Kinderbedden & Ledikanten

3 producten

  • Natuurlijke wieg duurzaam elzen hout Team7
    € 1.015,00
  • Lounge Night Duurzame Boxspring Dormiente
    € 881,10
  • Houten baby ledikant ecologisch babybed TEAM 7
    € 1.015,00
Kinderbedden & Ledikanten

Veilige en gezonde houten kinderbedden, wiegjes en ledikanten

De leukste, hippe, duurzame kinderbedden en ledikanten vind je bij Bedaffair. In onze 800 m2 duurzame beddenwinkel bieden we een ruime keuze in duurzame kinderbedden, wiegjes en ledikanten voor baby’s, kleuters, peuters en tieners.

Een baby- en kinderkamer zonder plastic en schadelijke stoffen

Bedaffair kiest principieel voor natuurlijke materialen die met vakmanschap en liefde worden gemaakt. Voor de jongste baby's tot de grote tieners. Gemaakt van zuiver natuurhout. Zodat alle kinderen natuurlijk en gezond op kunnen groeien, vrij van schadelijke stoffen. Onze houten duurzame babykamer en kinderkamer meubels worden uitsluitend behandeld met natuurlijke oliën. Het ondersteunt een schoon binnenklimaat en schone binnenlucht. Voor een ontspannen slaap. Zuiver natuurhout heeft een warme uitstraling, straal geborgenheid uit en geeft elke kinderkamer een behaaglijke sfeer.

Gezond slapen is gezond groot worden

Pasgeboren baby’s slapen gemiddeld 14 tot 18 uur per dag – huilbaby’s buiten beschouwing gelaten. Baby's slapen af en aan en zijn steeds maximaal 45 tot 60 minuten wakker. Slaap betekent natuurlijk uitrusten voor je baby. Maar slaap is ook heel belangrijk voor de  ontwikkeling en groei. Tijdens het slapen scheidt de hersenklier hypofyse aan de basis van de hersenen groeihormonen af.

Veilige houten kinderledikant

Een veilig houten kinderledikant is essentieel voor de rust en bescherming van je kleintje. Gemaakt van stevig, niet-toxisch hout zoals beuken of esdoorn, zorgen deze ledikanten voor een robuuste en veilige slaapomgeving. Alle randen en hoeken zijn zorgvuldig afgerond om de veiligheid te garanderen. Bovendien zijn deze kinderledikanten afgewerkt met kindveilige, hypoallergene lakken of oliën die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Verstelbare matrashoogtes maken het mogelijk het bedje aan te passen naarmate je kind groeit, wat de bruikbaarheid en levensduur verlengt. Een veilig houten kinderledikant combineert duurzaamheid, functionaliteit en esthetische aantrekkelijkheid, wat het een ideale keuze maakt voor elke kinderkamer.

Veilig baby wiegje van natuurlijke materialen

Een veilig baby wiegje gemaakt van natuurlijke materialen biedt niet alleen comfort en zachtheid voor je baby, maar ook de geruststelling van milieuvriendelijkheid en non-toxiciteit. Materialen zoals organisch katoen, natuurlijk latex, en onbehandeld hout zorgen voor een ademende, chemisch vrije slaapomgeving. Deze wiegjes zijn vaak handgemaakt en kunnen gepersonaliseerd worden met natuurlijke verven die veilig zijn voor baby's. Compact en mobiel, deze wiegjes zijn ideaal voor ouders die waarde hechten aan duurzaamheid en de gezondheid van hun kinderen hoog in het vaandel dragen. Ze combineren veiligheid met praktisch ontwerp, wat ze perfect maakt voor moderne gezinnen.

Kinderbed met opbergruimte

Een kinderbed met opbergruimte is een slimme keuze voor het maximaliseren van de ruimte in een kinderkamer. Deze bedden zijn ontworpen met ingebouwde lades onder het bedframe of zelfs creatieve opbergruimte in het hoofdbord. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, boeken of kleding, helpen deze bedden om de kamer netjes en georganiseerd te houden. Vervaardigd uit duurzame materialen en beschikbaar in diverse kindvriendelijke ontwerpen en kleuren, biedt een kinderbed met opbergruimte niet alleen een comfortabele slaapplaats maar ook een praktische oplossing voor opslag. Het is een uitstekende manier om de slaapkamer van je kind functioneel en stijlvol in te richten.

1 persoons boxspring voor kind

Een 1 persoons boxspring voor kinderen biedt superieur comfort en ondersteuning die essentieel zijn voor de groeiende lichamen van kinderen. Deze boxsprings zijn speciaal ontworpen met kindveilige materialen en constructies die zorgen voor duurzaamheid en veiligheid. Met een solide ondersteuningsbasis en een kwalitatief hoogwaardige matras helpt een dergelijke boxspring om een correcte rughouding te bevorderen en een goede nachtrust te ondersteunen. Beschikbaar in diverse leuke en levendige ontwerpen die kinderen aanspreken, biedt een boxspring voor kinderen niet alleen comfort, maar ook een aantrekkelijk element in elke kinderkamer. Dit type bed is ideaal voor ouders die op zoek zijn naar een lange termijn slaapoplossing die de gezondheid en het welzijn van hun kind bevordert.

Meer weten over onze duurzame werkwijze als natuurlijke beddenwinkel? Lees hier meer over onze impact.

Bedaffair, Designed by Nature