Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Vacatures

VacatureVACATURE Officemanager M/V
24 uur per week

Bedaffair groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Officemanager voor 24 uur met standplaats Heemstede. Ben jij een gemotiveerde en betrokken officemanager die samen met ons impact wil maken op het gebied van duurzaam zit- en slaapcomfort? Vind je het leuk om een coördinerende rol op je te nemen? Ben jij probleemoplossend en proactief ingesteld? Wil jij een veelzijdige functie? En wil jij graag je steentje bijdragen om een duurzame wereld? Lees dan snel verder!

BEDAFFAIR

Bedaffair het leidende merk waar het gaat om duurzaam slapen en heeft de grootste duurzame beddenwinkel (800 m2) van de Benelux. In 3 ambachtelijke bedden ateliers in Nederland en Duitsland produceren wij zelf de circulaire biobased matrassen, natuurlijke matrassen, massief houten bedden en boxsprings. 

Daarnaast zijn wij partners van andere mooie duurzame Europese merken. De eigenaren van Bedaffair hebben meer dan 25 jaar unieke expertise op het gebied van natuurlijk slapen en het ambachtelijk produceren van duurzame bedden en beddengoed. De klanten die wij ontvangen in de winkel of online bevinden zich tussen Groningen en de Franse grens in België. Om de groei in goede banen te leiden zoeken we een nieuwe collega, die ons kleine hechte team komt versterken in onze locatie op, het makkelijk bereikbare, Heemstede (Zuid Haarlem).

Bedaffair droomt niet, Bedaffair doet. Wij zijn geen mensen van veel praatjes en weinig wol. We houden van korte lijntjes, drinken goede biologische koffie of capuccino of thee,
zijn actief, alert en assertief en doen dingen altijd anders. We laten ons inspireren door de beste designer van de wereld; de natuur.
Wij hebben persoonlijk contact met onze leveranciers, kennen onze beddenmakers, stimuleren biologische landbouw en dierhouderij en we hebben zicht op de keten van teelt tot in de afvalfase.
Recentelijk hebben we de mogelijkheid gecreëerd om natuurlijke matrassen 100% te laten recyclen. Omdat de enige afvalweg van deze matrassen verbranding was. Enorm zonde, want juist
natuurlijke materialen kunnen bijzonder goed gerecycled, gerepareerd en hergebruikt worden. Dit soort innovaties is typerend voor het DNA van Bedaffair. Spreekt het je aan? Solliciteer dan direct!

DE FUNCTIE

Als officemanager ben je verantwoordelijk voor de administratieve en secretariële ondersteuning van het management en verkoopteam. Denk hierbij aan de verantwoordelijkheid om elke klantorder van invoeren, bestellen, controleren, tot het plannen van de levering bij de klant foutloos te organiseren.
Binnenkomende telefoontjes behandel je vriendelijk, doortastend en worden beantwoord, genoteerd of verbind je door. Daarnaast ondersteun je het management wat betreft agenda, checken van fakturen en pakbonnen, boekhouding en maandelijkse rapportages.
Je hebt veel contacten met klanten en leveranciers. Daarnaast ben je gastvrouw of -man voor klanten die, door drukte, niet direct geholpen kunnen worden in de winkel.

Ben jij iemand die ons kan helpen de groei op te pakken en de administratie in goede banen te leiden? Ben je niet bang voor een uitdaging in een klein dynamisch team waarbij elke dag anders is en ieders inzet gewaardeerd wordt? Dan pas jij bij Bedaffair.

WAT GA JIJ DOEN?

Je hebt een functie met veel afwisseling;
Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen op verschillende vlakken binnen het bedrijf;
Je werkt in een klein hecht team;
Je werkt in een uniek Nederlands innoverend bedrijf dat duurzaamheid ademt;
altijd op zoek naar de beste resultaten en efficiënte manier van werken;

WAT ZOEKEN WIJ?

Je bent communicatief zeer vaardig (klantgericht, integer);
Je bent daadkrachtig, hebt een praktische instelling en doorzettingsvermogen;
Je wacht niet af, maar bent proactief, ziet wat er moet gebeuren en handelt hier ook naar;
Je werkt gestructureerd en zorgvuldig;
MBO+/ HBO werk- en denkniveau met aantoonbare ervaring op het gebied van bedrijfsadministratie en planning in een vergelijkbare functie;
Je bent een echte teamspeler, een verbinder en bent servicegericht;
Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal. En vind je weg met de Duitse en Engelse taal.
Je kunt goed omgaan met MS-Office, Excel, magento en andere cloud-based services;

WAT BIEDEN WIJ?

een boeiende functie in een dynamisch, groeiend bedrijf;
een uitdagende baan met ruimte voor eigen invulling en ideeën om het bedrijf te blijven verbeteren;
een parttime baan 24 uur per week;
een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakketcontract op basis van CAO Wonen;
een startsalaris dat in overeenstemming is met het CAO en eventueel relevante werkervaring.

HOE SOLLICITEER JE?

Pas jij in ons plaatje? En bovenal, lijkt het je een mooie nieuwe uitdaging? Stuur je motivatie met CV naar arend@bedaffair.nl.
Wil je meer informatie? Bel 023 - 303 68 97 en vraag naar Arend.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.