Over ons

Gezond en ecologisch slapen bij Bedaffair

Uitgerust, met jouw puur natuurlijke bed

Bedaffair maakt met meesterschap, matrassen en bedden van 100% natuurlijke materialen met de hoogste kwaliteit. Voor iedereen die het slapen comfortabeler, natuurlijker en eerlijker wil maken.

 

Onze droom is om iedereen zorgeloos laten slapen. Met een uitgeruste duurzame nachtrust - uit liefde voor mens, dier en natuur. Zo creëren we de basis voor meer grootse dromen, voor een liefdevolle toekomst. 

Bio-based slapen, voor een gezonde nachtrust

Ons doel is om ieders slaapkamer bio-based te verduurzamen. Bedaffair maakt op ambachtelijke wijze duurzame matrassen, bedden en beddengoed van de hoogste kwaliteit. Voor iedereen die het slapen comfortabeler, natuurlijker en eerlijker wilt maken.

Bedaffair gebruikt de mooiste natuurlijke materialen die beproefd zijn op hun ecologische voetafdruk. De productie is lokaal, dat vinden we wel zo eerlijk. Zo houden we het ook toegankelijk, zo heb je al een compleet duurzaam en gezond bed voor € 2795. Duurzaam slapen is niet duurder dan het gemiddelde premium kwaliteitsmerk.

Onze belofte: met het hoogste comfort, slapend de wereld verbeteren. Meer weten over onze missie en impact?

 

Slapen met het B Corp certificaat

B-Corp is een organisatie die bedrijven over de hele wereld helpt om hun positieve impact te verbeteren en dit ook concreet te meten. Alleen bedrijven die aan hoge kwaliteit sociaal en duurzaam ondernemen doen, mogen zich officieel B Corp noemen.

Bedaffair houdt zich bezig met het innoveren in natuurlijke materialen in de interieur- en beddenbranche, het objectief meten van impact, het promoten van duurzaam ondernemen en het continue blijven leren van andere duurzame innovatieve ondernemingen.

 

Welkom bij de Bedaffair showroom

Iedereen is welkom in onze 800 m2 showroom te Heemstede (Zuid Haarlem). Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel in de Benelux! Vrij van schadelijke stoffen. Vrij van plastic.

 

Beleef hier persoonlijk advies van onze ambachtelijke slaap experts & beddenmakers, inclusief genoeg aanbod voor de eco slaapkamer.