Kinderdekbedden

1 product

  • Natuurlijk Kinderdekbed. Vegan Kinderdekbed. Duurzaam biologisch Hennep bij Bedaffair.
    € 119,00
Kinderdekbedden

Ecologische kinderdekbedden en wiegdekens

De duurzame kinderdekbedden uit de collectie van Bedaffair zijn helemaal eco, fairtrade, veilig en schoon. Gezond slapen is gezond groot worden, precies wat jouw kleine nodig heeft.

Natuurlijke materialen van de kinderdekbedden, zonder synthetische stoffen of microplastic

De hoezen van de duurzame kinderdekbedden zijn gemaakt van soepel zachte, 100% biologische katoen en gevuld met duurzaam en ademend natuurlijk materiaal. Zoals het bijzondere, zachte plantaardige hennep, fijne biologische wol of plantaardig tencel. Bedaffair's duurzame dekbedden voor kinderen zijn gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard (GOTS). Daarnaast zijn ze makkelijk wasbaar, want het voordeel van hennep en tencel is, dat het gewoon in de wasmachine kan.

Bedaffair biedt duurzame kinderdekbedden en eco weigdekens. Zodat we biodiversiteit ondersteunen en daarmee de toekomst voor jouw kindje mooier en beter willen maken. Nergens in het proces wordt gebruik gemaakt wordt van chemische middelen. Een schone, veilige en prettige keuze, voor een gezonde nachtrust en elke ochtend uitgerust wakker worden.

Ook letten we goed op dat onze eco kinderdekbedden ademen. Want kindjes hebben het snel warm. En daar hebben natuurlijke kinderdekbedden de perfecte ventilerende kwaliteiten voor. Natuurlijke materialen blijven koel in de zomer en aangenaam warm in de winter. Verkrijgbaar in ademend plantaardige hennep, fijn biologische wol of plantaardig tencel. Bij Bedaffair neem je altijd een bijzonder duurzame keuze, net als bij de duurzame dekbedden voor volwassenen. Op die manier kies je voor de hoogste kwaliteit, met oog voor het behoud van biodiversiteit en de toekomst van jouw kind in een schonere wereld.

GOTS Kinderdekbedden en Baby Dekens

Alle onze eco dekbedden voor kinderen zijn gecertificeerd door het Global Organic Textile Standard (GOTS). Dat betekent dat je een 100% biologische en ecologische keuze maakt. Volledig duurzaam, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de huidvriendelijkheid van de materialen. Tegelijkertijd letten we kritisch op de ademende eigenschappen, net als op de vochtregulatie en de mate waarin het dekbed isoleert. Op die manier zorgen we voor een fijn dekbed, om elke avond heerlijk onder in slaap te kunnen vallen.

Eco kinderdekbed van hennep is makkelijk wasbaar en duurzaam

We maken voor de eco kinderdekbedden van hennep gebruik van Europese hennep vezel. Dit is pas écht een duurzame keuze. Geen bewerkingen zoals bij tencel en niet afkomstig uit Azië zoals bij katoen. Bovendien kan het hennepdekbed gewoon de wasmachine in. Handig voor als er ongelukjes gebeuren, zodat jouw kind elke nacht weer in een schoon bed kan slapen.

Eco kinderdekbedden in verschillende maten

Uiteraard zijn de kinderdekbedden er in verschillende afmetingen. Bekijk de verschillende maten van de dekbedden voor kinderen. In hennep, turf, tencel of wol voor de vulling, met biologisch katoen voor de tijk. Een 100% ecologische keuze, op basis van niets minder dan de beste kwaliteit. Voor een heerlijke nachtrust, waarbij de breedte er ook voor zorgt dat jouw kleine heerlijk vrij kan bewegen tijdens de nacht.

Bedaffair bij familieprogramma 'Hey Baby' op RTL 4

Als duurzaam slaapexpert sinds 1994 is Bedaffair te zien bij het familieprogramma Hey Baby van RTL4. We geven interessante en unieke tips en weetjes. Heb je ons gezien? Laat het ons weten!

Bekijk de dekbedden voor kinderen en baby online of bij ons in de 800 m2 duurzame beddenwinkel te Heemstede (Haarlem). Graag inspireren wij je om een goede duurzame keuze te maken. Een gezonde keuze voor jouw kind, hun toekomst, de dieren en de wereld om ons heen. Heerlijk comfortabel, ademend, veilig en met een goede vochtregulatie. Om iedere morgen uitgerust wakker te worden, en te genieten van een nieuwe dag.

Meer weten over onze duurzame impact? Lees hier meer.

Bedaffair, Designed by Nature