Dormiente Matras Natural Eco Komfort Plus Biologisch

Dormiente Matras Natural Eco Komfort Plus Biologisch

Het NATURAL ECO KOMFORT PLUS is een comfortabel stevig matras van puur natuurlatex en kokos vezels. Dit Dormiente matras heeft maar liefst een hoogte van ca. 20 cm. De matrashoes is gemaakt van 100% biologische katoen. De extra katoenen comfortlaag zorgt ervoor dat je altijd droog en comfortabel slaapt.

Alle natuurlijke matrassen van Dormiente worden gemaakt in Duitsland. Puur Duits vakmanschap en ambacht. Naast de zachte en biologische natuurlatex 'flexicuts', heeft de kern in het midden een laag gerubberiseerd kokos. Kokos dempt, waardoor het NATURAL ECO KOMFORT PLUS matras een stevige ondersteuning biedt tijdens uw slaap.

Alle natuurlijke materialen uit de Dormiente collectie bij Bedaffair zijn nog nooit in aanraking is geweest met pesticiden of andere schadelijke chemische stoffen. Bedaffair biedt u een gegarandeerd duurzame, natuurlijke en zorgeloze slaap.

EIGENSCHAPPEN NATURAL ECO KOMFORT PLUS MATRAS:

- Dikte: ca. 20 cm
- Type: 1-zône matras
- Hardheid: firm flexibel

=> Gespreid betalen bij online bestelling is mogelijk!

Biologisch katoen Natuurlijke materialen Gezond en duurzaam

 

Omschrijving

BELANGRIJKE SPECIFATIES:

Merk: Dormiente
Afmetingen: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk neem hiervoor contact met ons op.
Kleur: Off white
Kern: 1-zone, 100% natuurlatex flexicuts en kokosvezels
Tijk: Variant 3A, gemaakt van gebreid biologisch katoen, waarbij biologische wol is meegestikt
Totale matrashoogte: ca. 20 cm
Geschikt voor: Rugslapers en zijslapers.
Hardheid: Stevig
Partnerversie: niet mogelijk

Zorg voor een goede bescherming onder uw matras met een matrasbeschermer op uw bedbodem.

Keerbaar: Het matras is keerbaar.
Garantie: 5 jaar op materiaal en fabricage fouten (waaronder 3 jaar CBW garantie; Bedaffair is erkend lid)
Onderhoud: Laat uw matras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw matras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw matras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het matras nooit stofzuigen.
Keurmerken: Latex: QUL 
Katoen GOTS, kbA gecertificeerd (Kontrolliert biologische anbau), scheerwol, kbT gecertificeerd (Kontrolliert biologische Tierhaltung)

DUURZAAM MATRAS

Het natuurlatex in de kern is het ultieme eindresultaat is van een schoon en duurzaam kringloopproces. De natuurlatex kern van dit Dormiente matras is namelijk gemaakt van restproducten natuurlatex welke opnieuw 'gebakken' zijn nieuw natuurlatex. Super duurzaam dus. Dit scheelt afval en nieuw rubber. Dormiente zorgt dus voor optimaal gebruik van al hun natuurlijke grondstoffen. Daarnaast is de uitermate scherpe prijs-kwaliteit verhouding uniek.

VAKMANSCHAP

Dormiente natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in Duitsland.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd ca. 0 - 6 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Dormiente Matras Natural Eco Komfort biologisch
€ 995,00

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »