Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Over Bedaffair

Bedaffair is lekker slapen voor een mooiere toekomst. Bij ons betekent goed voor jezelf zorgen ook meteen goed voor je omgeving zorgen. Want aan onze bedden, matrassen en andere slaapproducten zit geen chemisch luchtje. Wij vinden dat het anders kan en moet. Daarom kiezen wij voor de meest beproefde, natuurlijke materialen. En zorgen voor een zo klein mogelijke voetafdruk.

Bij Bedaffair vind je zowel online als in onze showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst.

Maak kennis met de grootste duurzame beddenwinkel in de Benelux

Als consument wil je graag zien hoe iets er in het echt uit ziet en hoe een matras voelt. Staat dit bed wel goed in mijn slaapkamer? Kan het matras door het trapgat heen? Hoe ligt dit matras? Moet ik nu een firm of soft matras kiezen?
Bij Bedaffair kun je makkelijk en snel online bestellen. En heb je eveneens de mogelijkheid voor proefliggen, je kunt voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt in de, makkelijk bereikbare, 800 m2 showroom in Heemstede. Vrij parkeren voor de deur en makkelijk te bereiken via openbaar vervoer.

De mensen achter Bedaffair: 'Wij waren al eco toen het nog 'out' was.'

De reden dat wij (Arend en Marjolein Vaders) in 1994 begonnen zijn met het ontwerpen en produceren van hoge kwaliteit Hollandse en Duitse comfortabele, verantwoorde en duurzame bedden, is vanuit de overtuiging dat snel en goedkoop bedden produceren, ergens heel ver weg, een enorme negatieve impact heeft op je gezondheid en het milieu. Dat moest anders, vonden en vinden wij. We willen dat onze producten iets toevoegen: een gezond leven, een lange levensduur, hoge kwaliteit, een gezond ecosysteem en welvaart voor de toeleveranciers in de handelsketen.

Onze bedden zijn duurzaam; in teelt, in productie, in gebruik én zelfs in de afvalfase. Op dit moment wordt slechts 35% van de 1,6 miljoen vervuilde plastic matrassen per jaar in Nederland gerecycled. Natuurlijke matrassen werden in zijn geheel niet gerecycled, maar simpelweg verbrand. Arend en Marjolein hebben zich sterk gemaakt voor een 100% matrasrecycling voor natuurlijke matrassen. Op dit momen zijn zij het enige beddenbedrijf in Nederland dat mogelijkheden biedt voor het recyclen van de natuurlijke matrassen uit hun eigen assortiment. Elk onderdeel van het matras wordt gerecycled of hergebruikt. Bedaffair laat zien dat natuurlijke matrassen op zeer veel fronten schoner, beter en duurzamer zijn de reguliere matrassen. Zélfs in de afvalfase.

Oprichters en eigenaren Arend en Marjolein VadersOnze missie

Heel veel mensen hebben geen idee waar ze precies op slapen. De meest verkochte matrassen zijn gemaakt van (koud)schuim, polyether of traagschuim. Deze plastic materialen bestaan uit chemische componenten, waarvan de grootste aardolie is. Om meerdere, voor de hand liggende redenen is dit niet gunstig voor het milieu noch voor de gezondheid van de mens. Matrassen gemaakt door de chemische industrie wasemen, in het begin zeker, giftige dampen uit die je liever niet inademt. Bedaffair weigert synthetische materialen in haar assortiment en biedt een gezond, mooi en buitengewoon comfortabel alternatief, tegen betaalbare prijzen.

Wij tonen aan dat mooi, schoon én comfortabel slapen betaalbaar kan zijn. We gebruiken alleen de beste, natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. We werken samen met lokale kleine ambachtelijke bedrijven in Nederland en Duitsland. Door onze keurmerken weten we dat onze producten met respect voor onze medemens, dieren en de aarde gemaakt worden. En onze producten zijn gezonder en dus ook beter voor onszelf en onze kinderen. We houden onze producten betaalbaar, zodat zoveel mogelijk mensen verantwoord kunnen slapen. Van baby’s eerste biologische matras tot comfort matrassen voor mensen op respectabele leeftijd; Bedaffair heeft een bed of matras voor elke levensfase.

Bij Bedaffair werkt ieders nachtrust aan een duurzame samenleving waarin levenskwaliteit centraal staat. Onze kennis, passie en zeldzaam unieke manier van adviseren waar het gezond en weldadig slapen betreft hebben we gerealiseerd in deze prachtige winkel. Met een eigen smaak en beleving. En waar eerlijkheid, service en advies nog steeds hoog in het vaandel staan.

Beleef bedaffair.nl

Handgemaakte bedden en matrassen en beddengoed van natuurlijke materialen, want dàt is en blijft onze passie. Europees ambachtelijk vakmanschap voor een Hollandse prijs. Wij kiezen voor Europese produkten zodat we kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en pure eerlijkheid kunnen garanderen. Zodat jij èn wij met een gerust hart kunnen slapen.
Kom voelen en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust.

Bedaffair showroom Amsterdam IJburg

Collectie Skoon boxspring van natuurlijke materialen

Showroom Bedaffair Amsterdam IJburg

 
Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.