Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Zirbenhout lamp PURILAMP AROMA alpenden LED verlichting

Meer Views

Zirbenhout lamp PURILAMP AROMA alpenden LED verlichting

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 179,95

De PuriLamp Aroma is een decoratieve, handgemaakte lamp gemaakt in Oostenrijk. Zirben of de alpenden groeit uitsluitend in Oostenrijk en Zwitserland, waar dit hout dan ook zeer geliefd is om zijn heerlijke geur en gezondheidsvoordelen. De mooie lamp bestaat uit 100% massief zirbenhout. De Purilamp Aroma is geschikt voor een redelijk grote ruimte (35m2 - 45m2). Ideaal voor een slaapkamer, woonkamer, flats en studentenwoningen.


De PuriLamp Aroma is een LED lamp en lucht verbeteraar tegelijk. In de zirbe lamp is een geluidloze ventilator verwerkt, die de etherische oliën van het hout in de ruimte verspreidt. Naast de aangename, frisse, Alpen geur, geeft het LED licht een warme sfeer. De LED lamp kan met de meegeleverde afstandsbediening bedient worden.


Grootte: 14 x 14 x 33 cm


Garantie


Op de PuriLamp zit een garantie van 10 jaar en op de elektronische onderdelen 1 jaar. (De elektrische onderdelen van de lamp zijn eenvoudig te vervangen.)


De gezonde werking van zirben hout


- Slecht slapen / slaapklachten - het verbeterd de slaapkwaliteit
- Vermindert het aantal hartslagen en verlaagt de bloeddruk (reductie van hartslagen ca. 3.500 slagen/dag)
- Verbetert de concentratie
- Ontstekingsremmend
- Verbetert het algemeen welzijn
- Heerlijke aangename geur - verbeterd het binnenklimaat.
(Wetenschappelijk onderzocht Joanneum Research, Graz & HUMAN RESEARCH)


Lees meer over de wetenschappelijk aangetoonde helende werking van Alpenden olie >

Levertijd: Direct leverbaar

levertijd Direct leverbaar

Specificaties van Purilamp Aroma:


Merk: Allpine
Type: Purilamp Aroma
Geschikt voor: ruimte tot 35m² - 45m2, afhankelijk van temperatuur en luchtcirculatie
Afmeting: 14 x 14 x 33 cm
Licht: 16 kleurige LED verlichting
Elektrische voeding: Stroom
Inclusief: zirben hout schaafsel en afstandbediening
Garantie: 10 jaar / op de elektrische onderdelen 1 jaar (zijn altijd te vervangen ook na garantieperiode)


Over Allpine


Allpine is een jong bedrijf. De Nederlandse eigenaar is 2 jaar geleden verhuisd naar Oostenrijk. Sind die tijd heeft hij zich verdiept en gespecialiseerd in het verwerken van zirben hout. Elk product wordt met de hand gemaakt en zorgvuldig ontworpen en geproduceerd. De kwaliteit is bijzonder belangrijk voor Allpine, en daarom wordt het gebruikte Zirben hout plank voor plank getest en is altijd FSC gecertificeerd. Op deze manier is een genoegen om het natuurlijke zirben hout te werken.


Hoe wordt de zirben lamp Purilamp Aroma gemaakt?


Bekijk hier hoe de zirben lamp wordt gemaakt >

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!