Lattenbodems

21 producten

 • Lattenbodem Physiosform S 90x200 cm Dormiente
  prijsaanbieding € 299,00
  Normale prijs € 449,00
 • Dormiente rolbodem MASSIV 80x220 cm
  prijsaanbieding € 134,00
  Normale prijs € 169,00
 • Dormiente Rollattenbodem MASSIV 80x200 cm
  prijsaanbieding € 109,00
  Normale prijs € 139,00
 • Handmatig verstelbare Lattenbodem | Dormiente Physioform Pro KF
  € 679,00
 • Lattenbodem Physioform Pro S
  € 549,00
 • Dormiente rollattenbodem System 1
  € 649,00
 • Handverstelbare lattenbodem FR7 KFO Selecta
  € 424,00
 • Selecta lattenbodem FR7 N duurzaam beukenhout
  € 249,00
 • Dormiente lattenbodem handverstelbaar BASIC KF metaalvrij beukenhout
  € 379,00
 • Selecta lattenbodem FR5 5 cm hoog massief beukenhout
  € 199,00
 • Röwa Lattenbodem RF-LIFT handmatig verstelbaar
  € 1.049,00
 • Röwa Lattenbodem N PLUS Instelbaar
  € 499,00

Duurzame houten lattenbodems

Sommige lattenbodems zijn verstelbaar voor extra gepersonaliseerd comfort, aanpasbaar naar jouw ligging. En anderen zijn weer vlak, maar met een ergonomisch design. Zo zorgen we voor een ergonomische slaap en duurzame impact.

Verstelbare en vlakke houten lattenbodems: een fundamentele ondersteuning

Een goede lattenbodem ondersteunt het matras en uw lichaam optimaal. Er zijn solide klassieke lattenbodems, metaalvrije lattenbodems, lattenbodems met drukverlagende schouderzones en/of heupzones, handverstelbare lattenbodems en comfortabele elektrisch verstelbare lattenbodems: bij Bedaffair vind je de perfecte bedbodem!

Ook hebben wij speciale, versterkte lattenbodems voor mensen met meer gewicht.

Wat is een goede lattenbodem?

Een goede lattenbodem heeft zones en kan in de taille en heup zachter of harder bijgesteld worden. Want dan kan de lattenbodem ingesteld worden naar jouw houding, lichaam en wensen.


Een goede lattenbodem heeft een optimale samenwerking met het matras. Dan wordt er zowel ondersteuning als drukverlaging gegeven waar nodig. Tijdens de nachtrust kun je dan optimaal ontspannen en uitrusten.


Een goede lattenbodem is passend voor jouw persoonlijke ligcomfort en laat het matras ademen door de open structuur.

Bij het kiezen van een lattenbodem en matras, leggen de adviseurs bij Bedaffair de matras altijd op diverse lattenbodems. Zo ervaar je wat jouw optimale ligcomfort en ondersteuning is én hoe jouw persoonlijke slaapcomfort thuis wordt.

Wat is de levensduur van een houten Bedaffair lattenbodem?

Een kwalitatief hoogwaardige lattenbodem heeft een frame van massief hardhout zoals Europees beuken en latten van gelamineerd beukenhout. De vaste, handverstelbare en electrische verstelbare lattenbodems bij Bedaffair zijn van hoogwaardige kwaliteit en praktisch onverslijtbaar bij normaal gebruik.
Lattenbodems gemaakt van laagwaardige grondstoffen (karton of zacht hout zoals grenen en vuren) gaan minder lang mee. De materialen kunnen moeilijker met de belasting van matras en lichaam omgaan en zijn erg gevoelig voor wisselingen van luchtvochtigheid. Ook geven deze lattenbodems weinig tot geen ondersteuning tijdens jouw nachtrust.

Wat zijn de eigenschappen van de lattenbodems?

Bedaffair is dealer van Duitse hoogwaardige topmerken. De lattenbodems uit onze collectie worden in Zuid Duitsland gemaakt met lokaal verkregen massief hardhout beuken. Alle natuurlijke hernieuwbare grondstoffen zijn streng getest op schadelijke stoffen. Deze zitten er dan ook niet in. Onze lattenbodems zijn flexibel (standaard flexibel tot zeer flexibel), de latjes zijn bevestigd in soepele natuurlatex kappen. De verende latten bieden ergonomie en comfort tijdens jouw nachtrust. Ze laten het matras perfecte lig-eigenschappen en versterken de, eventuele, schouder- en heupzône van je Bedaffair matras.

Alle lattenbodems uit de collectie van Bedaffair heeft heup- en taille verstelling, zo kun je naar wens de latten zachter of steviger instellen. Persoonlijk ligcomfort wordt hierdoor geoptimaliseerd.

Lattenbodems voor zijslapers

Slaap jij graag op je zij en ben je een echte zijslaper? Dan zijn de Bedaffair lattenbodems met drukverlagende schouderzone ideaal. De lattenbodems voor zijslapers hebben speciale latten die veel dieper wegzinken dan de andere latten.

Lattenbodems voor buikslapers

Ben je een echte buikslaper? Voor buikslapers hebben we speciale lattenbodems waarbij de onderrug fantastisch ondersteund wordt. Dit voorkomt lage rugklachten.


Deze lattenbodems zijn ook veel gevraagd door mensen met een zwakke of pijnlijke rug.

Lattenbodems bij slaapklachten in de benen en voeten

Ook voor vochtophoping in benen, enkels en voeten heeft Bedaffair een lattenbodem. Bij deze lattenbodems kunnen de benen of enkel de voeten in meerdere standen verhoogd worden. Voor elk wens en behoefte op het gebied van slapen hebben wij de oplossing.

Bij een bezoek aan onze 800 m2 winkel of bij aanvraag over lattenbodems zullen de Bedaffair beddenmakers altijd vragen naar jouw slaaphouding, wensen en budget.

Houten lattenbodems, handgemaakt in Duitsland

Bij Bedaffair kiezen we voor houten lattenbodems, handgemaakt in Duitsland. Deze zijn duurzaam, hebben een lange levensduur en bieden het beste ligcomfort. Kijk bij natuurlijke lattenbodems goed of deze geschikt zijn voor je matras en het gewenste ligcomfort. Neem contact met ons op via chat, telefoon of email als je hulp nodig hebt. Onze ambachtelijke beddenmakers helpen graag.

Verstelbare of vlakke lattenbodems in diverse afmetingen

De duurzame lattenbodems bij Bedaffair geven extra steun tijdens je slaap. Zo functioneert jouw matras nog beter, en zorgt het voor een ergonomische ligging. De meest gangbare bedbodem is vlak, maar wil je extra ergonomisch comfort aan je bed toevoegen? Ga dan voor een verstelbare lattenbodem. Zo kan je jouw comfort aanpassen naar jouw eigen lichaamsvorm en slaaphouding. We hebben hand verstelbare lattenbodems of met elektrische bediening.

Beste lattenbodems op maat

Bij het zoeken naar de perfecte slaapervaring bieden op maat gemaakte houten lattenbodems een unieke combinatie van comfort en ondersteuning. Deze bodems, afgestemd op individuele behoeften, verbeteren de matrasprestaties en zorgen voor een ergonomische slaaphouding. Met materialen van hoge kwaliteit en een ontwerp dat rekening houdt met jouw specifieke slaapvoorkeuren, bieden op maat gemaakte lattenbodems een ongeëvenaarde nachtrust. Ze zijn de ideale keuze voor diegenen die waarde hechten aan persoonlijk comfort en duurzaamheid.

Houten lattenbodems kopen

De aanschaf van een houten lattenbodem is een investering in je slaapkwaliteit. Bij het kiezen van een lattenbodem is het belangrijk om te overwegen welk type het beste past bij je matras en slaapvoorkeuren. Een goede lattenbodem ondersteunt je lichaam gelijkmatig, voorkomt doorzakken van de matras en bevordert een gezonde slaaphouding. Of je nu kiest voor een standaard model of een aanpasbare optie, het is cruciaal om kwaliteit en duurzaamheid voorop te stellen. Een zorgvuldig geselecteerde lattenbodem kan de levensduur van je matras verlengen en je slaapervaring verbeteren.

Verstelbare houten lattenbodems

Verstelbare houten lattenbodems bieden de flexibiliteit om je slaaphouding naar wens aan te passen, wat bijdraagt aan een comfortabelere nachtrust. Deze bodems zijn ideaal voor mensen die lezen of tv kijken in bed en bieden de mogelijkheid om het hoofd- en voeteneind onafhankelijk van elkaar te verstellen. Dit type lattenbodem kan ook verlichting bieden bij bepaalde gezondheidsproblemen, zoals rugpijn of ademhalingsproblemen, door het mogelijk maken van een ergonomisch correcte lighouding. Met een verstelbare houten lattenbodem kun je jouw bed aanpassen aan jouw persoonlijke comfortbehoeften.

Houten lattenbodem instellen en afstellen

Het correct instellen en afstellen van een houten lattenbodem is essentieel voor het verkrijgen van de optimale ondersteuning en comfort. Veel lattenbodems bieden de mogelijkheid om de stevigheid en ondersteuning aan te passen op specifieke lichaamszones, zoals de schouders en heupen. Dit zorgt voor een betere drukverdeling en een ergonomische slaaphouding. Door de lattenbodem af te stemmen op je persoonlijke slaapvoorkeuren, kun je de kwaliteit van je slaap significant verbeteren. Regelmatige afstelling, afhankelijk van veranderingen in slaapgewoonten of lichaamsgewicht, garandeert langdurig comfort en ondersteuning.

Lattenbodem rolbodems

Rolbodems, een type houten lattenbodem, bieden een praktische en betaalbare oplossing voor slaapcomfort. Deze bodems zijn eenvoudig te installeren en kunnen opgerold worden voor opslag of transport, wat ze bijzonder handig maakt voor tijdelijke slaapoplossingen of kleinere ruimtes. Hoewel ze misschien niet dezelfde aanpasbare steun bieden als meer geavanceerde lattenbodems, leveren rolbodems een degelijke basis voor matrassen, verbeteren de ventilatie en helpen de levensduur van de matras te verlengen. Voor wie een eenvoudige, flexibele en kosteneffectieve bedbodem zoekt, is een rolbodem een uitstekende keuze.

Houten lattenbodems bij Bedaffair

Kies het comfort dat bij jou past, onze service is aanpasbaar en op maat gemaakt. Zo maken we onze grootste duurzame dromen waar. Slaap natuurlijk en kies voor de beste duurzame lattenbodem of bedbodem. Voor Natuurlijk Slapen en een Ergonomisch Bed.

Meer weten over hoe wij onze duurzaamheid waarborgen? Lees hier meer.

 

  Bekijk de Bedaffair reviews  

 

Bedaffair, Designed by Nature