Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Zechsal magnesiumolie 100 ml

Meer Views

Zechsal magnesiumolie 100 ml

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95

Zechsal magnesiumolie is de hoog geconcentreerde vloeibare vorm van magnesiumchloride, opgelost in water. Het wordt magnesium olie genoemd omdat het olieachtig aanvoelt. Magnesiumolie is uitermate geschikt om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. Handig en voordelig in gebruik, voor het hele lichaam.


Het magnesium zout wat verwerkt is in de magnesiumolie van Zechsal is het meest zuivere en edele magnesium mineraal zout dat er is. Dit mineraal zout wordt nog steeds gewonnen uit de ondergrondse zoutlagen van de Zechstein zee, welke miljoenen jaren geleden ingedroogd is. Buiten dit magnesiumzout worden alleen ingrediënten gebruikt die 100 procent natuurlijk zijn en aan de scherpste kwaliteitseisen voldoen. Naast kwaliteit staat het merk ook voor duurzaamheid. Door materiaal- en partnerkeuze proberen ze het milieu dan ook zoveel mogelijk te ontzien. Zo is Zechsal een bedrijf wat niet alleen aan de mensen, maar ook aan de rest van de wereld om haar heen denkt. En dat past naadloos bij de filosofie van Bedaffair.nl!


Verpakking: 100 ml fles met spray

Levertijd: Direct leverbaar

levertijd Direct leverbaar

Magnesiumolie tips om in te smeren


De beste plekken om magnesium op te nemen zijn de voeten, de oksels en de buikstreek. Maar als u last heeft van kramp of gespannen spieren dan is het ook verstandig de plek zelf te behandelen.
Tip: als de huid warm is (bv na het douchen of na inspanning) bevordert dit de opname sterk. Vermijd contact met uw ogen of open wondjes, dit kan een bijtend gevoel geven.


Dosering en gebruik van magnesium olie


Gebruik dagelijks 15 tot 20 sprays (ca. 200 mg, de helft van de dagelijkse behoefte). Laat het minimaal 10 minuten inwerken. Daarna afspoelen indien gewenst. Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn normaal en duiden erop dat het magnesium wordt opgenomen. Uw huid wordt aangenaam soepel en u kunt nagenieten van de totale ontspanning. 

Ingrediënten: 31% magnesiumchloride, aqua.


Zechsal magnesium en jouw gezondheid


Jouw gezondheid, dát is waar het om draait bij Zechsal magnesium producten. Twee gepassioneerden zijn na succesvolle loopbanen in de laboratoriumwereld en de zorg hun eigen bedrijf begonnen. Met onder andere de Zechsal bodygel, bodycream, shampoo en badkristallen ben je ervan verzekerd dat je jouw lichaam het allerbeste geeft.


Het magnesium zout wat verwerkt is in de producten van Zechsal is het meest zuivere en edele magnesiumzout dat er is. Dit zout wordt nog steeds gewonnen uit de ondergrondse zoutlagen van de Zechstein zee, welke miljoenen jaren geleden ingedroogd is. Buiten dit magnesiumzout worden alleen ingrediënten gebruikt die 100 procent natuurlijk zijn en aan de scherpste kwaliteitseisen voldoen. Naast kwaliteit staat het merk ook voor duurzaamheid. Door materiaal- en partnerkeuze proberen ze het milieu dan ook zoveel mogelijk te ontzien. Zo is Zechsal een bedrijf wat niet alleen aan de mensen, maar ook aan de rest van de wereld om haar heen denkt.
En dat past naadloos bij de filosofie van Bedaffair.nl!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten