Vacatures

 

Vacatures bij Bedaffair

Kom werken bij de grootste natuurlijke beddenspeciaalzaak van de Benelux

Graag werken voor een duurzame en sociale ondernemer? Maak samen met ons echte impact binnen de woonbranche. Ook draag je bij aan een gezonde nachtrust voor iedere klant.

Momenteel hebben we 2 vacatures openstaan, neem een kijkje en hopelijk zien we je snel!

 

Dit zijn wij

Bedaffair is meer dan een beddenspeciaalzaak; het is een visie van gezond en duurzaam slapen tot leven gebracht. Gelegen in het hart van Heemstede, creëert dit bijzondere bedrijf met lokale meesterschap matrassen en bedden van 100% natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. Vanuit een droom geboren op een warme zomernacht in 1994, heeft Bedaffair een missie om iedereen comfortabel, natuurlijk en eerlijk te laten slapen. Elk product is een toewijding aan mens, dier en natuur, en draagt bij aan een liefdevolle toekomst.

 

De werkcultuur bij Bedaffair

Werken bij Bedaffair betekent deel uitmaken van een open, informele cultuur waar innovatie en duurzaamheid aan de basis liggen. De interactie tussen collega's en management is persoonlijk en direct, waardoor iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Er is volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei, met een ontwikkelingsbudget dat ondersteunt bij het ontplooien van potentieel. Teamuitjes en gezellige borrels versterken de banden en dragen bij aan de positieve sfeer. En bovenal, werken bij Bedaffair betekent dat je elke dag bijdraagt aan een maatschappelijk belangrijk doel: het verduurzamen van de beddenbranche en zorgen voor een gezonde nachtrust voor iedere klant. Dat is de ongeëvenaarde aantrekkingskracht van werken bij Bedaffair.

 

 Bekijk de impact van Bedaffair 

 

 Meer over Bedaffair 

 

 

founders Bedaffair

 

Vacature: assistent bedrijfsleider (32 uur)

Als assistent-bedrijfsleider ben je de manager van de verkoop in de showroom. Je bent verantwoordelijk voor de gehele back office en speelt een actieve rol bij de groei en de operationele leiding van Bedaffair.

Ben jij een ambitieuze en betrokken assistent bedrijfsleider die samen met de eigenaren maatschappelijk en duurzame impact wil maken? Vind je het leuk om zowel de verkoop als backoffice te coördineren? Lees dan snel verder!

 

Dit zijn je verantwoordelijkheden

 • Je bent medeverantwoordelijkheid voor particuliere en zakelijke verkoop, inkoop en logistieke processen. Je werkt nauw samen met de eigenaren die je ook agenda technisch en met de maandelijkse rapportages ondersteunt.

 • Je bent actief in showroom verkoop en stuurt de chauffeur aan (en wordt hierbij de eerste tijd ondersteunt).

 • Je bent verantwoordelijk voor de uitstraling van de showroom en een aantrekkelijke presentatie van de producten.

 • Je neemt een groot deel van de (financiële) backoffice zaken over van de eigenaren, zoals bestellen, facturatie, afschrijvingen, voorraadbeheer en retouren.

 • Je hebt oog voor ontwikkelingen en kansen in de markt en komt met ideeën om hiermee aan de slag te gaan.

 • Je monitort het (logistieke) proces (planning, bezorging, inzet chauffeurs) en bent scherp op leveringsafspraken, communicatie en een consistente kwaliteit van de werkzaamheden en processen.

 

Wat neem je mee?

 • MBO+/HBO denk- en werkniveau.

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de detailhandel/retail of horeca/hospitality.

 • Enkele jaren werkervaring in een leidinggevende rol. Je hebt een coachende stijl van leidinggeven en weet het beste in mensen naar boven te halen.

 • Je hecht waarde aan het maken van impact en bewust consumeren met de overtuiging dat een betere wereld begint bij jezelf.

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, je kunt redelijk uit de voeten in het Engels en Duits (bijv. een zakelijk telefoongesprek voeren met een leverancier en inkoopopdracht maken).

 • Vaardig met Office365 incl. Excel, Magento en andere cloudbased services.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt beslist geen afwachtende houding en bent niet voor één gat te vangen: een klant helpen in de showroom, afspraken maken met een internationale leverancier, collega's aansturen, een pakbon regelen, de orderadministratie en noem het maar op. Jij krijgt het gedaan!

 • Je kunt goed zelfstandig werken, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om jouw rol zo goed mogelijk uit te voeren.

 • Je werkt gestructureerd en bent zeer nauwkeurig, zeker als het gaat om de backoffice werkzaamheden.

 • Vanzelfsprekend ben je commercieel ingesteld en heb je goede communicatieve vaardigheden. Je bent niet het type 'snelle verkoper' maar klantgericht en integer.

 • Je kan op zaterdagen werken en bent minimaal 3 van de 4 zaterdagen per maand beschikbaar om te werken.

 

Wat biedt Bedaffair jou?

 • Werken bij een uniek Nederlands innoverend, dynamisch en groeiend familiebedrijf dat échte impact maken in het DNA heeft en zich laat inspireren door de beste designer van de wereld: de natuur. De gedrevenheid is groot, de lijnen kort, het contact persoonlijk en de goede koffie biologisch.

 • Een afwisselende functie als Assistent Bedrijfsleider voor 32 uur per week (geopend van dinsdag t/m zaterdag - 4 om 5 dagen werken is mogelijk).

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.200 - € 3.650 per maand op basis van 37 uur per week. Op basis van leeftijd en ervaring.

 • Bedaffair zet in op een langdurige samenwerking voorafgaand aan een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Het salaris is marktconform volgens de CAO Wonen met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Bij vaste aanstelling aantrekkelijke op het Bedaffair assortiment voor privégebruik.

 • De mogelijkheid om naast het salaris extra bonussen te verdienen


Nieuwsgierig? Wij ook naar jou!

Kom jij je bed uit om echte impact maken?

Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief naar arend@bedaffair.nl. LET OP: Zonder motivatiebrief wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

Als je liever eerst nog meer informatie wilt, dan mag je ons ook mailen op: info@bedaffair.nl

 


 

Vacature: verkoopadviseur (32 uur)

Als verkoopadviseur bij Bedaffair draag jij bij aan het maken van échte impact en gezond slaapcomfort.

Vrij van plastic. Vrij van schadelijke stoffen. Om de levenskwaliteit van mensen te verhogen door het geven van het hoogwaardig slaapadvies.

 

Wat ga je doen als verkoopadviseur bij Bedaffair?

In de functie van verkoopadviseur zorg jij voor een optimale klantbeleving en adviseer je mensen op het gebied van premium slaapkwaliteit en natuurlijke materialen. Je ontvangt onze bewuste klanten met een warm welkom. Vervolgens begeleid je de klant door het stellen van de goede vragen, door aandachtig luisteren en door rekening te houden met de behoeften van de klant.

Zo beleeft de klant het comfortabele gevoel van hoogwaardig ambachtelijk en premium slaapcomfort van de circulaire natuurlijke matrassen en bedden van Bedaffair.

Naast het voeren van adviesgesprekken ben je ook bezig met het verwerken van orders, contact met klanten via telefoon en email en je zorgt ervoor dat de winkel er op en top uitziet.

Heb jij geen of weinig ervaring met natuurlijke bedden en matrassen? Geen zorgen, dan ben je ook welkom bij ons! Middels een intensief inwerktraject en trainingen met onze eigenaren in onze eigen Bedaffair Academy, zorgen wij dat je zelfverzekerd en met alle benodigde kennis jouw werk kunt uitvoeren en daarnaast jezelf kunt blijven ontwikkelen.

 

Wanneer past de functie van verkoopadviseur bij jou?

 

 • Als je resultaatgericht bent, maar klanttevredenheid op de eerste plaats hebt staat

 • Als je 32 uur per week beschikbaar bent

 • Als je ook op zaterdagen wil werken

 • Je bent minimaal 3 van de 4 zaterdagen per maand beschikbaar om te werken

Wat kunnen wij jou bieden?

 

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.100 - € 2.500 per maand op basis van 37 uur per week. Hierbij houden wij rekening met je leeftijd en ervaring.

 • De mogelijkheid om naast het salaris extra bonussen te verdienen

 • Bij vaste aanstelling aantrekkelijke op het Bedaffair assortiment voor privégebruik

 • 24 vakantiedagen

 • CAO Wonen w.o. pensioenregeling

 

Kom jij je bed uit om echte impact maken? Neem contact op

Enthousiast over de functie van Verkoopadviseur? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief naar arend@bedaffair.nl. LET OP! Zonder motivatiebrief wordt je sollicitatie NIET in behandeling genomen.

Als je liever eerst nog meer informatie wilt, dan mag je ons ook mailen op: info@bedaffair.nl

 

 Bekijk de impact van Bedaffair 

 

 Meer over Bedaffair