Sluimerrol Kapok Java VEGAN | Bedaffair

Sluimerrol Kapok Java VEGAN | Bedaffair

Deze sluimerrol is gevuld met originele Java Kapok. De sluimerrol is navulbaar en puur plantaardig. Rijkelijk gevuld met de zachtste Java kapok uit de wouden van Indonesië. De kapok vulling is omhuld met een 100% katoenen hoes. Een sluimerrol of rolkussen gevuld met kapok is stevig en veerkrachtig.

De kapok sluimerrol geeft extra steun in de rug. Zet je hoofdkussen tegen de sluimerrol en je kunt comfortabel ontbijten of op een prettige manier een goed boek lezen in bed.

Productvoordelen rolkussen of sluimerrol kussen:

- Leverbaar in twee doorsnedes: 20 en 30 cm
- Vele lengtes verkrijgbaar: van 40 - 200 cm
- Gemaakt in Nederland
- 100% plantaardig
- Optionele keuze voor een rits, waardoor het kussen kan worden bijgevuld.

TIP: Bijpassende wasbare hoes voor de sluimerrol van bio katoen? Klik hier en bekijk de rolkussen kussenslopen >  

De rolkussens worden op maat gemaakt en kunnen niet geretourneerd worden.

    Kapok

Omschrijving

Productspecificaties van het rolkussen of sluimerrol kussen:

Merk: Bedaffair
Type: Rolkussen, sluimerrol, goeling
Model: Cilinder
Buitenstof: 100% katoen, ökotex gecertificeerd
Vulling: 100% originele Java Kapok
Stevigheid: stevig en veerkrachtig
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij niet te vochtig weer en niet in de volle zon.

Lees hier meer voor het onderhouden van jouw natuurlijke kussen >>

Veerkrachtig Java Kapok sluimerrol rolkussen

Wat is er fijner dan met een steuntje in rug om te lezen in bed of lekker te ontbijten. Ganzenveren geven stevigheid en veerkrachtig aan het kussen. Ook kunnen ganzenveren vocht goed opnemen. Dit lekkere, stevige kussen heeft  diverse afmetingen van klein tot XXL 200 cm extra lang.

Ganzenveren zijn groter en de pen is dikker dan eendenveertjes. Bovendien zijn de Bedaffair ganzenveren extra gekruld. Het voordeel hiervan is dat de veren niet door de stof heen prikken.

Navulbaar en aanpasbaar kussen

De Java Kapok sluimerrol kun je naar eigen smaak aanpassen door er kapok bij te doen of uit te halen via een ritsje aan de zijkant. Een extra navulzakje met kapok is bij te bestellen.

100% plantaardig

De sluimerrol met kapok vulling is helemaal plantaardig en past in een vegan leefstijl. Kapok komt van hoge Ceiba bomen in de tropen en is van nature heel zacht en ook hypo-allergeen. Je zou het plantendons kunnen noemen. Als vulling heeft het een goed ademende werking en geeft het een goede ondersteuning aan nek en hoofd.

Anti-allergeen

Kapok is van nature hypo-allergeen. Een kapok sluimerrol rolkussen is een ideale oplossing voor allergische mensen.

Made in Holland

Dit Java kapok sluimerrol rolkussen wordt gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere synthetische (microplastics) kussens uit China.

Bedaffair werkt samen met een prachtig Nederlands familiebedrijf welke al meer dan 90 jaar traditie heeft in kussens en dekbedden en ambachtelijk vakwerk. Meer lezen over onze impact > 

Meer informatie
Kleuren Wit
levertijd ca 5 - 7 werkdagen

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Extra Lang Kussen | BedMATE SUITE702
€ 114,95
Rolkussen kapok sluimerrol 20 - 30 cm rond
€ 22,50

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »