Röwa Lattenbodem RF-LIFT handmatig verstelbaar

Röwa Lattenbodem RF-LIFT handmatig verstelbaar

Zoekt u een lattenbodem met opbergruimte? De RF-LIFT lattenbodem van Röwa is ideaal voor een bed met opbergruimte. De hele lattenbodem is handmatig te verstellen, zodat u makkelijk bij uw spullen kunt komen.

Wat betreft ligcomfort is de lattenbodem ideaal. Zo is de schouderzone soepeler, en laat uw schouders aangenaam wegzinken zodat er drukverlaging ontstaat. Het rugdeel is handmatig te verstellen. En zijn de taille- en bekkenzone soepeler of steviger te maken, zodat u uw persoonlijk ligcomfort kunt creëeren. Hoe beter we liggen, hoe uitgeruster de slaap is.

VOORDELEN VAN DE LATTENBODEMS VAN RÖWA

- Milieuvriendelijke lattenbodem, getest op schadelijke stoffen
- Duurzaam massief beukenhouten frame
- Het bevat stabiele en zeer elastische veerstrips
- Verstelbaar naar uw persoonlijke slaapbehoeftes
- Het heeft een automatische schouderaanpassing voor een comfortabele ligging
- Rugdeel handmatig verstelbaar
- Met voetdeelverhoging

Het hout is veredeld met plantaardige lijnolie

 

Omschrijving

BELANGRIJKE SPECIFICATIES Röwa lattenbodem:

Merk: Röwa
Type: Lattenbodem met liftfunctie
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 12,5 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Schouderaanpassing: ja
Verstelbaar: Handmatig verstelbaar in de hoogte, in het kniedeel en het rugdeel
Hardheid: Individueel instelbaar in bekken- en taillezône
Metaalvrij: Ja
Extra: 
- Met liftfunctie voor extra bergruimte onder het bed.
- Met voetdeelverhoging.

EEN LATTENBODEM VOOR EEN- OF TWEEPERSOONSBED MET OPBERGRUIMTE

Een bed voor een of twee personen met opbergruimte is ideaal om makkelijk spullen in op te bergen. Een tweepersoonsbed neemt veel ruimte in beslag in een slaapkamer. Om alle ruimte goed te benutten is een bed met opbergruimte erg fijn. Met een Röwa lattenbodem RF-LIFT slaap je niet alleen heerlijk, de soepele en makkelijke lift functie zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig alle spullen kunt opbergen. Heerlijk slapen in een opgeruimde slaapkamer.

PRINCIPE VAN RÖWA

Het principe van Röwa berust onder andere op hoogwaardige kwaliteit voor de klant. Achter elk product zit een hele wereld. Een voorbeeldige constructie, het beste materiaal, technische en ambachtelijke perfectie. Rössle & Wanner produceert hoogwaardige bedden en bedsystemen – en is marktleider op het gebied van handmatig en motorisch verstelbare lattenbodems. Röwa staat ook bekend om hun garantie van 100 jaar lang kwaliteit voor elk ligcomfort. Dit kunnen ze waarmaken doordat ze werken met pure ambacht en vakmanschap. Röwa werkt ook alleen maar samen met echte experts binnen de ergonomie en onafhankelijke instituten om hun producten te testen op verontreinigende stoffen en de duurzaamheid van elk individueel product. 

Daarnaast is milieuvriendelijkheid nog een belangrijk aspect binnen het principe. Röwa kan met elk serienummer van elke lattenbodem het product volgen tot in de detail, zelfs vanaf de boom waar het hout vandaan kwam. Dit ook om de duurzaamheid, milieuvr iendelijkheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Elk product is bij hun ‘thuis’ geproduceerd. De complete ontwikkeling, vervaardiging en montage van de producten vindt plaats in hun fabriek in Mössingen. Aan de voet van de Schwäbische Alb produceren zij “Made in Germany“ in de hoogste kwaliteit en met bijzondere aandacht voor het verwerkte materiaal. Het beukenhout halen ze bijvoorbeeld uitsluitend uit de omliggende bossen.

RÖWA HANDMATIG VERSTELBARE LATTENBODEMS

De RF-LIFT lattenbodems van Röwa zijn handmatig verstelbaar bij het rugdeel en de hardheid is ook regelbaar in de bekken-en taillezone, zodat u het zelf kan aanpassen naar uw individuele behoefte voor een optimaal en persoonlijk ligcomfort. De latten van Röwa zijn in een unieke vorm gebogen, dit geeft perfecte vering en de mogelijkheid om zich aan te passen aan uw lichaam.
Bovendien gaan de lattenbodems van Röwa lang mee, ze blijven u ondersteunen door elke situatie en levensfase. Ze blijven gegarandeerd levenslang goed, onder andere doordat Röwa alleen gebruikt maakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit en dat de lattenbodems minimaal zevenvoudig gelijmd zijn.

Oftewel alles wat u nodig heeft voor een unieke, duurzame slaapervaring. 

Meer informatie
levertijd Circa 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Selecta lattenbodem FR7 N duurzaam beukenhout
€ 249,00
Röwa Lattenbodem LUXUS draadloos verstelbaar
€ 2.590,00
Elektrische lattenbodem Physioform - dé lattenbodem voor uw kwetsbare schouder of heup Dormiente
€ 1.699,00

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »