Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Röwa Lattenbodem RF-LIFT handmatig verstelbaar

Meer Views

Röwa Lattenbodem RF-LIFT handmatig verstelbaar

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 955,00

De RF-LIFT lattenbodem van Röwa is handmatig verstelbaar in het rugdeel, heeft een voetdeelverhoging, een regelbare hardheid in de bekken- en taillezone en een liftfunctie (bedframefunctie). Er kan dus van alles zelf worden versteld naar uw eigen behoefte. Ook is de lattenbodem zo flexibel dat het een automatische schouderaanpassing heeft. Hoe beter de mens ligt, hoe uitgeruster de slaap is. 


Daarnaast is de natuur, gezondheid en het welzijn ook zeker een belangrijk aspect in de visie. Het is voor Röwa vanzelfsprekend dat die drie begrippen niet belast mogen worden bij het produceren van de lattenbodem. Hierdoor is de RF-LIFT lattenbodem milieuvriendelijk en getest op schadelijke stoffen. De lattenbodem bevat ook een serienummer, door dit nummer kan Röwa alle stappen van de productie terugvolgen tot de boom waar het hout vandaan kwam. Dit alles zodat uw slaap altijd ontspannend zal blijven zonder zorgen.


VOORDELEN VAN DE LATTENBODEMS VAN RÖWA  • De bodem gaat gegarandeerd levenslang mee

  • Het heeft een robuuste massief beukenhouten frame

  • Het bevat stabiele en zeer elastische veerstrips

  • Verstelbaar naar uw persoonlijke slaapbehoeftes

  • Het heeft een automatische schouderaanpassing voor een comfortabele ligging

  • Rugdeel handmatig verstelbaar

  • Met voetdeelverhoging

  • Met liftfunctie (bedframefunctie)

* Vereiste velden

levertijd 6 - 8 weken

BELANGRIJKE SPECIFICATIES Röwa lattenbodem:


Merk: Röwa
Type: Lattenbodem met liftfunctie
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 12,5 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Schouderaanpassing: automatisch
Verstelbaar: Handmatig verstelbaar in de hoogte, in het kniedeel en het rugdeel
Hardheid: Individueel instelbaar in bekken- en taillezône
Metaalvrij: Ja
Extra: 
- Met liftfunctie voor extra bergruimte onder het bed.
- Met voetdeelverhoging.


PRINCIPE VAN RÖWA


Het principe van Röwa berust onder andere op hoogwaardige kwaliteit voor de klant. Achter elk product zit een hele wereld. Een voorbeeldige constructie, het beste materiaal, technische en ambachtelijke perfectie. Rössle & Wanner produceert hoogwaardige bedden en bedsystemen – en is marktleider op het gebied van handmatig en motorisch verstelbare lattenbodems. Röwa staat ook bekend om hun garantie van 100 jaar lang kwaliteit voor elk ligcomfort. Dit kunnen ze waarmaken doordat ze werken met pure ambacht en vakmanschap. Röwa werkt ook alleen maar samen met echte experts binnen de ergonomie en onafhankelijke instituten om hun producten te testen op verontreinigende stoffen en de duurzaamheid van elk individueel product. 

Daarnaast is milieuvriendelijkheid nog een belangrijk aspect binnen het principe. Röwa kan met elk serienummer van elke lattenbodem het product volgen tot in de detail, zelfs vanaf de boom waar het hout vandaan kwam. Dit ook om de duurzaamheid, milieuvr iendelijkheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Elk product is bij hun ‘thuis’ geproduceerd. De complete ontwikkeling, vervaardiging en montage van de producten vindt plaats in hun fabriek in Mössingen. Aan de voet van de Schwäbische Alb produceren zij “Made in Germany“ in de hoogste kwaliteit en met bijzondere aandacht voor het verwerkte materiaal. Het beukenhout halen ze bijvoorbeeld uitsluitend uit de omliggende bossen.


RÖWA HANDMATIG VERTSTELBARE LATTENBODEMS


De RF-LIFT lattenbodems van Röwa zijn handmatig verstelbaar bij het rugdeel en de hardheid is ook regelbaar in de bekken-en taillezone, zodat u het zelf kan aanpassen naar uw individuele behoefte voor een optimaal en persoonlijk ligcomfort. De latten van Röwa zijn in een unieke vorm gebogen, dit geeft perfecte vering en de mogelijkheid om zich aan te passen aan uw lichaam.
Bovendien gaan de lattenbodems van Röwa lang mee, ze blijven u ondersteunen door elke situatie en levensfase. Ze blijven gegarandeerd levenslang goed, onder andere doordat Röwa alleen gebruikt maakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit en dat de lattenbodems minimaal zevenvoudig gelijmd zijn.


Oftewel alles wat u nodig heeft voor een unieke, duurzame slaapervaring. 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 300m2 showroom te Amsterdam-IJburg al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten