CBW erkend

Algemene voorwaarden

Bedaffair is CBW-erkend

Maar wat betekend dit voor u? Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Zo hanteren wij op al onze transacties de algemene voorwaarden van het CBW die u als consument extra goed beschermen. Deze algemene voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Alle regels die voor u van belang zijn bij uw aankoop zijn hierin opgenomen. Het gaat hierbij om aanbetaling, levertijd, betaling, vervoer, garantie enzovoort.

Drie aanvullende garanties

CBW erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Bijvoorbeeld op het gebied van veilig aanbetalen: Mocht een winkel failliet gaan, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt. Ook bieden CBW erkende woonwinkels een extra goede productgarantie. En gaat er toch iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd. Klik onder op het CBW erkend logo voor meer informatie.

Algemene Voorwaarden

Op al onze transacties zijn de thans geldende Verkoop- Leverings- en Betalingsvoorwaarden van de Centrale Bond van Woninginrichters (CBW) van toepassing. Klik hier om deze te downloaden.