Bedaffair Dekbed 4 seizoenen Zacht Kameelhaar

Bedaffair Dekbed 4 seizoenen Zacht Kameelhaar

Het 4-seizoenen baby kameelhaar dekbed van Bedaffair zijn bijzonder zacht en knuffelig. Baby kameelhaar is zachter en flexibeler dan andere kamelenhaar dekbedden, omdat uitsluitend de haren van jonge kamelen worden gebruikt (diervriendelijk).

Het baby-kameelhaar dekbed wordt 100% met de hand gemaakt in Duitsland. Dat is te zien, en te voelen. De kwaliteit is zeer hoog. Een klein ambachtelijk bedrijf kamt de baby-kameelhaar, maakt het tot een vlies en daarna wordt het dekbed met de hand gevuld en dichtgestikt.

Eigenschappen in het kort:

  • 4 seizoenen (2-delig)
  • 1 zomerdeel + 1 lente-herfst deel
  • Goed drapeerbaar en licht van gewicht
  • Perfecte vocht- en warmteregulatie

Lees meer over kameelhaar >

   Biologisch katoen Kameelhaar

Omschrijving

Specificaties 4-seizoenen baby-kameelhaar dekbed

Merk: Bedaffair
Type: 4 -seizoenen; 1 deel zomer en 1 deel lente - herfst
Vulling: 100% baby-kamelenhaar /  ca.1200 gr bij een afmeting van 140x200 cm
Hoes: Biologische katoen batist
Geschikt voor: iedereen (voor elk seizoen)
Maten: Alle standaard maten (maak uw keuze hieronder) / maatwerk is mogelijk, neem gerust contact met ons op.
Comfort: Flexibel en hogere warmteafgifte, warmte- en vochtregulerend.
Onderhoud: Sla uw dekbed iedere ochtend terug. Regelmatig luchten en opschudden. Gebruik een biologisch dekbedovertrek van hoge kwaliteit, zodat uw dekbed zo schoon en droog mogelijk blijft.
Wasbaar: Nee

Onderhoud van het dekbed

Lucht uw baby-kamelenhaar dekbed regelmatig (buiten), dan blijft het merkbaar frisser. Luchten is de allerbeste reiniging van dit dekbed. Let daarbij op dat u het niet in de zon hangt, want de katoenen tijk kan ervan verbleken en de kamelenhaar droogt ervan uit.

Baby-kamelenhaar is nog niet wasbaar. Om baby-kamelenhaar wasbaar te maken zijn schadelijke chemicaliën nodig. Mocht er onverhoopt een vlek in de tijk komen, probeer dan eerst de vlek te verwijderen met groene zeep, een ecologische vlekkenverwijderaar van Ecover of Traay of met ossengal zeep.

Anti-allergeen dekbed

Het dekbed gevuld met zacht, knuffelig baby-kameelhaar is bijzonder hygiënisch, immers hoe droger men ligt of slaapt hoe beter. Bacteriën en huismijt hebben minder kans tot overleven. Ideaal voor huisstofmijt gevoelige mensen.

De bijzondere eigenschappen van baby kameelhaar

De natuurlijke dekbedden van Bedaffair zijn niet alleen heerlijk om onder te slapen. Natuurlijke materialen hebben bijzondere eigenschappen om je of koel te houden of aangenaam warm. Het kameel wol van baby kameelhaar komt van de eerste rui van een jonge kameel. Doordat er nog enorm veel donzen onderharen in de wol zitten, is het bijzonder zacht, luxe en knuffelig.

Een baby kameelhaar dekbed van Bedaffair is zachter en flexibeler dan andere kamelenhaar dekbedden. Wij gebruiken uitsluitend de prachtige hoogwaardige wol van jonge kamelen. Ons baby-kameelhaar dekbed wordt helemaal met de hand in Duitsland gemaakt. 

Duurzaam in materiaal en levensduur

Het Duitse vakmanschap en de mooie materialen waarmee Bedaffair's kameelhaar dekbedden worden gemaakt, garanderen een levensduur van tenminste 8 jaar als u het dekbed af en toe lucht. Bedaffair's kameel haar is puur, onbehandeld en gaat lang mee. Een duurzame aanschaf.

Meer informatie
levertijd ca. 5 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Dekbed kamelenhaar lente-herfst Luxor Dormiente
€ 569,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »