Matrassen

20 producten

 • Showroom sale Kokosmatras Schlafline 4 90x200 cm Prolana
  prijsaanbieding € 779,00
  Normale prijs € 1.299,00
 • Showroom sale Kokosmatras Schlafline 3 90x200 cm biologisch Prolana
  prijsaanbieding € 779,00
  Normale prijs € 1.299,00
 • Matras circulair CLIMA COOL biologisch Bedaffair
  € 1.491,00
 • Circulair matras GAIA biologisch volledig recyclebaar matras Bedaffair
  € 1.369,00
 • SALE Dormiente Z7 medium matras 90x200 cm
  prijsaanbieding € 954,00
  Normale prijs € 1.362,00
 • Dormiente Matras Natural Eco Komfort Plus
  € 1.047,00
 • Dormiente Matras Natural Eco Komfort biologisch
  € 995,00
 • TEAM 7 Natuurlatex matras CLASSIC 21 zeven zone bio eco
  € 1.832,00
 • Kokos matras Natural Eco Plus stevig flexibel natuurlijk latex Dormiente
  € 799,00
 • Zeven zone natuurlatex matras Natural Basic Z7 Female Dormiente
  € 1.099,00
 • Ecologisch matras natuurlatex zeven zone Natural Basic Z7 Dormiente
  € 1.099,00
 • Matras Natural Eco Dormiente 100% natuurlatex en biologisch katoen
  € 699,00
Matrassen

Ecologische matrassen van 100% natuurlijke materialen

Duurzame matrassen op maat voor jouw slaap

De matrassen bij Bedaffair zijn 100% duurzaam en lokaal geproduceerd met natuurlijke materialen. Ook zijn ze volledig aanpasbaar naar jouw lichaamsbouw en slaaphouding, heerlijk ergonomisch slapen dus.

Wij leveren eerlijke service, op maat gemaakt.

Ontdek hier onze service en garantie.

 

  Bekijk de Bedaffair reviews  

 

Bekijk de diverse biologische matrassen

Natuurlatex matrassen

Deze matrassen bieden een ongeëvenaarde ondersteuning en drukverlichting voor een diepe, rustgevende slaap. Natuurlatex past zich aan de contouren van uw lichaam aan, waardoor spierpijn en drukpunten worden verminderd.

Bekijk de natuurlatex matrassen

Bio-circulaire pocketveer matrassen met paardenhaar

De Bedaffair pocketveer matrassen combineren luxe comfort en duurzaamheid. De pocketveren zorgen voor optimale lichaamsondersteuning, terwijl het natuurlijke paardenhaar uitblinkt in vochtregulatie en veerkracht. Dit zorgt voor een ademende, droge slaapomgeving. Gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zijn ze ook hypoallergeen en milieuvriendelijk. Het beste van alles is dat elk matras op maat kan worden gemaakt, zodat het perfect aansluit op uw individuele slaapbehoeften.

Bekijk de pocketveer matrassen

Paardenhaar matrassen

Het gebruik van pocketveren en paardenhaar zorgt voor een uitzonderlijke ventilatie en vochtregulatie, wat leidt tot een comfortabele, frisse slaapomgeving. Paardenhaar biedt ook natuurlijke veerkracht en duurzaamheid.

Bekijk de paardenhaar matrassen

Vegan matrassen van plantaardig materiaal

Ben je op zoek naar matrassen die volledig diervriendelijk en vegan zijn? Als grootste duurzame beddenwinkel in de Benelux, bieden wij diverse matrassen aan die gemaakt zijn van vegan materialen. Zoals: natuurlatex, tencel, biologisch katoen, zeegras, kokos en/of hennep.

Bekijk de veganistische matrassen

Circulaire matrassen (bio-based)

De bio-based circulaire matrassen zorgen ervoor dat het matras aan het einde van de levensduur gerecycled wordt. Dit gebeurd door Bedaffair's partners. Ook kunnen ze worden gerepareerd en hergebruikt worden, dit proces doet de Bedaffair beddenmaker zelf.

Het gebruik van 100% natuurlijke materialen zoals draagt bij aan de duurzaamheid van het product. Zo komen er geen microplastics of chemisch afval vrij bij het recyclingproces.

Bekijk de circulaire matrassen

Meer weten over onze impact en onze missie? Lees hier met ons mee over de impact van Bedaffair.

Duurzaam slaapkamerinterieur met ecologische matrassen

Bedaffair maakt de grootste duurzamen dromen waar. Wij willen de slaapkamer bio-based circulair maken! Zo slaap je echt duurzaam en natuurlijk. Wij bieden daarom verschillende circulaire (vegan) matrassen en bedden. Voor een goede diepe nachtrust en een gezond binnenmilieu in de slaapkamer.

Lokaal handgemaakte matrassen met maatwerk

Ontdek de collectie van duurzame matrassen, vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen, waarbij elk stuk een toonbeeld is van lokaal vakmanschap en maatwerk.

Onze ambachtelijke matrassenmakers combineren traditionele technieken met moderne inzichten om producten te creëren die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook jouw slaapcomfort naar een hoger niveau tillen.

Door het gebruik van materialen zoals biologisch scheerwol, natuurlatex en hennep, garanderen we een ademende, hypoallergene en ondersteunende slaapervaring. Elk matras is met zorg en precisie handgemaakt, waardoor we unieke, persoonlijke aanpassingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij jouw individuele slaapbehoeften.

Eerlijk advies van de matrassenmaker zelf

Een goede nachtrust start bij het kiezen van het beste matras. Een nieuw matras kopen is een erg belangrijke stap, die jouw nachtrust - indien goed gekozen én eerlijk geadviseerd - enorm kan bevorderen. Daarom staan er altijd gespecialiseerde beddenmakers klaar in onze 800 m2 duurzame beddenwinkel in Heemstede, om iedereen persoonlijk te helpen.

Daarnaast zijn wij al 26 jaar lang ambachtelijk beddenmakers, onze matraskeuze advies is gebaseerd op jarenlang vakmanschap. Wij vinden het belangrijk om ergonomisch te adviseren, op maat gemaakt naar ieders lichaamsbouw en slaaphouding. Zo weet je zeker dat door deskundig advies, je er nog vele jaren slaapplezier aan zult beleven. Zonder nekpijn, rugklachten of andere slaapproblemen.

Vind je jouw matras na de proefperiode toch te hard of juist te zacht? Dan helpen wij jou met het vinden van de juiste stevigheid en kunnen we de kern gewoon omruilen. Zo slaap je zorgeloos en heerlijk diep.

Bedaffair, Designed by Nature.