Duurzame Toppers

4 producten

 • Reclebare Topper Natuurlatex, Duurzame Topper, Circulair, Bedaffair, Natuurlatex Opdekmatras,
  € 459,00
 • Topdekmatras handgemaakt Elegance
  € 845,75
 • Splittopper van natuurlijke materialen Superior
  Prijs op aanvraag
 • Paardenhaar topdekmatras Superior
  € 1.525,75

Tencel natuurlatex en paardenhaar toppers

Op maat gemaakte topmatrassen voor jouw ligcomfort

Ontdek heerlijke toppers van natuurlijke materialen. Perfect voor het verzachten van je ligcomfort, of voor het bedekken van de spleet tussen 2 aparte matrassen. 

Op maat gemaakt door lokaal meesterschap

Alle topdekmatrassen van Bedaffair kunnen op maat worden gemaakt op aanvraag. Elke afmeting is mogelijk voor onze lokale beddenmakers. De toppers worden per order met de hand geproduceerd in een ambachtelijke werkplaats in Duitsland. Met puur vakmanschap.

Bio-circulaire toppers

De toppers zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Met een circulair design, waarmee ze 100% gerecycled kunnen worden door de partners van Bedaffair. Met liefde voor onze planeet, en jouw slaapkwaliteit.

Natuurlatex toppers van natuurlijke materialen

Natuurlatex topmatrassen zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar comfort en duurzaamheid in hun slaapomgeving. Deze matrassen zijn vervaardigd uit het sap van de rubberboom, wat zorgt voor een natuurlijk veerkrachtige en ondersteunende slaapervaring. Bovendien zijn ze hypoallergeen en antibacterieel, wat bijdraagt aan een gezondere slaapomgeving. De natuurlijke eigenschappen van latex bieden ook uitstekende ventilatie en vochtregulatie, waardoor je de hele nacht door een aangename temperatuur behoudt.

Paardenhaar topdekmatrassen van natuurlijke materialen

Paardenhaar topmatrassen staan bekend om hun luxueuze comfort en uitstekende ventilatie-eigenschappen. Het natuurlijke paardenhaar wordt zorgvuldig verwerkt om een zachte, doch ondersteunende slaap-oppervlakte te creëren. Dit materiaal staat bekend om zijn vermogen om vocht effectief af te voeren en een optimale luchtcirculatie te bevorderen, wat resulteert in een fris en droog slaapklimaat. Daarnaast biedt een paardenhaar topmatras een duurzame en natuurlijke optie voor diegenen die een verantwoorde keuze willen maken voor hun slaapcomfort.

Bedaffair, designed by nature