Röwa Lattenbodem N PLUS Instelbaar

Röwa Lattenbodem N PLUS Instelbaar

Röwa Lattenbodem N PLUS Instelbaar is geschikt voor ieder individu en elke slaaphouding. De hoogwaardige flexibiliteit van de massief houten lattenbodem is te zien aan de uniek gebogen latten en het bijzonder flexibele systeem van de lattenbodem. Röwa beschouwt de slaap-ergonomie als één van de belangrijkste aspecten van dit gerenommeerde Duitse bedrijf. Hoe beter wij liggen, des te beter wij uitrusten. Verkeerd liggen leidt bij veel mensen tot rugpijn, spanningen in de nek, of gespannen rugspieren. Uw wervelkolom moet goed kunnen liggen en zo zijn natuurlijke vorm behouden. Daarom is het zo belangrijk een goede lattenbodem te hebben die uw lichaamsvorm kent. Zodat het zich individueel en perfect aan u kan aanpassen.

Voor Röwa is het vanzelfsprekend dat de producten de mensheid, gezondheid en zijn welzijn niet aantast. De lattenbodem N PLUS van Röwa is zeer milieuvriendelijk en is getest op schadelijke stoffen. Het serienummer waarmee de lattenbodem verwerkt wordt zorgt ervoor dat de hele productie kan worden nagegaan. Zelfs vanaf de boom waar de lattenbodem van gemaakt wordt! Het fundament van de hoogwaardige lattenbodems van Röwa zijn massieve frames van geolied beukenhout uit de omliggende bossen vlakbij dit Duitse bedrijf. Duurzaamheid staat dan ook hoog aan het vaandel bij Röwa. 

VOORDELEN VAN DE LATTENBODEMS VAN RÖWA

  • Het heeft een robuuste massief beukenhouten frame
  • Het bevat stabiele en zeer elastische verende latten
  • Verstelbaar naar uw persoonlijke slaapbehoeftes
  • Het heeft een automatische schouderaanpassing voor een comfortabele ligging
  • Vrij van storende elektromagnetische velden

Vrij van electrosmog

Omschrijving

BELANGRIJKE SPECIFICATIES van lattenbodem N Plus:

Merk: 
Type: Lattenbodem met liftfunctie
Materiaal: Frame: ca 10 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Schouderaanpassing: automatisch
Verstelbaar: Nee
Hardheid: Individueel instelbaar in bekken- en taillezône
Metaalvrij: Ja
Extra: 
- Versterkte uitvoering met middelgordel: bij breedte 120 cm en 140 cm

PRINCIPE VAN RÖWA

Het principe van Röwa berust onder andere op hoogwaardige kwaliteit voor de klant. Achter elk product zit een hele wereld. Een voorbeeldige constructie, het beste materiaal, technische en ambachtelijke perfectie. Rössle & Wanner produceert hoogwaardige bedden en bedsystemen – en is marktleider op het gebied van handmatig en motorisch verstelbare lattenbodems. Röwa staat ook bekend om hun garantie van 100 jaar lang kwaliteit voor elk ligcomfort. Dit kunnen ze waarmaken doordat ze werken met pure ambacht en vakmanschap. Röwa werkt ook alleen maar samen met echte experts binnen de ergonomie en onafhankelijke instituten om hun producten te testen op verontreinigende stoffen en de duurzaamheid van elk individueel product. 

Daarnaast is milieuvriendelijkheid nog een belangrijk aspect binnen het principe. Röwa kan met elk serienummer van elke lattenbodem het product volgen tot in de detail, zelfs vanaf de boom waar het hout vandaan kwam. Dit ook om de duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Elk product is bij hun ‘thuis’ geproduceerd. De complete ontwikkeling, vervaardiging en montage van de producten vindt plaats in hun fabriek in Mössingen. Aan de voet van de Schwäbische Alb produceren zij “Made in Germany“ in de hoogste kwaliteit en met bijzondere aandacht voor het verwerkte materiaal. Het beukenhout halen ze bijvoorbeeld uitsluitend uit de omliggende bossen.

RÖWA LATTENBODEMS

Door de uniek gebogen latten en het unieke systeem van de lattenbodem, geeft het een bijzonder goede vering en de mogelijkheid om zich aan te passen aan de anatomie. Bovendien gaan de lattenbodems van Röwa lang mee, ze blijven u ondersteunen door elke situatie en levensfase. Ze blijven gegarandeerd levenslang goed, onder andere doordat Röwa alleen gebruik maakt van materialen met een hoogwaardige kwaliteit en de lattenbodems zijn ook minimaal zevenvoudig gelijmd.

Oftewel alles wat u nodig heeft voor een unieke, duurzame slaapervaring. 

Meer informatie
levertijd Circa 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Röwa Lattenbodem LUXUS draadloos verstelbaar
€ 2.590,00
Röwa Lattenbodem RF-LIFT handmatig verstelbaar
€ 1.049,00
TEAM 7 elastische lattenbodem metaalvrij AOS slaapsysteem
€ 1.798,00

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »