Handmatig verstelbare Lattenbodem | Dormiente Physioform Pro KF

Handmatig verstelbare Lattenbodem | Dormiente Physioform Pro KF

De lattenbodem Physioform Pro KF van Dormiente is handverstelbaar. Gemaakt van onbewerkt massief hardhout beuken is de lattenbodem zeer stabiel en duurzaam. De Physioform Pro KF heeft de Innovatieprijs Ergonomie 2021 gewonnen.

Voordelen op een rij:

  • Iedere tandemlat is individueel instelbaar ten behoeve van drukverlaging voor, bijvoorbeeld schouders.
  • Gepatenteerde draaibare tandemlatten voor drukvermindering bij gevoelige drukpunten zoals schouders en heup.
  • In hoogte verstelbare tandemlatten voor gerichte ondersteuning (hoofd, lage rug, taille, benen, knie of reflux)

Lees hier meer over de duurzaamheid van het hout >

 

Omschrijving

Belangrijke specificaties:

Merk: Dormiente
Type: Handmatig verstelbare lattenbodem met draaibare tandemlatten voor een diepe schouder- en/of heup zone
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 9,5 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Latten: 30 gelamineerd beukenhouten latten met 15 tandemlatten
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 9,5 cm (op hoogste punt gemeten)
Lendenzone: individueel verstelbaar
Metaalvrij: Nee

GEPATENTEERDE ERGONOMISCHE LATTENBODEM

De draaibare en beweeglijke tandemlatten van de Physioform Pro KF handmatig verstelbare lattenbodem zijn gepatenteerd en wordt als ergonomisch product aanbevolen. De lattenbodem zal zich continue aan uw lichaamsvorm aanpassen, ook als u zich omdraait in bed.

VOOR WIE GESCHIKT?

De speciale kappen van de handmatig verstelbare lattenbodem Physioform KF kunnen 360 graden draaien. Dit creëert een unieke schouder- en/of heupzone bij deze lattenbodem van Dormiente. De Physioform KF verstelbare lattenbodem is met name geschikt voor mensen met (zeer) brede schouders of andere bijzondere lichaamsbouw. Door de kappen 180 graden te draaien wordt de druk bij de schouder- en/of heupzone weggenomen en laat de schouders en/of heupen heerlijk diep wegzinken.

EEN STERK STAALTJE NATUURLIJKHEID

Voor een ontspannen slaap is een natuurlijke slaapomgeving nodig. Daarom gebruikt Dormiente voor haar lattenbodems puur natuurlijke materialen zoals massief hout. De Dormiente lattenbodems worden van lokaal beukenhout gemaakt en met lijnolie veredeld. Alle natuurlijke materialen die Dormiente verwerkt, worden door neutrale instituten uitgebreid op hun verdraagzaamheid door de mens getest en gecertificeerd.

OGEN DICHT BIJ DE AANSCHAF VAN EEN BED

Geen enkel ander meubelstuk wordt door ons langer gebruikt dan ons bed. Reden genoeg om bij de aanschaf heel precies op de details te letten en de matras en lattenbodem op uw persoonlijke lig- en slaapgewoonten af te stemmen. Bij het bed, ledikant of bedombouw zijn het design en uw eigen esthetische wensen belangrijk. Echter bij het kiezen van een matras en de lattenbodem zijn de functionele eigenschappen doorslaggevend. Bedaffair vindt proefliggen om deze reden noodzakelijk. Sluit uw ogen en vertrouw op uw goede gevoel – en op een vakkundig advies bij Bedaffair.

ZO LIGT U GOED

De optimale afstemming van lattenbodem en matras is de beste voorwaarde voor een ontspannen en gezonde slaap. Want alleen wie goed ligt, kan ontspannen en herstellen. Belangrijk is daarbij de ergonomisch juiste lighouding. De wervelkolom moet zowel bij zij- als bij rugligging zijn natuurlijke vorm behouden. Alleen dan kan uw rug zich ontspannen. Matrassen en lattenbodems van Dormiente kunnen op allerlei manieren gecombineerd en afzonderlijk ingesteld worden. Zodat u niet alleen goed ligt, maar zich in elk opzicht goed voelt.

DORMIENTE BIJ BEDAFFAIR

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

Bekijk hier de volledige slaapkamer collectie van Dormiente bij Bedaffair >

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Lees hier meer over het duurzame hout van de Dormiente lattenbodem >

 

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Handverstelbare lattenbodem FR7 KFO Selecta
€ 424,00
Röwa Lattenbodem LUXUS draadloos verstelbaar
€ 2.590,00
Elektrische lattenbodem Physioform - dé lattenbodem voor uw kwetsbare schouder of heup Dormiente
€ 1.699,00
Lattenbodem Physioform Pro S
€ 549,00

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »