Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Röwa Lattenbodem N PLUS Instelbaar

Meer Views

Röwa Lattenbodem N PLUS Instelbaar

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 436,00

Röwa Lattenbodem N PLUS Instelbaar is geschikt voor ieder individu en elke slaaphouding. De hoogwaardige flexibiliteit van de massief houten lattenbodem is te zien aan de uniek gebogen latten en het bijzonder flexibele systeem van de lattenbodem. Röwa beschouwt de slaap-ergonomie als één van de belangrijkste aspecten van dit gerenommeerde Duitse bedrijf. Hoe beter wij liggen, des te beter wij uitrusten. Verkeerd liggen leidt bij veel mensen tot rugpijn, spanningen in de nek, of gespannen rugspieren. Uw wervelkolom moet goed kunnen liggen en zo zijn natuurlijke vorm behouden. Daarom is het zo belangrijk een goede lattenbodem te hebben die uw lichaamsvorm kent. Zodat het zich individueel en perfect aan u kan aanpassen.


Voor Röwa is het vanzelfsprekend dat de producten de mensheid, gezondheid en zijn welzijn niet aantast. De lattenbodem N PLUS van Röwa is zeer milieuvriendelijk en is getest op schadelijke stoffen. Het serienummer waarmee de lattenbodem verwerkt wordt zorgt ervoor dat de hele productie kan worden nagegaan. Zelfs vanaf de boom waar de lattenbodem van gemaakt wordt! Het fundament van de hoogwaardige lattenbodems van Röwa zijn massieve frames van geolied beukenhout uit de omliggende bossen vlakbij dit Duitse bedrijf. Duurzaamheid staat dan ook hoog aan het vaandel bij Röwa. 


VOORDELEN VAN DE LATTENBODEMS VAN RÖWA  • Het heeft een robuuste massief beukenhouten frame

  • Het bevat stabiele en zeer elastische verende latten

  • Verstelbaar naar uw persoonlijke slaapbehoeftes

  • Het heeft een automatische schouderaanpassing voor een comfortabele ligging

  • Vrij van storende elektromagnetische velden


Vrij van electrosmog

* Vereiste velden

levertijd 6 - 8 weken

BELANGRIJKE SPECIFICATIES van lattenbodem N Plus:


Merk: 
Type: Lattenbodem met liftfunctie
Materiaal: Frame: ca 10 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Schouderaanpassing: automatisch
Verstelbaar: Nee
Hardheid: Individueel instelbaar in bekken- en taillezône
Metaalvrij: Ja
Extra: 
- Versterkte uitvoering met middelgordel: bij breedte 120 cm en 140 cm


PRINCIPE VAN RÖWA


Het principe van Röwa berust onder andere op hoogwaardige kwaliteit voor de klant. Achter elk product zit een hele wereld. Een voorbeeldige constructie, het beste materiaal, technische en ambachtelijke perfectie. Rössle & Wanner produceert hoogwaardige bedden en bedsystemen – en is marktleider op het gebied van handmatig en motorisch verstelbare lattenbodems. Röwa staat ook bekend om hun garantie van 100 jaar lang kwaliteit voor elk ligcomfort. Dit kunnen ze waarmaken doordat ze werken met pure ambacht en vakmanschap. Röwa werkt ook alleen maar samen met echte experts binnen de ergonomie en onafhankelijke instituten om hun producten te testen op verontreinigende stoffen en de duurzaamheid van elk individueel product. 

Daarnaast is milieuvriendelijkheid nog een belangrijk aspect binnen het principe. Röwa kan met elk serienummer van elke lattenbodem het product volgen tot in de detail, zelfs vanaf de boom waar het hout vandaan kwam. Dit ook om de duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Elk product is bij hun ‘thuis’ geproduceerd. De complete ontwikkeling, vervaardiging en montage van de producten vindt plaats in hun fabriek in Mössingen. Aan de voet van de Schwäbische Alb produceren zij “Made in Germany“ in de hoogste kwaliteit en met bijzondere aandacht voor het verwerkte materiaal. Het beukenhout halen ze bijvoorbeeld uitsluitend uit de omliggende bossen.


RÖWA LATTENBODEMS


Door de uniek gebogen latten en het unieke systeem van de lattenbodem, geeft het een bijzonder goede vering en de mogelijkheid om zich aan te passen aan de anatomie. Bovendien gaan de lattenbodems van Röwa lang mee, ze blijven u ondersteunen door elke situatie en levensfase. Ze blijven gegarandeerd levenslang goed, onder andere doordat Röwa alleen gebruik maakt van materialen met een hoogwaardige kwaliteit en de lattenbodems zijn ook minimaal zevenvoudig gelijmd.


Oftewel alles wat u nodig heeft voor een unieke, duurzame slaapervaring. 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.