Duurzame Kussens

9 producten

 • Sluimerrol Kapok Java VEGAN | Bedaffair
  € 25,50
 • Hennep Kussen Natuurlijk Biologisch | Bedaffair
  € 149,00
 • Bio wol hoofdkussen DeLuxe 50x60 | Aanpasbaar in comfort | Bedaffair
  € 109,95
 • Biologisch Wol Kussen, Bio kussen duurzaam van bedaffair
  € 129,95
 • Hoofdkussen katoen vegan biologisch gewatteerd
  € 74,95
 • Duurzaam Hoofdkussen Comfort van Luxe Dons, Bedaffair
  € 79,95
 • Duurzaam Kussen Ecoluxe Surround met eendendons en ganzenveren bij Bedaffair
  € 149,00
 • Duurzaam Hoofdkussen van luxe dons bij Bedaffair
  € 269,00
 • Duurzaam Millenium Kussen van Bedaffair met zacht diervriendelijk dons en ondersteunend natuurlatex
  € 179,00

Duurzame hoofdkussens van natuurlijke materialen

Een duurzaam hoofdkussen gemaakt van natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, natuurlatex, wol, of dons. Dit biedt niet alleen een comfortabele rustplaats voor het hoofd en nek, maar draagt ook bij aan een duurzame planeet. Deze hoofdkussens zijn vaak hypoallergeen, ademend en bieden uitstekende ondersteuning.

Door te kiezen voor materialen die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en met respect voor de natuur, kies je voor een nachtrust die zowel rustgevend als ethisch verantwoord is.

Ecologische hennep hoofdkussens

Hennep hoofdkussens combineren comfort met duurzaamheid, waarbij de natuurlijke vezels van de hennepplant worden gebruikt om een ondersteunend en milieuvriendelijk kussen te creëren. Hennep is bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen schimmel en bacteriën. Bovendien heeft het uitstekende thermoregulerende eigenschappen, waardoor het je koel houdt in de zomer en warm in de winter. Een hennep hoofdkussen is niet alleen een duurzame keuze, maar ook een die bijdraagt aan een gezonde en comfortabele slaapomgeving.

Natuurlatex hoofdkussens voor ondersteuning tegen nekklachten

Natuurlatex hoofdkussens zijn een uitstekende optie voor diegenen die kampen met nekklachten, dankzij hun superieure ondersteuning en drukverlagende eigenschappen. Natuurlatex, afkomstig van de rubberboom, is veerkrachtig, duurzaam en vormt zich naar de contouren van je hoofd en nek, waardoor het een optimale ondersteuning biedt en de wervelkolom in een neutrale positie houdt. Het is ook hypoallergeen en resistent tegen huisstofmijt, waardoor het een gezonde keuze is voor een goede nachtrust.

Duurzame donzen hoofdkussen

Donzen hoofdkussens bieden een luxueuze zachtheid en comfort, waarbij de lichte en luchtige eigenschappen van dons zorgen voor een pluizige en comfortabele rustplek. Dons heeft het natuurlijke vermogen om vocht af te voeren en isoleert goed, waardoor het helpt om een stabiele temperatuur te behouden tijdens het slapen.

Biologische hoofdkussens van schapenwol en katoen

Een biologisch hoofdkussen, vervaardigd uit bio katoen of bio schapenwol, biedt een natuurlijke en gifvrije plek om je hoofd te laten rusten. Bio katoen wordt geteeld zonder het gebruik van pesticiden, terwijl bio schapenwol afkomstig is van schapen die worden grootgebracht onder biologische en humane omstandigheden. Deze materialen zijn niet alleen vriendelijk voor de aarde, maar ook voor je huid, en bieden een zachte, ademende en ondersteunende plek om te rusten.

Bedaffair, designed by nature