Elektrische lattenbodem Physioform - voor kwetsbare schouder of heup Dormiente

Elektrische lattenbodem Physioform - voor kwetsbare schouder of heup Dormiente

De gepatenteerde innovatie van de elektrische lattenbodem Physioform van Dormiente baseert zich op draaibare en beweeglijke tandemlatten elementen. Dankzij deze beweeglijkheid kan de elektrische lattenbodem Physioform zich volledig aanpassen aan uw lichaamscontouren, ook als u zich omdraait in bed.

De beukenhout gelamineerde tandemlatten kunnen 360 graden draaien. Met name in de aanpassing van de schouderzône is dit gepatenteerde systeem uniek ten opzichte van alle aangeboden lattenbodems.

Alles op een rij:

- Afstandsbediening via Bluetooth
- Noodstroom schakeling
- Netvrijschakelaar
- Motorpositie is bevestigd onder de benen, niet in de buurt van gevoelige organen
- Verstelbaar in ideale zit - lees positie met gelijktijdige nekpositie aanpassing, + knie verstelling

Hulp nodig bij het kiezen van een lattenbodem? Deze informatie helpt u een handje >

 

Omschrijving

Belangrijke specificaties:

Merk: Dormiente
Type: Physioform Pro M, elektrisch verstelbare lattenbodem met draaibare en in hoogte verstelbare tandemlatten
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 11,5 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Latten: 28 gelamineerd beukenhouten latten met 14 tandemlatten
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 11,5 cm (hoogste punt)
Afstandbediening: kabelloze besturing via Bluetooth, netvrijschakelaar.

Gepatenteerde ergonomische lattenbodem met schouderzone

De draaibare en beweeglijke tandemlatten van de Physioform elektrische lattenbodem zijn gepatenteerd en wordt als ergonomisch product aanbevolen. De lattenbodem zal zich continue aan uw lichaamsvorm aanpassen, ook als u zich omdraait in bed.

Voor wie geschikt?

De speciale kappen van de elektrische lattenbodem Physioform Pro M kunnen 360 graden draaien. Dit creëert een buitengewoon aangename schouderzone of heupzone bij deze lattenbodem. De elektrisch verstelbare lattenbodem Physioform is met name geschikt voor mensen met (zeer) brede schouders of andere bijzondere lichaamsbouw. Door de kappen 180 graden te draaien wordt de druk bij de schouder- of heupzone weggenomen en laat de schouders heerlijk diep wegzinken.

- Mensen met zeer brede heupen of een kwetsbaar bekken
- Mensen, die het comfort van een elektrisch verstelbare lattenbodem wensen of nodig hebben
- Iedereen, die een bijzonder goede lichaamsondersteuning wensen of nodig hebben
- Alle soorten matrassen uit onze collectie, d.w.z. in het bijzonder 100% natuurlatex matrassen
- Mensen met brede schouders of pijnlijke, kwetsbare schouders
- Buikslapers

Zorgenloos bestellen en gratis levering

De gepatenteerde elektrisch verstelbare lattenbodem Physioform Pro M van Dormiente is eenvoudig online te bestellen. De Physioform lattenbodem met schouder- en heupzone wordt kant-en-klaar geleverd en gratis bij u thuisbezorgd in Nederland.

Dormiente

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

Bekijk hier de volledig duurzame collectie van Dormiente bij Bedaffair >

Missie Dormiente

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

Duurzaamheid volgens Dormiente

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd ca 10 - 12 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Röwa Lattenbodem LUXUS draadloos verstelbaar
€ 2.590,00
Handmatig verstelbare Lattenbodem | Dormiente Physioform Pro KF
€ 679,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »