Natuurlatex matrassen

16 producten

 • Showroom sale Kokosmatras Schlafline 4 90x200 cm Prolana
  prijsaanbieding € 779,00
  Normale prijs € 1.299,00
 • Showroom sale Kokosmatras Schlafline 3 90x200 cm biologisch Prolana
  prijsaanbieding € 779,00
  Normale prijs € 1.299,00
 • Matras circulair CLIMA COOL biologisch Bedaffair
  € 1.491,00
 • Circulair matras GAIA biologisch volledig recyclebaar matras Bedaffair
  € 1.369,00
 • SALE Dormiente Z7 medium matras 90x200 cm
  prijsaanbieding € 954,00
  Normale prijs € 1.362,00
 • Dormiente Matras Natural Eco Komfort Plus
  € 1.047,00
 • Dormiente Matras Natural Eco Komfort biologisch
  € 995,00
 • TEAM 7 Natuurlatex matras CLASSIC 21 zeven zone bio eco
  € 1.832,00
 • Zeven zone natuurlatex matras Natural Basic Z7 Female Dormiente
  € 1.099,00
 • Ecologisch matras natuurlatex zeven zone Natural Basic Z7 Dormiente
  € 1.099,00
 • Matras Natural Eco Dormiente 100% natuurlatex en biologisch katoen
  € 699,00
 • Natuurlatex matras ventilerend Natural Basic 3 Dormiente
  € 995,00

Biologische duurzame natuurlatex matrassen 

Natuurlatex is een zeer comfortabel, ondersteunend en puur natuurlijk materiaal voor je duurzame matras.

  Bekijk de Bedaffair reviews  

 

Ondersteunend natuurlatex matras voor je lichaam

Duurzaam natuurlatex biedt veel meer elasticiteit en veerkracht dan reguliere matrassen. Onze natuurlatex matrassen ondersteunen altijd daar waar nodig en werken drukverlagend op jouw schouders en heupen.

De natuurlatex matrassen hebben meerdere comfortzones, waardoor ze jouw lichaam overal precies de goede ondersteuning bieden. Steviger waar nodig, soepeler waar nodig. Dat ligt heerlijk en slaapt geweldig. Je ligt altijd in een fijne slaaphouding. Zo krijgen jouw lichaam en geest elke nacht de ontspanning die het nodig heeft. Zodat je elke ochtend fris en uitgerust wakker wordt.

Keerbaar matras met wasbare hoezen

De natuurlatex matrassen zijn te gebruiken aan beide zijden, makkelijk te keren en hebben een afneembare, en vaak zelfs wasbare, tijk.

Duurzame matrassen: QUL gecertificeerd natuurlatex

Onze ecologische matrassen zijn duurzaam, 100% natuurlijk, aanpasbaar naar jouw slaaphouding en altijd vrij van schadelijke stoffen. Dit waarborgen met onze duurzame keurmerken zoals QUL.

Alle duurzame matrassen uit de Bedaffair collectie zijn 100% biologisch en gemaakt van de natuurlijkste, schone materialen. Zo weet je dat je altijd een matras koopt dat fairtrade en vrij is van chemicaliën. Wij staan voor natuurlijke materialen en lokaal handgemaakte eco matrassen zodat je altijd een ecologisch matras koopt waarop je bijzonder lekker slaapt.

Vegan Natuurlatex Matrassen van plantaardige materialen

Wie een vegan levensstijl heeft, slaapt ook graag op een vegan matras van natuurlijke materialen.  Want zowel diervriendelijkheid, als milieuvriendelijkheid is belangrijk. Ook bij Bedaffair hechten wij daar veel waarde aan. Wij waren niet voor niets het allereerste beddenmerk dat biologisch en Fairtrade katoen ging verwerken in 2010.

Al 27 jaar lang maken wij lokaal op ambachtelijke wijze duurzame vegan matrassen en bedden. Onze natuurlijke vezels zijn voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS en kbA. Vrij van schadelijke stoffen. Vrij van plastic. 

Bekijk hier de vegan matrassen met natuurlatex van Bedaffair.

Natuurlatex matras van Bedaffair is hypoallergeen

Op natuurlijke Bedaffair matrassen heb je waarschijnlijk minder tot geen last van jouw stofallergie. Met de anti-allergische matrassen zorgen we er voor dat je heerlijk fris wakker wordt en makkelijk in slaap valt.

Dit komt door onze hypoallergene materialen, waar onze specialisten je uitstekend meer over kunnen vertellen.

Levensduur van de beste duurzame natuurlatex matrassen

Een matras van 100% natuurlijk latex staat bekend om zijn lange levensduur en duurzaamheid. Natuurlatex, gewonnen uit de rubberboom, biedt een veerkrachtige ondersteuning die zich aanpast aan de contouren van het lichaam, wat bijdraagt aan het comfort en de levensduur van het product. In vergelijking met synthetische of gemengde latexvarianten, heeft natuurlijk latex een aanzienlijk langere levensduur, vaak tussen de 15 en 20 jaar, soms zelfs langer.

Deze matrassen behouden hun vorm en stevigheid over een langere periode, zonder de gebruikelijke doorzakking die bij veel andere matrassoorten voorkomt.

Aanpasbaar ligcomfort

Onze duurzame matrassen variëren in een zachte, gemiddelde en harde stevigheid.

Zacht natuurlatex matras

Het zachte matras is vooral geschikt voor mensen die het luxe hotel-gevoel in een matras zoeken en slapen op hun rug. Je kunt er dan lekker ver in wegzakken.

Medium natuurlatex matras

Met een gemiddeld of medium matras kies je voor het standaardmodel, geschikt voor de gemiddelde 'standaard' slapers. Niet te hard en niet te zacht, geschikt voor zowel rug-, buik- als zijslapers.

Hard / firm natuurlatex matras

Slaap je vooral op je buik of heb je zwaarder gewicht? Dan is een stevig matras wellicht een goede keuze. Je zakt er niet te ver in weg, en je hebt altijd de juiste ondersteuning om comfortabel te kunnen slapen.

Duurzaam natuurlatex matras op maat

Bij Bedaffair kan je jouw duurzame matras, natuurlijk bed en jouw natuurlijke topper kopen in de maat die jij nodig hebt. Dit geldt ook voor de natuurlijke duurzame boxspring van Bedaffair of een ecologisch kindermatras voor de kleine. We zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat je keuze krijgt uit tal van modellen. Neem contact met ons op voor op maat gemaakt matrassen en matras keuze advies! Onze ambachtelijke beddenmakers helpen graag.

De standaard matras afmetingen:

 • Het standaardmatras voor een 1-persoonsbed meet 90 x 200cm.
 • Een twijfelaar meet 140 x 200.
 • Voor een 2-persoonsbed meet het 160 x 200cm.
 • Een groot 2-persoonsbed vanaf 180 x 200cm.

Met de duurzame matrassen in de diverse maten zorgen we er graag voor dat je jouw ecologische matras kunt kopen dat goed aansluit bij de manier waarop je slaapt. In de maat die jij nodig hebt, anti-allergisch is en duurzaam is.

Benieuwd naar hoe wij onze duurzaamheid waarborgen? Klik hier voor meer.

Bedaffair, Designed by Nature