Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Zirben alpenden bed NOX massief hout Team 7

Meer Views

Zirben alpenden bed NOX massief hout Team 7

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3.036,00

Het Team 7 houten bed NOX in zirben hout of alpenden verwent u met de aangename geur en archaïsch exact gevormd design. De exact gefreesde rondingen vormen aan de hoeken een elegante S-lijn en herinneren qua vorm aan ying en yang. Het lijnenspel van het zirben hout of alpenden bed NOX loopt door in het hoofdeinde. De terugvallende panelen onder het zirben hout bed NOX geven het bed een lichte en zwevende uitstraling.


Metaalvrij bed van Team 7


De unieke door Team 7 ontwikkelde, metaalvrije bedverbindingen maken het alpenden of zirben hout bed NOX stabiel en demonteerbaar. Waarom een metaalvrij bed? Bestaande elektromagnetische velden kunnen niet worden versterkt door een metaalvrij bed. En dat is fijn als u weet dat de oppervlakte spanning van synthetische materialen in een slaapkamer ongemerkt een hoog spanningsveld kunnen creëren. Synthetische materialen in bijv. vloerbedekking, gordijnen, matrassen met koudschuim, memoryfoam, pocketvering, dekbedden, hoofdkussens zijn voor het lichaam een extra belasting. De optelsom die het lichaam nog verder belast zijn andere factoren in ons huis zoals wifi, mobiele telefoon naast het bed, elektrisch verstelbaar bed, elektrische dekens, metalen spiraal bedbodems, een TV en wekkerradio.


- Lees hier meer over wetenschappelijk aangetoonde inwerking van elektrosmog op celniveau >>


Alpenden of zirben hout


De boom Alpenden of zoals de Oostenrijkse Alpen bewoners het 'Zirben holz' noemen, staat bekend als de koning van de alpen. Zijn kostbare etherische olie werkt ontspannend en verleent deze unieke alpen houtsoort unieke positieve eigenschappen voor de slaapkwaliteit. Als ook de bloedsomloop en het recuperatievermogen (eigen herstellend vermogen van ons lichaam). Bovendien zorgt de etherische olie uit de alpenden of het zirben hout voor een lagere hartslag, werkt verkwikkend en versterkt zo ons algemene welbevinden.


- Lees hier meer over de wetenschappelijk aangetoonde werking van alpenden olie >>


Het NOX bed is 39,5 cm hoog en optioneel leverbaar in comforthoogte 47,5 cm.
De inlegdiepte is 16,8 cm of 20,0 cm.
Het hoofdbord is optioneel. Bed Nox kan ook zonder hoofdbord geleverd worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

* Vereiste velden

levertijd 6 - 8 weken

Specificaties van het massief houten alpenden zirben NOX bed:.


Merk: Team 7
Materiaal: Uitgevoerd in alpenden of zirben hout. Ook verkrijgbaar in 6 andere houtsoorten: elzenhout, kern beuken, beuken, eiken, kersen en noten. Alle houtstalen zijn aanwezig in de showroom.
Afwerking: Onbehandeld
Herkomst: Oostenrijk
Afmeting bed: Alle standaard maten vanaf 140 breed. Lengtematen zijn mogelijk.
Hoogte (van grond tot bovenkant zijpaneel: 39,5 cm
Optioneel is comforthoogte is mogelijk: 47,5
Hoogte hoofdbord: 45 cm (van bovenkant bed tot bovenkant hoofdbord)
Inlegdiepte lattenbodem: 16,5 of 20 cm


Het massief houten alpenden / zirben hout, metaalvrije bed NOX aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.
Massief houten kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.


Onderhoud van massief houten alpende / zirben hout bed Nox


Voor het onderhoud van het massief houten alpenden / zirben hout bed Nox en nachtkastjes adviseren wij niets. Hout alpenden hout of zirben is onbehandeld. Indien de geur afneemt kunt u het hout lichtjes opschuren waarmee de houtporiën opengaan en de geur reikelijk terugkomt. Past u op voor vetvlekken van huid of oliën bij onbehandeld hout.


7 Feiten over alpenden of zirben hout:


1. Alpenden of Zirbe (pinus Cembra) heet alleen „Zirbelkiefer“ in Oostenrijk en Beieren. In Zwitserland wordt de ‘Zirbe’ of alpenden ‘Arve’ genoemd.
2. In het alpenden hout en de etherische olie van de alpenden bevindt zich het enzym pinosylvin, dat gelijkend is aan de werkzame stof resveratrol, welke in de geneeskunde voor het laten afsterven van kankercellen gebruikt wordt.
3. Het is wetenschappelijk aangetoond, dat in een kamer gemaakt van alpenden hout geen weergevoeligheid optreed. Ondanks luchtdrukverandering blijft de bloedsomloop stabiel.
4. "In een alpenden bed slaapt men beter.“, dat is de uitkomst van een dubbel blinde studie. In de studie werd onderzocht welk effect alpenden hout heeft op de belasting, ontspannende en herstellende werking op het menselijk lichaam. De aangetoonde betere nachtrust is verbonden met een gereduceerde hartfrequentie en een verhoogde trilling van het organisme in het verloop van de dag. De gemiddelde besparing in een massief houten alpenden bed ligt bij 3500 hartslagen per dag: Het hart bespaart dagelijks een uur hartactiviteit!
5. Ook is de anti-bacteriële werking bewezen van massief alpenden hout. In een vochtige omgeving is hoge bacterieremmende werking van alpenden hout geconstateerd, wat schimmelgroei verhindert.
6. Alpenden olie of arven olie beschermt tegen motten. Wetenschappelijk bewezen zijn is Arve meubelolie en alpenden houten meubels zeer geschikt voor het bewaren van wol en textiel dat gevoelig is voor motten.


Bij mensen die omringd door het hout van de alpenden slapen, slaat het hart gemiddeld 3.500 hartslagen minder per nacht. En een lagere polsslag is wenselijk, want dit betekent dat het hart beter van zuurstof wordt voorzien. Op de lange duur heeft een lage hartfrequentie zelfs een gunstig effect op de levensverwachting: is de polsslag lager, dan leven we langer. Ontspannen slapen in een massief houten bed gemaakt van de alpenden slaat het hart gemiddeld 3.500 hartslagen minder per nacht, dat scheelt ongeveer een uur hartactiviteit per dag. (Joanneum Research, Graz & HUMAN RESEARCH)


Bed van zuiver natuur hout


De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeled met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.


Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit


Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.


Duurzaam en waardevast


Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.


TEAM 7


Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 300m2 showroom te Amsterdam-IJburg al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten