan de rest van de wereld om haar heen denkt.


En dat past naadloos bij de filosofie van Bedaffair.nl!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten