Duurzame Dekbedden

19 producten

 • Bedaffair Zomerdekbed bio wol
  € 131,75
 • Bedaffair Gerecycled donzen zomerdekbed
  € 169,15
  Normale prijs € 199,00
 • Kamelenhaar Dekbed Bedaffair, Lente Herfst, Duurzaam
  € 296,65
 • Gerecycled Dekbed met Dons, Circular Down van Bedaffair
  € 356,15
  Normale prijs € 419,00
 • Scheerwol Biologisch Dekbed van Bedaffair, warmteklasse 2, lente herfst dekbed
  € 194,65
 • Bedaffair Duurzaam Hennep Dekbed. Biologisch Natuurlijke Materialen.
  € 237,15
  Normale prijs € 279,00
 • Biologisch Wollen Dekbed, Duurzaam Dekbed van Bedaffair, 4 seizoenen, warmteklasse 3
  € 296,65
  Normale prijs € 349,00
 • DELUXE ECO donzen dekbed, luxe dekbed van Bedaffair, Duurzaam en natuurlijk
  € 347,65
  Normale prijs € 409,00
 • Lente Herfst Dekbed, warmteklasse 2, tencel dekbed, vegan dekbed, duurzaam dekbed van Bedaffair
  € 203,15
  Normale prijs € 239,00
 • warmteklasse 3, duurzaam dekbed, 4 seizoenen dekbed, winterdekbed, tencel dekbed, lyocell, bedaffair, duurzaam dekbed
  € 339,15
  Normale prijs € 399,00
 • Tencel Zomerdekbed, Dekbed Tencel, bedaffair, duurzaam dekbed, lyocell, natuurlijk slapen
  € 237,15
 • Vulmateriaal Hennep 4 seizoenen Dekbed bij Bedaffair. Duurzaam Dekbed.
  € 577,15
  Normale prijs € 679,00

Bekijk de biologische Bedaffair dekbedden

Van ecologische kwaliteit in diverse warmteklassen

De natuurlijke Bedaffair dekbedden vind je in diverse materialen zoals dons, katoen, scheerwol, hennep, kameelwol en meer.

Ook zijn ze vekrijgbaar in diverse afmetingen, bekijk eenpersoons- of tweepersoons dekbedden. En ontdek de zomerdekbedden, 4- seizoensdekbedden, lente/herfst dekbedden en meer. 

Duurzame 4-seizoensdekbedden met natuurlijke materialen

4-seizoensdekbedden, vervaardigd uit natuurlijke materialen, bieden het hele jaar door comfort en duurzaamheid. Deze dekbedden zijn samengesteld uit twee afzonderlijke lagen die samen of afzonderlijk kunnen worden gebruikt. Ze zijn ontworpen om aan te passen aan de wisselende temperaturen van de seizoenen. Materialen zoals dons, schapenwol, tencel, of hennep, worden vaak gebruikt vanwege hun natuurlijke thermoregulerende en vochtabsorberende eigenschappen. 

Natuurlijke lente / herfst dekbedden

Biologische lente/herfst dekbedden zijn ontworpen om een optimale slaapervaring te bieden tijdens de overgangsseizoenen waarin het weer vaak onvoorspelbaar is. Gemaakt van gecertificeerde biologische materialen zoals katoen of schapenwol, bieden ze een natuurlijke weerstand tegen allergenen en huisstofmijt. Deze dekbedden zijn ademend en reguleren de temperatuur effectief, waardoor ze koel blijven tijdens warmere nachten en isoleren tijdens koelere periodes. 

Duurzame hennep dekbedden

Hennep dekbedden zijn duurzamer dan katoen of tencel, en bied uitstekend slaapcomfort. Hennep is een bijzonder veerkrachtige plant die kan groeien in Europa met minimaal water, zonder het gebruik van pesticiden, waardoor het een zeer duurzaam en lokaal materiaal is. Hennepvezels zijn van nature antibacterieel, resistent tegen schimmel en uitstekend in het reguleren van temperatuur en vocht. Ideaal om mee te slapen. Bovendien is hennep biologisch afbreekbaar en recyclebaar, wat bijdraagt aan de vermindering van milieu-impact.

Gerecyclede donzen dekbedden

Gerecyclede donzen dekbedden bieden het comfort en de luxe van traditioneel dons, maar met een duurzamere en ethische benadering. Het dons in deze dekbedden is afkomstig van oude donzen dekbedden en kussens. Dit proces helpt bij het verminderen van afval en de vraag naar nieuw dons, diervriendelijk en milieuvriendelijk. Gerecyclede donzen dekbedden bieden dezelfde lichte, luchtige en isolerende eigenschappen als nieuw dons, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of prestaties.

Zijden dekbedden met Ahimsa Zijde

Moerbei zijden dekbedden, vooral die gemaakt met Ahimsa zijde, bieden een luxueuze en ethische optie voor slaapcomfort. Ahimsa zijde, ook bekend als "vredeszijde", wordt geproduceerd op een manier die het leven van de zijderups spaart. Deze dekbedden bieden de gladde, zachte en temperatuurregulerende eigenschappen van zijde, terwijl ze ook een ethische keuze zijn. Moerbeizijde is ook hypoallergeen en resistent tegen huisstofmijt, waardoor het een uitstekende keuze is voor allergiepatiënten en diegenen die op zoek zijn naar een luxueuze slaapervaring.

Vragen of advies nodig? Neem contact op met onze slaapexperts

Heb je vragen over wat de beste keuze is voor je slaap, of wil je graag meer informatie over de duurzame en circulaire producten of impact? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige beddenmakers en slaap experts staan voor je klaar om al je eerlijk te adviseren voor de beste opties voor jouw slaapbehoeften. Je kunt ons bereiken via e-mail of ons telefoonnummer. Of kom gezellig langs in de showroom. Kom vrijblijvend proefliggen en voel de kwaliteit van het zachte beddengoed.

Neem contact op 

Bekijk onze impact

 

Bedaffair, designed by nature