Duurzame Onderdekens

3 producten

 • Onderdeken matrasbeschermer biologisch wol | Bedaffair
  € 152,96
 • Duurzame Onderdeken van biologisch hennep bij Bedaffair, verkoelend en van natuurlijke materialen
  € 105,40
  Normale prijs € 124,00
 • Onderdeken elektromagnetische straling bescherming en hooggevoeligheid
  € 369,75

De Bedaffair Matrasbeschermers en onderdekens van natuurlijke materialen

Biologische schapenwollen onderdekens

Schapenwollen onderdekens en matrasbeschermers bieden een luxueus warm comfort, en een natuurlijke bescherming voor uw matras.

De natuurlijke vezels van schapenwol staan bekend om hun uitstekende vochtregulerende en isolerende eigenschappen. Waardoor ze in alle seizoenen een aangename slaapomgeving creëren.

Bovendien heeft scheerwol natuurlijke antibacteriële en hypoallergene eigenschappen, wat bijdraagt aan een frisse en hygiënische slaapervaring. Het gebruik van schapenwol ondersteunt ook duurzame landbouwpraktijken en dierenwelzijn.

Kameelwollen matrasbeschermers

Kameelwol staat bekend om zijn lichte soepele gewicht, geurloze karakter en uitzonderlijke thermo-regulerende eigenschappen. Waardoor het zowel in warme als koude klimaten een ideale keuze is. De fijne vezels bieden een zacht en behaaglijk slaapoppervlak, terwijl ze ook helpen bij het reguleren van vocht en het bevorderen van een gezonde huid. 

Diervriendelijke moerbei zijde onderdekens

Zijden onderdekens en matrasbeschermers bieden een ongeëvenaarde elegantie en zachtheid in uw slaapomgeving.

Moerbei zijde, bekend om zijn gladde textuur en natuurlijke glans, biedt een luxueuze slaapervaring dankzij de soepele structuur. Het is ook een natuurlijke temperatuurregelaar, waardoor het koel aanvoelt in de zomer en warm in de winter. Zijden beddengoed is ook hypoallergeen en bestand tegen huisstofmijt, waardoor het een uitstekende keuze is voor allergiepatiënten.

Moerbeizijde staat bekend om zijn luxueuze kwaliteit en wordt vaak beschouwd als de hoogste kwaliteit zijde die beschikbaar is. Het is afkomstig van de zijderupsen van de moerbeiboom.

De Ahimsa zijde wordt pas geoogst nadat de cocons en de zijderupsen op natuurlijke wijze zijn veranderd in motten en de cocon hebben verlaten. Dit in tegenstelling tot conventionele zijdeproductiemethoden, waarbij de cocons (met de rupsen er nog in) worden gekookt of gestoomd om de zijde te extraheren.

Vragen of advies nodig? Neem contact op met de Bedaffair experts

Heb je vragen over de duurzame impact of het juiste slaapcomfort? Onze slaapexperts geven tips, adviezen en beantwoorden al je vragen. 

Neem telefonisch of via e-mail contact op. Ook ben je altijd welkom in de Bedaffair showroom! 

Bekijk onze contactgegevens

Ontdek onze impact

Bedaffair, designed by nature