Boxsprings

7 producten

 • Boxspring Grand Deluxe van hoogwaardige natuurlijke materialen Bedaffair
  Prijs op aanvraag
 • Elektrische Boxspring Hoog Laag Bed UNICATA RÖWA
  € 5.280,00
 • Lounge Night Duurzame Boxspring Dormiente
  € 979,00
 • Eco boxspring VEGA Special Edition natuurlijke materialen Dormiente
  € 3.562,00
 • Boxspring Grand ecologisch en aanpasbaar Bedaffair
  Prijs op aanvraag
 • Bedaffair boxspring Superior
  Prijs op aanvraag
 • eco boxspring elegance van bedaffair, luxe boxspring van hoge kwaliteit en handgemaakt. boxspring met topper en matras.
  Prijs op aanvraag
Boxsprings

Ecologische boxspring bedden van natuurlijke materialen

Deze luxe en duurzame boxsprings zijn handgemaakt op authentieke wijze en ergonomisch gepersonaliseerd naar jouw slaaphouding, lichaamsvorm en wensen.

Duurzaam en lokaal in onze ambachtelijk beddenatelier geproduceerd voor ons eigen Bedaffair merk.

De Bedaffair boxsprings van natuurlijke materialen worden op maat gemaakt in Nederland. Voor iedereen die het slapen comfortabeler, natuurlijker en eerlijker wil maken. 

De natuurlijke boxsprings van Bedaffair zijn gemaakt met respect voor de mens, natuur en dier. Wij werken duurzaam in teelt, in productie, in gebruik en zelfs in de afvalfase. Wij introduceren met trots bio-based circulair slapen, voor een natuurlijke en gezonde nachtrust. Dit brengt vele voordelen mee.

Waar een standaard reguliere boxspring tot slechts 10 jaar meegaat, gaan de boxsprings van Bedaffair tot wel 30 jaar mee. Dankzij hoogwaardige thermisch geharde Zweedse veersystemen, premium kwaliteit, biologisch gecertificeerde, natuurlijke materialen en de mogelijkheid van reparatie, reconditionering en herstoffering van de Bedaffair boxsprings.

 

  Bekijk de Bedaffair reviews  

 

1-persoons en 2-persoons boxsprings van natuurlijke materialen

De Bedaffair boxsprings hebben een lokaal, duurzaam en fairtrade ontwerp. Handgemaakt met natuurlijke materialen zoals biologische Franse merinowol, biologisch hennep vezel, baby-kamelenhaar, paardenstaarthaar, duurzaam lokaal hardhout en biologisch katoen.

De natuurlijke eigenschappen van onze grondstoffen zorgen dat je het nooit te koud noch te warm heeft tijdens het slapen. De ademende temperatuurregulatie en ventilatie van de boxsprings van natuurlijke materialen is buitengewoon.

De voordelen van de natuurlijke Bedaffair boxspring bedden

 • 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk.
 • Uitsluitend 100% natuurlijke materialen, voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS en FSC.
 • Keuze uit diverse gerecyclede stofferingen en kleuren.
 • Keuze uit diverse houtsoorten.
 • Proefslapen mogelijk, binnen 3 maanden kunnen wij de veerkern van het matras voor je wijzigen tegen kostprijs. 
 • Eerlijk advies, van de beddenmaker zelf.
 • Volledig aanpasbaar naar jouw slaaphouding en wensen.

Ecologische boxsprings op maat

Heb jij liever een boxspring zonder hoofdbord, een boxspring zonder het matras. Of juist een compleet 2-persoons kingsize boxspring? Bij Bedaffair maak je de boxspring volledig op maat, zo personaliseer je jouw boxspring bed.

Ook kun je zelf de stoffering kiezen, die bestaan uit diverse kleuren en texturen. Zo past de boxspring precies in jouw interieur.

Extra hoge boxspring op maat

Extra hoge boxsprings op maat van natuurlijke materialen bieden niet alleen een verhoogde esthetiek in je slaapkamer, maar dragen ook bij aan een gezondere slaapomgeving. Door te kiezen voor natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, wol, en natuurlijk latex, kun je genieten van een bed dat vrij is van chemische behandelingen en synthetische stoffen. Een extra hoge boxspring geeft niet alleen een luxe uitstraling maar maakt het ook gemakkelijker om in en uit bed te stappen. Dit is vooral een voordeel als je wat ouder bent of last hebt van je rug. Bovendien biedt de verhoogde structuur extra opbergruimte onder het bed, wat altijd handig is, vooral in kleinere ruimtes. Op maat gemaakte boxsprings kunnen volledig naar jouw persoonlijke voorkeur en behoeften worden ontworpen. Je kunt kiezen voor specifieke afmetingen die perfect passen bij je slaapkamer, en zelfs de mate van stevigheid en het type vering aanpassen aan jouw slaapvoorkeuren. Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt niet alleen voor comfort, maar ook voor duurzaamheid. Materialen zoals wol en katoen zijn ademend, wat helpt bij het reguleren van de temperatuur en het vocht tijdens je slaap, waardoor je een meer rustgevende nachtrust hebt.

Persoonlijk slaap advies van de beddenmaker zelf

Laat je op unieke en eerlijke wijze adviseren door onze vakkundige beddenmakers. Heb jij een voorkeur voor maat, houtsoort, kleur en ligging? De Bedaffair Boxspring is volledig aanpasbaar en onze gespecialiseerde beddenmakers helpen je graag. Zo maken we onze grootse duurzame dromen waar.

Neem contact met ons op voor jouw persoonlijke boxspring wensen

Meer weten hoe wij onze duurzaamheid waarborgen? Lees hier meer.

Bedaffair, Designed by Nature