Lattenbodem BASIC S 28 latten duurzaam massief beukenhout Dormiente

Lattenbodem BASIC S 28 latten duurzaam massief beukenhout Dormiente

De lattenbodem Basic S van Dormiente is een vlakke lattenbodem met 28 latten. De lattenbodem biedt u aangenaam en flexibel ligcomfort. Het frame van de Basic S lattenbodem van Dormiente is gemaakt van duurzaam massief onbehandeld beukenhout. De 28 beukenhouten latten zweven boven het frame door de bevestiging in de trio kappen. De Basic S lattenbodem heeft een aangename schouderzone en een individueel verstelbare lendenzone. Door de schuifjes steviger of zachter in te stellen kan de taille en het bekken verder of juist minder ver in het matras wegzinken. De (metaalvrije tot 100 cm breed) lattenbodem Basic S van Dormiente met 28 latten is geschikt voor alle typen matrassen en voor een gewicht tot 100 kg. Een fijne duurzame lattenbodem voor een aangename prijs.

Comfortabel verende lattenbodem

De lattenbodem Basic S heeft 28 beukenhouten latten welk 7-voudig zijn gelamineerd. Beukenhout is veel flexibeler en duurzamer dan berkenhout. De 28 verende beukenhouten latten maken de Basic S van Dormiente een stabiele en comfortabele lattenbodem.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een lattenbodem? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.>

Omschrijving

Belangrijke specificaties van lattenbodem BASIC S:

Merk: Dormiente
Type: Lattenbodem met 28 latten Basic S
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 7,5 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Latten: 28 gelamineerd beukenhouten latten met 14 dubbele veerelementen
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 7,5 cm
Schouder- en lendenzone: ja, schoudercomfortzone en individueel verstelbare lendenzone
Metaalvrij: Ja tot 100 cm breed

Voordelen van de 28 latten lattenbodem Basic S op een rij:

- Stabiel, massief, onbehandeld beukenhout frame, hoogte ca 7,5 cmm
- 28 latten in 14 duo veerelementen
- Individuele hardheid verstelling in de lendenzone
- Schoudercomfortzone
- Metaalvrij tot 100 cm breed
- Optie: verstelbaar hoofd- en voeteneinde

Voor wie geschikt?

- Mensen die een stabiel, comfortabele lattenbodem wensen met een aangename prijs
- Voor bedden met een geringe inlegdiepte
- Alle matras typen
- Alle ledikanten met draaglatten, die een mogelijkheid hebben van minstens 3 inlegdiepten 

DORMIENTE BIJ BEDAFFAIR

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

Bekijk hier de gehele slaapkamer collectie van Dormiente bij Bedaffair >

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.  

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Lattenbodem Lordosis S beukenhout metaalvrij Dormiente
€ 439,00
Lattenbodem met zachtere schouderzone CLASSIC metaalvrij TEAM7
€ 435,00
Selecta lattenbodem FR5 5 cm hoog massief beukenhout
€ 199,00
Circulair matras GAIA biologisch volledig recyclebaar matras Bedaffair
€ 1.163,65
Normale prijs € 1.369,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »