Zijde onderdeken 160x200 cm Bedaffair

Zijde onderdeken 160x200 cm Bedaffair

Een zijde onderdeken is heerlijk koel. Profiteer snel van de korting op deze wild zijde onderdeken in 160x200 cm. Ideaal voor iedereen die het snel warm heeft, veel transpireert en ideaal bij warme zomernachten.


Een zijden of wilde zijde onderdeken werkt verkoelend bij hogere temperaturen en heeft een zeer goede vochtregulatie. U slaapt altijd droog en aangenaam met een zijden onderdeken of matrastopper.

De tussah wildzijde onderdeken is bijzonder licht en aangenaam. De zijden onderdeken wordt in Duitsland met de hand handgemaakt. En dat is goed te zien aan de prachtige premium kwaliteit en afwerking. De prachtige tijk van de zijden onderdeken is gemaakt van 100% biologisch katoen satijn (dit betekent een luxe echte satijn weving).

Lees hier meer over heerlijk duurzaam & diervriendelijk wild zijde >

Biologisch katoen

Omschrijving

Belangrijke specificaties zijden onderdeken:

Merk: Bedaffair
Materiaal: 100% zijde vulling
Afmeting: 160x200 cm
Tijk: 100% biologisch katoen satijn kbA
Geschikt voor: Warme nachten in de zomer, lente en herfst.
Warmte type: Voor warme nachten of mensen die het zeer snel warm hebben

Onderhoud: Natuurlijke materialen hebben van nature een zelfreinigend vermogen. Het zijde dekbed dagelijks opschudden, regelmatig luchten. Bij een vlekje plaatselijk met weinig water en zachte zeep reinigen. Bij een grotere reiniging is een handwas tot 30 graden ook mogelijk.

 

Koel slapen met Bedaffair

Deze verkoelende zijde onderdeken is uitermate geschikt voor warme zomers en warme nachten. Alleen op een laken slapen is soms niet altijd even prettig, je kunt nat en klam wakker worden midden in de nacht. Een licht en verkoelend zijde onderdeken voor de zomer is dan veel comfortabeler. De zijde onderdeken reguleert en verdampt vocht en transpiratie sneller dan katoen of een synthetisch matras. Het voelt koeler aan en het neemt vocht op zodat je droog slaapt. De tijk van de Bedaffair zijde onderdeken is gemaakt van zacht en ademend biologisch katoen satijn.

 

De eigenschappen van zijde op een rij:

  • - Verkoelend bij hogere temperaturen
    - Zacht en omhullend
    - Zeer goede vochtregulatie
    - Zeer goede temperatuur regulatie
  •  

Diervriendelijke zijden onderdekens

De zijden onderdekens van Bedaffair zijn gevuld met 100% Ahimsa-wildzijde. Dat betekent dat de cocons van de zijde vlinder pas worden geraapt als de vlinder de cocon heeft verlaten. Alleen op deze wijze worden de rupsen van de zijde vlinder niet gedood. Bedaffair's zijde onderdekens zijn één van de zeldzame zijden onderdekens waar geen dierenleed aan vooraf gaat. En dat slaapt extra prettig.

 

Vakmanschap

Alle Bedaffair zijde onderdekens worden met de hand gemaakt in in Duitsland.

Lees hier meer over de duurzame impact van natuurlijke beddenwinkel Bedaffair >

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar

Slaap advies en inspiratie


Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »