Kinderkussens

4 producten

 • Kinderkussen biologisch 50x60 cm | Bedaffair Hennep
  € 139,00
 • Kinderkussen met bio wol van Bedaffair, biologisch scheerwol. Duurzaam wonen en duurzaam slapen.
  € 109,95
 • Kinderkussen deluxe
  € 69,00
 • Kinderkussen ganzenveren
  € 32,95
Kinderkussens

Natuurlijke kinderkussens van hoge kwaliteit

Het beste kinderkussen voor je kind is belangrijk om lekker te slapen, het hoofdje en nek te ondersteunen en zo gezond groot te worden. Onze eco kinderkussens en duurzame hoofdkussens voor kinderen en baby's zijn uitsluitend gemaakt van ecologische en biologische materialen. Zodat kinderen heerlijk gezond en duurzaam kunnen slapen op een schoon en plasticvrij kinderhoofdkussen.

Duurzame kinderkussens ondersteunen en ventileren

Onze 100% biologische wollen kinderkussens zijn ventilerend, veerkrachtig en knuffelig. 

De 100% plantaardige kapok kinderkussens zijn bijzonder luchtig, zacht, vormbaar en ook nog hypo-allergeen.

Natuurlijke kinderkussens van dons zijn, hypoallergeen, ventilerend en zacht, verkrijgbaar als eerste kussen voor de allerkleinsten en voor oudere kinderen.

Onze unieke paardenhaar kinderkussens zijn een garantie voor uniek en ondersteunend slaapcomfort. Vrij van vocht, huismijt en schimmelvorming.

Veel natuurlijke kinderkussens zijn er in de maat 50 x 60 cm. Lekker dromen op een heerlijk en fairtrade duurzaam kinderkussen!

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste kinderkussen? Onze ambachtelijke beddenmakers en slaap experts helpen je graag verder.

Bedaffair, Designed by Nature

Gezond kinderkussen van natuurlijke materialen

Een gezond kinderkussen van natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, wol of hennep biedt optimale ondersteuning voor de groeiende kinderen. Deze materialen zijn geselecteerd op hun hypoallergene eigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen met allergieën of gevoelige huid. Natuurlijke vezels zijn ook uitstekend in het reguleren van de temperatuur, wat helpt om oververhitting te voorkomen en zorgt voor een comfortabele nachtrust. De gebruikte materialen zijn duurzaam en milieuvriendelijk, waardoor deze kussens een verantwoorde keuze zijn voor bewuste ouders. Elk kussen is zorgvuldig ontworpen om de juiste hoeveelheid steun te bieden aan het nek- en hoofdgebied van het kind, wat essentieel is voor een gezonde groei.

Natuurlijk kinderkussen 2 - 3 jaar

Kinderkussens voor de leeftijd van 2 tot 3 jaar zijn speciaal ontworpen om een zachte maar effectieve ondersteuning te bieden. Op deze leeftijd beginnen kinderen vaker in een peuterbed te slapen, en een geschikt kussen kan helpen bij het bevorderen van een goede slaaphouding. Natuurlijke materialen zoals zacht biologisch katoen zijn ideaal omdat ze zacht zijn voor de huid en geen allergische reacties veroorzaken. Deze kussens zijn meestal kleiner van formaat en dunner om te zorgen dat het kind comfortabel ligt zonder dat de nek te hoog gepositioneerd wordt.

Natuurlijk kinderkussen 4 - 5 jaar

Voor kinderen van 4 tot 5 jaar zijn natuurlijke kinderkussens ontworpen om iets meer hoogte en stevigheid te bieden, aangepast aan hun groeiende lichamen. Op deze leeftijd hebben kinderen een kussen nodig dat zowel comfort als voldoende ondersteuning biedt voor een goede nachtrust. Materialen zoals natuurlijke latex of vezels van kokosnoot kunnen gebruikt worden voor extra ondersteuning, terwijl nog steeds zachtheid wordt behouden die comfortabel is voor het kind. Deze kussens zijn ook hypoallergeen en ademend, wat helpt bij het creëren van een gezonde slaapomgeving.

Natuurlijk kinderkussen 6 - 7 jaar

Kussens voor kinderen van 6 tot 7 jaar zijn ontworpen om de overgang naar schoolleeftijd te ondersteunen met een kussen dat hun hoofd en nek effectief ondersteunt tijdens de slaap. Op deze leeftijd is het belangrijk dat het kussen past bij de afmetingen van het kind om een optimale uitlijning van de wervelkolom te bevorderen. Natuurlijke vezels zoals wol of kapok bieden een uitstekende balans tussen comfort en ondersteuning. Deze materialen zijn niet alleen comfortabel maar ook in staat om vocht af te voeren, wat zorgt voor een droge en hygiënische slaapomgeving.