Bedaffair

2 producten

  • Matras circulair CLIMA COOL biologisch Bedaffair
    € 1.267,35
  • Circulair matras GAIA biologisch volledig recyclebaar matras Bedaffair
    € 1.163,65

Bedaffairs circulaire natuurlatex matrassen

Deze natuurlatex matrassen zijn 100% natuurlijk en bio-based circulair. Oftewel: herbruikbruikbaar, repareerbaar en recyclebaar. 

  Bekijk de Bedaffair reviews  

 

Aanpasbaar natuurlatex matras

Wij geloven niet in "één bed voor iedereen". Daarom vindt u in ons assortiment diverse ecologische natuurlatex matrassen. Én leveren wij op maat gemaakte matrassen voor iedereen.

Vegan natuurlatex matrassen bij Bedaffair

Wie een vegan levensstijl heeft, slaapt ook graag op een vegan matras van natuurlijke materialen.  Want zowel diervriendelijkheid, als milieuvriendelijkheid is belangrijk. Ook bij Bedaffair hechten wij daar veel waarde aan. Wij waren niet voor niets het allereerste beddenmerk dat biologisch en Fairtrade katoen ging verwerken in 2010.

Al 27 jaar lang maken wij lokaal op ambachtelijke wijze duurzame vegan matrassen en bedden. Onze natuurlijke vezels zijn voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS en kbA. Vrij van schadelijke stoffen. Vrij van plastic. 

Bekijk hier de vegan matrassen met natuurlatex van Bedaffair.

Eerlijk advies voor jouw natuurlatex matras, van de beddenmaker zelf

Advies van een échte beddenmaker zullen weinig beddenwinkels u kunnen geven. 

Voordat hij advies uitbrengt, zal hij uw huidige slaapsysteem bekijken, vragen stellen over slaaphouding, eventuele klachten en zal u een advies geven. Ook heeft u de mogelijkheid om thuis matrassen te proberen. 

Maak hier direct een afspraak voor matras advies aan huis.

Proefslapen op de natuurlatex matrassen

Proefslapen voor 60 dagen.

Er zijn diverse ecologische matrassen in onze collectie waarbij u veilig een keuze kunt maken zonder een miskoop te doen. Naast onze intensieve begeleiding heeft u 60 dagen om proef te slapen op een duurzaam matras. 

Natuurlijke matrassen bij Bedaffair

Jaren van ervaring en expertise in ergonomisch en duurzaam design is nodig om matrassen en lattenbodems van hoge kwaliteit te creëren.

Bij Bedaffair streven we ernaar om onze klanten het allerbeste te geven. Duurzaam en kwaliteit zijn onze kernwaardes.

Onze natuurlatex matrassen zijn dan ook gemaakt met gecertificeerde biologische materialen. En gemaakt met ergonomische deskundigheid.

Lees hier meer over onze impact

Bedaffair, Designed by Nature