Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Zwevend bed met boomstam hoofdbord Exclusiv massief wild eikenhouten bed

Meer Views

Zwevend bed met boomstam hoofdbord Exclusiv massief wild eikenhouten bed

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.950,00

Het zwevende bed Exclusiv van Bedaffair is uitgevoerd met een boomstam hoofdbord. Bedaffair introduceert als 1e op de Nederlandse markt dit prachtige unieke bed. Het Exclusiv bed wordt uitgevoerd in robuust massief wild eikenhout uit duurzaam beheerde Duitse wouden. De strakke, vlakke en rechte lijnen van de ombouw vormen een exclusief contrast met het boomstam hoofdbord. Werkelijk elk Exclusiv eikenhouten bed is uniek, immers geen enkele boomstam is hetzelfde. Het zwevend bed met boomstam hoofdbord Exclusiv is een uniciteit en prachtige eye-catcher in uw slaapkamer.


Elke boomstam is anders, elke Exclusiv is uniek


Elke Exclusiv van Bedaffair heeft een unieke uitstraling. Een bed met boomstam hoofdbord straalt in alles eerlijkheid, puurheid, rust en natuur uit en dit is precies wat veel mensen wensen in de slaapkamer. Een boomstam hoofdbord is massief hout in zijn puurste vorm en functie. Een schitterend puur eikenhouten bed van hout uit eigen omgeving tegen een eerlijke prijs. Het design bed Exclusiv van massief wil eikenhout lijkt te zweven in uw slaapkamer. De bijzondere houten constructie waar het massief wild eikenhouten bed Exclusiv op staat geeft een bijzondere en unieke en ruimtelijke uitstraling aan uw slaapkamer. Bovendien is Bedaffair's zwevend bed met boomstam hoofdbord Exclusiv eerlijk en puur: afgewerkt met natuurlijke olie, onverwoestbaar, ecologisch en verantwoord afkomstig uit de oudste Duitse wouden en gemaakt op ambachtelijk authentiek wijze.

* Vereiste velden

levertijd 6 - 8 weken

Specificaties van het Exclusiv bed:


Merk: Bedaffair
Type: Exclusiv
Materiaal: Massief wild eiken hout, hoofdbord van boomstam (bij elk bed verschillend)
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: 43 cm
Dikte massief hout: ca. 4 cm
Inlegdiepte: 21 cm
Hoogte hoofdbord: ca. 93 cm

Het massief wild eiken design bed Exclusiv is exclusief matrassen en lattenbodems.


Lees meer over massief wild eiken >


Onderhoud van massief houten bedden


Voor het onderhoud van het massief wild eiken houten design bed Exclusiv en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.


Levering en bezorging


Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage van massief houten bedden door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.


Afbeelding met bed kan afwijken qua kleur. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.
Het hoofdbord is uniek en zal bij elke Exclusiv anders zijn van vorm.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!