Duurzame Nachtkastjes

4 producten

 • Zwevend kernbeuken houten nachtkastje met lade Amsterdam | Bedaffair
  € 387,00
 • Hoog nachtkastje VENETIË bijzettafel rond massief hout
  € 395,00
 • Eiken nachtkastje massief hout Amsterdam
  € 455,00
 • Massief houten nachtkastje van bedaffair. verkrijgbaar in verschillende soorten hout. duurzaam houten nachtkastje.
  € 349,00

Duurzame massief houten nachtkastjes

De massief houten nachtkastjes combineren esthetiek met functionaliteit, waarbij duurzaamheid en design centraal staan. Elk nachtkastje of bijzettafel biedt een uniek natuurlijk stijlelement voor de duurzame slaapkamer. Of het nu gaat om het minimalisme van een zwevend nachtkastje, of de robuuste charme van wild eikenhout. Perfect voor een duurzaam en natuurlijk wooninterieur.

Zwevend houten nachtkastje

Een zwevend houten nachtkastje biedt een modern en minimalistisch designelement in elke slaapkamer. Bevestigd aan de muur zonder zichtbare steunen, creëert het een strakke, opgeruimde uitstraling en maximaliseert het de vloerruimte. Dit type nachtkastje is ideaal voor kleinere ruimtes of voor diegenen die een strak en ongecompliceerd esthetisch gevoel in hun slaapruimte prefereren. Het gebruik van hout voegt een warm en natuurlijk element toe, dat kan worden gekozen om te passen bij een verscheidenheid aan interieurstijlen.

Houten nachtkastje met lades

Een houten nachtkastje met lade combineert functionaliteit met tijdloze esthetiek. Het biedt niet alleen een oppervlak voor essentiële items zoals een wekker of een lamp, maar ook een handige opbergruimte om persoonlijke items dichtbij, maar uit het zicht te houden. Het gebruik van hout biedt een klassieke en duurzame uitstraling, die kan worden aangepast aan zowel traditionele als moderne slaapkamerintieurs. De lade biedt extra gemak en helpt bij het organiseren van de slaapruimte.

Ronde houten bijzettafel voor naast het bed

Een rond houten bijzettafeltje naast het bed biedt een charmant en veelzijdig meubelstuk voor de slaapkamer. Het ronde ontwerp voegt een zachte, organische vorm toe aan de ruimte, terwijl het houten materiaal een gevoel van natuurlijke warmte en stabiliteit biedt. Dit tafeltje kan dienen als een plek om een boek, bril, of een kopje thee te plaatsen, en kan ook esthetisch worden gestyled met een plant of decoratieve items om persoonlijkheid toe te voegen aan de slaapkamer.

Duurzame beukenhouten en wild eiken nachtkastjes

Beukenhouten nachtkastjes brengen een lichte en vriendelijke uitstraling naar de slaapkamer met hun zachte houttinten en fijne nerf. Beukenhout staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor duurzame meubels met een lange levensduur. 

Wild eikenhouten nachtkastjes voegen een robuust en rijk element toe aan de slaapkamer met hun opvallende nerf en karaktervolle uitstraling. Wild eikenhout heeft vaak een meer uitgesproken en gevarieerde nerf dan standaard eikenhout, waardoor elk meubelstuk uniek is. De sterkte en duurzaamheid van eikenhout maken het een populaire keuze voor meubels, en een nachtkastje van dit materiaal biedt een tijdloze en duurzame aanvulling op de slaapkamer, die generaties lang kan worden gekoesterd.

Vragen of advies nodig? Neem contact op met onze experts

Vragen over speciale afmetingen, de beschikbare houtsoorten of de duurzaamheid van de nachtkastjes? Onze experts helpen je graag. Neem telefonisch of via e-mail contact op. Of kom langs in de showroom!

Neem contact op

Bekijk onze duurzame impact

Bedaffair, designed by nature.