Duurzame Matrassen

6 producten

 • Matras circulair CLIMA COOL biologisch Bedaffair
  € 1.267,35
 • Circulair matras GAIA biologisch volledig recyclebaar matras Bedaffair
  € 1.163,65
 • SALE Dormiente Z7 medium matras 90x200 cm
  prijsaanbieding € 954,00
  Normale prijs € 1.362,00
 • Pocketveermatras Grand
  Prijs op aanvraag
 • Superior pocketveer matras
  Prijs op aanvraag
 • Pocketvering matras Elegance
  Prijs op aanvraag

Bio-based circulaire matrassen van hoge kwaliteit 

Met 100% natuurlijke materialen en op maat gemaakt comfort

De matrassen bij Bedaffair zijn 100% natuurlijk, circulair en lokaal geproduceerd met vakmanschap.

Ook zijn ze volledig aanpasbaar naar jouw lichaamsbouw en slaaphouding, heerlijk slapen gegarandeerd. Laat je adviseren door de beddenmaker zelf in de 800 m2 showroom in Heemstede.

Duurzame Bedaffair matrassen van natuurlijke materialen

De natuurlijke materialen (natuurlatex, bio katoen, bio wol, bio hennep, paardenhaar, kokos etc.) zijn biologisch gecertificeerd, hebben een dierenwelzijn keurmerk of zijn ecologisch geteeld. Zo slapen we met respect naar de natuur, de mens en de dieren.

Meer weten over onze impact en onze missie? Lees hier met ons mee, en maak slapend impact met Bedaffair.

Natuurlijke vegan matrassen, zonder chemische of synthetische materialen

Ben je op zoek naar matrassen die volledig diervriendelijk en vegan zijn? Bekijk hier het ruime aanbod in vegan matrassen van Bedaffair. Als grootste duurzame beddenwinkel in de Benelux, bieden wij tientallen matrassen aan die gemaakt zijn van vegan materialen.

Onze natuurlijke vegan matrassen bestaan uit natuurlatex, tencel, biologisch katoen, zeegras, kokos en/of hennep.

Want wie een vegan levensstijl heeft, vindt milieuvriendelijkheid én diervriendelijkheid belangrijk. Ook bij Bedaffair hechten wij daar veel waarde aan. Wij waren niet voor niets het allereerste beddenmakers dat biologisch en Fairtrade katoen ging verwerken in 2010.

Al 27 jaar lang maken wij lokaal op ambachtelijke wijze duurzame vegan matrassen en bedden. Onze natuurlijke vezels zijn voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS en kbA. 

Duurzame matrassen in ieder formaat

De Bedaffair matrassen zij op maat gemaakt. Niet alleen het comfort is aanpasbaar, ook de gewenste afmetingen. Zo kun je kiezen voor diverse eenpersoonsmatrassen of tweepersoonsmatrassen. In XXL of juist kleine afmetingen.

Staat je gewenste afmeting er niet tussen? Neem dan contact op met ons. Wij zorgen voor slaapadvies en matrassen op maat.

Eerlijk advies van de beddenmaker zelf

Een goede nachtrust start bij het kiezen van het beste matras. Een nieuw matras kopen is een erg belangrijke stap, die jouw nachtrust - indien goed gekozen én eerlijk geadviseerd - enorm kan bevorderen.

Daarom staan er altijd gespecialiseerde beddenmakers klaar in onze 800 m2 duurzame beddenwinkel in Heemstede, om iedereen persoonlijk te helpen.

Daarnaast zijn wij al 26 jaar lang ambachtelijk beddenmakers, onze matraskeuze advies is gebaseerd op jarenlang vakmanschap. Wij vinden het belangrijk om ergonomisch te adviseren, op maat gemaakt naar ieders lichaamsbouw en slaaphouding. Zo weet je zeker dat door deskundig advies, je er nog vele jaren slaapplezier aan zult beleven. Zonder nekpijn, rugklachten of andere slaapproblemen.

Vindt je jouw matras na de proefperiode toch te hard of juist te zacht? Dan helpen wij jou met het vinden van de juiste stevigheid en kunnen we de kern gewoon omruilen. Zo slaap je zorgeloos en heerlijk diep.

Ergonomisch aanpasbaar matras voor rug-, zij- en buikslapers

Ieder matras van Bedaffair wordt op maat gemaakt. De flexibiliteit van de natuurlijke materialen en het hoogwaardige vakmanschap, biedt ons de kans om het geheel aan te passen aan de wensen van iedere klant. 

Laat je adviseren door de beddenmaker zelf, en laat een ergonomisch matras maken voor jouw persoonlijke slaaphouding en slaapwensen.

Bekijk hier meer over onze impact

Neem contact op

 

Bedaffair, Designed by Nature.