Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Zwevend houten design bed COM CI  XL Holzmanufaktur

Meer Views

Zwevend houten design bed COM:CI XL Holzmanufaktur

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2.025,00

Het massief houten bed COM:CI van Holzmanufaktur is uniek in zijn soort. Het zwevende design oogt zeer ruimtelijk. Door de prachtige afwerking aan zowel voor als achterkant maakt dat het bed ook vrij in de ruimte kan staan. COM:CI is een one-of-a-kind meesterstuk van ambachtelijk vakmanschap. De meubelmeesters van het Duitse kwaliteitsmerk Holzmanufaktur hebben met zeer veel liefde en passie het COM:CI bed ontwikkelt en gemaakt.


Het design van massief houten bed COM:CI is elegant en exclusief. De elegantie van het COM:CI bed wordt versterkt door de lichtgebogen rugleuning. De rugleuning is op basis een speciale techniek gemaakt, waardoor werking van het hout wordt tegengegaan. Ook is de rugleuning bijzonder stijlvol afgewerkt en met prachtige details bevestigd aan het massief houten frame. Kenmerkend voor Holzmanufaktur: gedetailleerde puntgave afwerking en pure liefde voor vakmanschap. Een waarborg voor exclusief design in uw slaapkamer interieur.


Eigenschappen van het COM:CI bed:


- Verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten en leverbaar in RAL kleuren.
- Wij tonen hier de XL variant; COM:CI is ook in een standaardhoogte verkrijgbaar.
- Het massief houten frame is maar liefst 3 cm dik.
- Hoogte frame 41 cm (van grond tot bovenkant zijkant gemeten)


- TIP: Neem een kijkje in de ambachtelijk meubelwerkplaats van Holzmanufaktur via dit filmpje en hoor en zie de passie van het meubelmakersvakmanschap >

* Vereiste velden

levertijd 6 - 8 weken

SPECIFICATIES VAN HET MASSIEF HOUTEN COM:CI BED:


Merk: Holzmanufaktur
Materiaal: Verkrijgbaar in 8 houtsoorten: kern beuken, beuken, esdoorn, wild eiken, eiken, kersen, wild noten en noten. Alle houtstalen zijn aanwezig in de showroom.
Ral kleuren zijn ook mogelijk.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte (van grond tot bovenkant zijpaneel: 41 cm (XL versie), standaard hoogte 36 cm.
Vrije ruimte onder het bed: 19 cm (XL), standaard 17 cm.
Hoogte bed inclusief hoofdbord: 47 cm (vanaf de grond tot bovenkant XL hoofdbord)
Inlegdiepte lattenbodem: 10, 13, 16 en 19 cm bij XL versie (wordt in de werkplaats reeds verwerkt).


Het massief houten COM:CI bed aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.
Massief houten kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.


ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN BED COM:CI


Voor het onderhoud van het massief houten bed COM:CI en nachtkastjes en commodes adviseren wij de natuurlijke meubelolie van Holzmanufaktur.


MEUBELMAKERS VAKMANSCHAP VAN JE DROMEN


Met het COM:CI bed maken de Holzmanufaktur meubelmakers dromen waar. De ambachtelijke perfectie en de liefde voor het hout zijn zichtbaar in de vele details: de rondingen, afwerking en het prachtige stijlvolle verbindingselement tussen hoofdeinde en bed.


UW SLAAPKAMER, DE BESTE TER WERELD


Een gezond bed en slaapsysteem zijn de belangrijkste elementen in uw slaapkamer. Maar de momenten voor het inslapen en bij het ontwaken zijn nog mooier als ook de rest van uw slaapkamer is uitgerust met design meubelen in zuiver natuur hout die perfect bij elkaar passen.


BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT


De bedden van Holzmanufaktur zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen. Het hout wordt veredeled met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Holzmanufaktur heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.


DUURZAAM EN WAARDEVAST


Holzmanufaktur creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Holzmanufaktur meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.


HOLZMANUFAKTUR


Al meer dan 35 jaar perfectie


Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.


Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!