Massief houten kasten

26 producten

 • Kledingkast massief hout LUNETTO | TEAM7
  Prijs op aanvraag
 • Zwevend kernbeuken houten nachtkastje met lade Amsterdam | Bedaffair
  prijsaanbieding € 328,95
  Normale prijs € 387,00
 • Team7 massief houten kledingkast SOFT
  Prijs op aanvraag
 • Team7 Houten nachtkastje met lade SESAM design
  € 444,00
 • Team7 Hout nachtkastje SESAM
  € 403,00
 • Design bijzettafel rond MARTO massief hout
  € 780,00
 • Bedplankje CONSOLE hangend nachtkastje aan bed hout TEAM 7
  € 235,00
 • Design nachtkastje COM:CI massief hout met 1 lade Holzmanufaktur
  € 1.113,00
 • Nachtkastje COM:CI massief hout Holzmanufaktur
  € 770,00
 • Nachtkastje zwevend FLOAT massief hout Team 7
  € 482,00
 • Team 7 nachtkastje MYLON (Bedaffair)
  € 565,00
 • Team 7 nachtkastje MYLON
  € 830,00
Massief houten kasten

Duurzame houten kasten van hoogwaardige kwaliteit

Bedaffair's specialisatie is pure ambacht, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Deze kasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan tientallen jaren mee, ambachtelijk gemaakt met duurzaam hout. Inclusief het FSC-keurmerk, afkomstig uit Europa. 

Ruim aanbod in duurzaam houten kledingkasten, nachtkastjes en ladekasten

Wij hebben een breed assortiment met houten kledingkasten, bijzettafels, nachtkastjes en ladekasten. Allemaal handgemaakt in lokale werkplaatsen met liefde voor duurzaam interieur ontwerp. Koop jouw nieuwe kasten, voor natuurlijk en duurzaam wonen, bij Bedaffair.

Ook hebben we een ruim aanbod aan verschillende houtsoorten en maten. Ook bijzondere afmetingen kunnen op maat gemaakt worden. Wij zorgen voor gepersonaliseerde service voor iedereen! De kasten komen van verschillende lokale leveranciers en partners: Team 7, Holzmanufaktur, Dormiente en ons eigen merk Bedaffair.

Duurzame massief houten kasten

Duurzame massief houten kasten zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar milieuvriendelijke en robuuste opbergoplossingen. Deze kasten zijn gemaakt van hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waarbij aandacht is voor het milieu en de herbeplanting van bomen. De natuurlijke schoonheid van het hout, zoals eik, teak of walnoot, wordt vaak versterkt met milieuvriendelijke afwerkingen die de textuur en de kleur van het hout benadrukken zonder schadelijke stoffen uit te stoten. Duurzame massief houten kasten zijn niet alleen ecologisch verantwoord, maar ook uiterst duurzaam, wat betekent dat ze vele jaren meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

Massief houten kasten op maat

Massief houten kasten op maat bieden een perfecte oplossing voor specifieke ruimtelijke behoeften in huis. Of je nu een unieke ruimte hebt met ongebruikelijke afmetingen of specifieke designvoorkeuren, maatwerk is ideaal. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, afwerkingen en ontwerpstijlen om een kast te creëren die naadloos aansluit bij je interieur. De ambachtelijke kwaliteit van op maat gemaakte kasten zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijk meubelstuk, maar ook voor een die functioneel en aangepast is aan jouw persoonlijke opbergbehoeften.

Massief houten kasten zonder lijm of chemische middelen

Massief houten kasten zonder lijm of chemische middelen zijn de gezondste keuze voor zowel je huis als het milieu. Deze kasten worden vervaardigd met traditionele houtbewerkingstechnieken zoals zwaluwstaartverbindingen, die zorgen voor een sterke constructie zonder het gebruik van schadelijke stoffen. Het vermijden van lijm en chemische middelen betekent dat er geen VOC's (vluchtige organische stoffen) vrijkomen in je huis, wat bijdraagt aan een schonere en veiligere luchtkwaliteit. Deze aanpak benadrukt ook de schoonheid van het hout, waarbij de natuurlijke patronen en kleuren op de voorgrond treden.

Massief houten kast voor in de woonkamer

Een massief houten kast voor in de woonkamer voegt niet alleen functionele opslagruimte toe, maar dient ook als een stijlvol decoratie-element. Of het nu gaat om het opbergen van boeken, het tentoonstellen van decoraties of het organiseren van media-apparatuur, een massief houten kast kan worden ontworpen om aan al deze behoeften te voldoen. Met een verscheidenheid aan stijlen, van modern tot rustiek, kan de kast worden aangepast om te harmoniëren met de rest van je woonkamerinrichting. De robuustheid van het hout garandeert een lange levensduur, waardoor deze kasten een waardevolle investering zijn voor elk huis.

Massief houten kast voor in de slaapkamer

Massief houten kasten voor in de slaapkamer zijn essentieel voor het creëren van een georganiseerde en rustgevende omgeving. Beschikbaar in diverse ontwerpen, van klassieke kledingkasten tot moderne minimalistische modellen, bieden deze kasten een duurzame, stijlvolle oplossing voor kledingopslag en meer. Het natuurlijke hout brengt warmte en karakter in de slaapkamer, terwijl de robuuste constructie zorgt voor een duurzaam meubelstuk dat de tand des tijds zal doorstaan. Door te kiezen voor massief hout, kies je voor een tijdloze look die gemakkelijk aangepast kan worden aan veranderende decoratietrends.

Benieuwd naar hoe wij duurzame samenwerkingen aangaan en onze missie blijven waarborgen? Lees hier met ons mee.

 

  Bekijk de Bedaffair reviews  

 

Bedaffair - Designed by Nature