Vegan natuurlatex Matras Natural Eco Komfort Dormiente

Vegan natuurlatex Matras Natural Eco Komfort Dormiente

Het heerlijke matras van natuurlatex NATURAL ECO KOMFORT van Dormiente is maar liefst 20 cm dik. Een waarborg voor heerlijk Komfort!

Vegan Matras van Natuurlijke Materialen: Natuurlatex & Biologisch Katoen

De matrashoes is gemaakt van 100% vegan materialen. Natuurlatex, omhuld met biologisch katoen en gewatteerd met biologisch katoen. Hierdoor wordt meer vocht opgenomen en slaap je altijd droog en aangenaam.

Het katoen van alle Bedaffair matrassen zijn nog nooit in aanraking is geweest met pesticiden of andere schadelijke stoffen. En dat is fijn om te weten, als je beseft dat katoen één van de meeste bespoten gewas ter wereld is.

Lees hier meer over duurzaam en plantaardig natuurlatex >

Eigenschappen Natural Eco Komfort Matras:

- Dikte: ca. 20 cm
- Type: 1-zône matras
- Hardheid: medium flexibel

=> Gespreid betalen bij online bestelling is mogelijk!

Gezond, schoon en duurzaam Biologisch katoen Natuurlijke materialen

Omschrijving

BELANGRIJKE SPECIFATIES VAN HET NATURAL ECO KOMFORT MATRAS:

Merk: Dormiente
Afmetingen: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk neem hiervoor contact met ons op.
Kleur: Off white
Kern: 18 cm 100% natuurlatex met 1 zone
Tijk: Variant 2B, gemaakt van 100% biologisch gebreid katoen, waarbij biologische katoen is meegestikt.
Totale matrashoogte: ca. 20 cm
Geschikt voor: Rugslapers en zijslapers.
Hardheid: Flexibel medium 
Partnerversie: Niet mogelijk

Zorg voor een goede bescherming op uw matras met een biologische molton matrasbeschermer.

Keerbaar: Het matras is keerbaar.
Garantie: 5 jaar op materiaal en fabricage fouten (waaronder 3 jaar CBW garantie; Bedaffair is erkend lid)
Onderhoud: Laat uw matras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw matras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw matras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het matras nooit stofzuigen.
Keurmerken
Latex: QUL 
Katoen: GOTS, kbA gecertificeerd (Kontrolliert biologische anbau), scheerwol, kbT gecertificeerd (Kontrolliert biologische Tierhaltung)

DUURZAAM MATRAS VAN VEGAN MATERIALEN

Het NATURAL ECO KOMFORT matras van Dormiente heeft een uitzonderlijke flexibiliteit en puntelasticiteit dat het hoogste comfort biedt en ook waarborgd. De kern van het Dormiente matras is gemaakt van natuurlatex restproducten. Deze natuurlatex vlokken worden herbruikt en omgezet tot een volwaardig natuurlatex matras kern. Het resultaat: een 1-zône natuurlatex matras met goed en prettig ligcomfort.

Bekijk hier de volledige collectie natuurlatex matrassen van Dormiente bij Bedaffair >

VAKMANSCHAP VOOR VEGAN MATRAS VAN DORMIENTE

Dormiente natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in Duitsland.

DORMIENTE MATRAS

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd ca. 0 - 6 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Dormiente Matras Natural Eco Komfort Plus
€ 1.047,00
Matras Orthoform Male Dormiente 7 zone Natural Classic natuurlatex
€ 1.519,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »