Toppers & Onderdekens

13 producten

 • Eenpersoons Zijde onderdeken 90x210 cm Bedaffair
  prijsaanbieding € 259,00
  Normale prijs € 399,00
 • Zijde onderdeken 160x200 cm Bedaffair
  prijsaanbieding € 324,00
  Normale prijs € 499,00
 • Zijde onderdeken 180x200 cm Bedaffair
  prijsaanbieding € 389,00
  Normale prijs € 599,00
 • SALE Dormiente natuurlatex topper KOMFORT 120x200 cm
  prijsaanbieding € 527,00
  Normale prijs € 753,00
 • Onderdeken matrasbeschermer biologisch wol | Bedaffair
  € 179,95
 • Duurzame Onderdeken van biologisch hennep bij Bedaffair, verkoelend en van natuurlijke materialen
  € 124,00
 • Team 7 tencel topper topmatras eco natuurlatex
  € 619,00
 • Reclebare Topper Natuurlatex, Duurzame Topper, Circulair, Bedaffair, Natuurlatex Opdekmatras,
  € 540,00
 • Onderdeken elektromagnetische straling bescherming en hooggevoeligheid
  € 435,00
 • Alpakameri onderdeken van merino wol, alpaca wol en kameelhaar
  € 249,00
 • Topdekmatras handgemaakt Elegance
  € 995,00
 • Splittopper van natuurlijke materialen Superior
  Prijs op aanvraag
Toppers & Onderdekens

Natuurlijke toppers en biologische onderdekens

Natuurlijke toppers van Bedaffair geven jou een extra zacht aanrakingsvlak, ondersteuning, beschermt je bed en reguleert de vocht-warmte regulatie. Met andere woorden, een heerlijk ademend en ventilerende topper. Voor een droge slaap én geen last meer van een middennaad. 

Toppers zorgen ook voor betere kwaliteit van jouw matras. Doordat deze wordt bedekt door de topper  kan jouw duurzame matras nog veel langer mee gaan dan de gemiddelde levensduur.

  Bekijk de Bedaffair reviews  

Op maat gemaakte eco topdekmatrassen en onderdekens

Bij Bedaffair zijn we gespecialiseerd in natuurlatex en paardenhaar topdekmatrassen en toppers, met de beste hoge kwaliteit. Bedaffair heeft een collectie topdekmatrassen van ecologische en biologische materialen in verschillende lengte- en breedte maten. Ook speciale maten zijn beschikbaar, neem dan contact met ons op. Onze service is altijd op maat gemaakt.

Waarom een topper op matras?

Een topper op een matras, ook bekend als een matrastopper, biedt meerdere voordelen die bijdragen aan een verbeterde slaapervaring. Een van de belangrijkste redenen om een topper te gebruiken is het extra comfort. Toppers zijn vaak gemaakt van materialen zoals traagschuim, latex of dons, die zich aanpassen aan de contouren van je lichaam. Dit vermindert drukpunten en kan pijn in de rug en andere gewrichten helpen verlichten.

Daarnaast biedt een topper een uitstekende manier om de levensduur van je huidige matras te verlengen. Door een topper te plaatsen, absorbeert deze de meeste slijtage die normaal direct op het matras zou komen. Hierdoor gaat je matras langer mee, wat uiteindelijk kostenbesparend werkt.

Een matrastopper kan ook de slaapkwaliteit verbeteren door de mate van ondersteuning en de hardheid van het matras aan te passen. Of je nu een zachter gevoel wilt of extra ondersteuning nodig hebt, een topper kan de kenmerken van een bestaand matras aanzienlijk wijzigen zonder de noodzaak van een volledig nieuwe aankoop.

Tenslotte zijn toppers gemakkelijk te verwijderen en te reinigen, wat bijdraagt aan een hygiënischer slaapomgeving. Dit is vooral belangrijk voor mensen die allergieën hebben of gevoelig zijn voor stof en mijten. Een topper is dus een eenvoudige en effectieve upgrade voor je slaapcomfort.

Topmatras van natuurlijke materialen tegen rugklachten

Een topmatras van natuurlijke materialen kan aanzienlijk helpen bij het verlichten van rugklachten, een veelvoorkomend probleem dat de slaapkwaliteit van velen beïnvloedt. Natuurlijke materialen zoals latex, wol en biologisch katoen staan bekend om hun uitzonderlijke ondersteuning en drukverlagende eigenschappen. Deze materialen passen zich aan aan de vorm van het lichaam, ondersteunen de wervelkolom en zorgen voor een betere uitlijning tijdens de nacht.

Paardenhaar toppers biedt een responsieve, verende ondersteuning die helpt om drukpunten te verminderen en tegelijkertijd voldoende stevigheid biedt om de rug goed te ondersteunen. Wol heeft daarnaast thermoregulerende eigenschappen die helpen bij het handhaven van een constante lichaamstemperatuur, wat cruciaal is voor een herstellende slaap en het verminderen van pijn.

Gezond slapen met een natuurlijk topdekmatras

Bovendien zijn topmatrassen van natuurlijke materialen hypoallergeen en ademend. Ze weerstaan natuurlijk de opbouw van stofmijten en schimmels, wat bijdraagt aan een gezondere slaapomgeving, vrij van allergenen die rugpijn kunnen verergeren. Door de combinatie van comfort, ondersteuning en een schone slaapomgeving biedt een topmatras van natuurlijke materialen een effectieve oplossing voor diegenen die kampen met rugklachten en streven naar een betere nachtrust.

Bedaffair, Designed by Nature