Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Zirben olie spray 20 ml Alpenden luchtverfrisser

Meer Views

Zirben olie spray 20 ml Alpenden luchtverfrisser

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,90

De originele zirben olie uit Tirol. Deze spray met 100% zuivere Zirben olie heeft een inhoud van 20 ml. De Zirben olie spray heeft een verstuiver zodat deze makkelijk als luchtverfrisser gebruikt kan worden. Alpenden olie reinigt de lucht en neutraliseert onaangename luchtjes op een natuurlijke manier.


Deze originele Zirben olie spray wordt gezien als de beste kwaliteit Alpenden olie. Bedaffair importeert de olie direct uit Tirol, Oostenrijk. Deze Alpenden of Zirben etherische olie is 100% natuurzuiver en wordt gewonnen door middel van waterdampdestillatie uit de naalden, twijgen, sappen en het hout van de Alpenden of Zirbe.


De voordelen op een rij:
- Voordeelverpakking Zirben olie spray, met verstuiver en dop, 100 ml
- 100% zuivere Zirben of alpenden olie (niet vermengd met dennen olie)
- Duurzaam verkregen
- Gedestilleerd met stoom
- Hoogwaardige kwaliteit
- Wetenschappelijk aangetoonde werking op verbetering van nachtrust, verlaging hartslag en verbetering van doorbloeding


Levertijd: direct leverbaar


- Verzending via de voordelige brievenbuspost.
- Bekijk meer Alpenden of Zirbe producten onderaan deze pagina.

Levertijd: direct leverbaar

levertijd direct leverbaar

Aangetoonde gezondheidsvoordelen van Zirben olie


Bij mensen die omringd door het hout van de alpenden slapen, slaat het hart gemiddeld 3.500 hartslagen minder per nacht. En een lagere polsslag is wenselijk, want dit betekent dat het hart beter van zuurstof wordt voorzien. Op de lange duur heeft een lage hartfrequentie zelfs een gunstig effect op de levensverwachting: is de polsslag lager, dan leven we langer. Ontspannen slapen in een massief houten bed gemaakt van de alpenden slaat het hart gemiddeld 3.500 hartslagen minder per nacht, dat scheelt ongeveer een uur hartactiviteit per dag. (Joanneum Research, Graz & HUMAN RESEARCH).


7 Feiten over alpenden hout:


1. Alpenden of Zirbe (pinus Cembra) heet alleen „Zirbelkiefer“ in Oostenrijk en Beieren. In Zwitserland wordt de ‘Zirbe’ of alpenden ‘Arve’ genoemd.
2. In het alpenden hout en de Zirben etherische olie van de alpenden bevindt zich het enzym pinosylvin, dat gelijkend is aan de werkzame stof resveratrol, welke in de geneeskunde voor het laten afsterven van kankercellen gebruikt wordt. 
3. Het is wetenschappelijk aangetoond, dat in een kamer gemaakt van alpenden hout geen weergevoeligheid optreed. Ondanks luchtdrukverandering blijft de bloedsomloop stabiel. 
4. "In een alpenden bed slaapt men beter.“, dat is de uitkomst van een dubbel blinde studie. In de studie werd onderzocht welk effect alpenden hout heeft op de belasting, ontspannende en herstellende werking op het menselijk lichaam. De aangetoonde betere nachtrust is verbonden met een gereduceerde hartfrequentie en een verhoogde trilling van het organisme in het verloop van de dag. De gemiddelde besparing in een massief houten alpenden bed ligt bij 3500 hartslagen per dag: Het hart bespaart dagelijks een uur hartactiviteit!
5. Ook is de anti-bacteriële werking bewezen van massief alpenden hout. In een vochtige omgeving is hoge bacterieremmende werking van alpenden hout geconstateerd, wat schimmelgroei verhindert.
6. Alpenden, Zirben olie of arven olie beschermt tegen motten. Wetenschappelijk bewezen zijn is Arve meubelolie en alpenden houten meubels zeer geschikt voor het bewaren van wol en textiel dat gevoelig is voor motten.


Hoe gebruik ik de Zirben olie spray?


Voor het verfrissen van uw hoofdkussen zirbepillo MED, zirben kussens, zirben of alpendennen houten meubels/bedden, schaafsel van uw stralingsvrije nachtconsole.
Als natuurlijk luchtverfrisser voor een langdurige en aangename geur in uw huis, auto, boot of caravan.
Om onaangename luchtjes te neutraliseren.


Er is een 20 ml en een 100 ml Zirben olie spray verkrijgbaar.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten