Bedaffair Gerecycled donzen zomerdekbed

Bedaffair Gerecycled donzen zomerdekbed

Een luxe zomerdekbed gevuld met het zachtste gerecyclede dons. Een gerecycled dons zomer dekbed is licht en luchtig. Zelfs bij warme nachten slaap je comfortabel onder dit vederlichte donzen dekbedden. Handgemaakt in Nederland van de hoogste kwaliteit gerecyclede dons (70%) en veren (30%). Het dons zomerdekbed bestaat uit 1 deel. Geniet van de luxe van dons en maak slapend de wereld mooier onder de circular down dekbedden van Bedaffair.

Niet alleen is het gerecyclede donzen dekbed van hoge kwaliteit en duurzaam, ook is het hypoallergeen! Dit waarborgen wij met het NoMite keurmerk.

 

  Gerecycled dons dekbedden  GOTS biologisch katoen Oekotex 100 vrij van schadelijke stoffen  NOMITE geschikt voor allergiepatiënten

Omschrijving

Specificaties gerecycled dons zomerdekbed

Merk: Bedaffair
Materiaal: 70% dons, 30% veren, biologisch katoenen tijk
Warmteklasse: 4
Geschikt voor: Zomer
Maten: 140x220 cm, 200x220 cm, 240x220 cm en 260x220 cm

Vulgewicht:
140x220: 330 g
200x220: 440 g
240x220: 550 g
260x220: 660 g

Kleur: Wit
Model: cassette
Gewichtsklasse: Licht
Levensduur: Ca. 8-10 jaar
Onderhoud: Volg de donzen dekbed onderhoudstips van Bedaffair. Dekbed dagelijks opschudden. Het dekbed kan in de wasmachine tot 60 graden, wij adviseren 40 graden. Dan in de droger met 2 of 3 tennisballen. U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij.

Eigenschappen gerecycled dons

De CIRCULAR DOWN dekbedden zijn gemaakt van 100% gerecycled dons en omhuld met een tijk van 100% biologisch katoen. In de zomer slaapt u onder dit heerlijke lichte, dunne donzen dekbed. Voor een koele, luchtige nachtrust.

Hoes van 100% bio katoen

De zachte, soepele tijk – hoes – van het dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. We herbruiken alleen het meest hoogstaande dons en de fijnste veertjes die nog meer dan genoeg veerkracht hebben. Elk donsje en veertje wordt zorgvuldig gereinigd. Zo weet u zeker dat u onder een nieuw en schoon donzen dekbed ligt.

Anti-huisstofmijt met het NoMite keurmerk

Bedaffair's tijken zijn zo goed en dicht geweven – ze hebben het Nomite label – dat de huisstofmijt niet in het dekbed kan komen. Goed nieuws, want zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van onze gereycled donzen dekbed.

Handgemaakt in Holland

Onze gereyclede donzen dekbedden worden gemaakt in Nederland. Het dons en de veren worden in Nederland ingezameld. En vervolgens grondig en langdurig gereinigd. Gerecycled dons van Bedaffair's dekbedden zijn bijzonder schoon en hygiënisch. Het maken is deels handmatig en voldoet aan de strengste Europese normen. Hoogwaardige kwaliteit verzekerd.

Veelgestelde vragen over gerecycled donzen dekbedden

Bedaffair kent alle haar leveranciers persoonlijk. Het hele proces van dons recycling hebben we met eigen ogen gezien. Uiteraard hebben we prachtige foto's van het inzamelen van oude dekbedden, het wassen, reinigen en drogen. En de geboorte van onze eigen gerecycled dons dekbedden!

Alle FAQ's over dons recycling beantwoorden we hier >> 

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Gerecycled Dekbed met Dons, Circular Down van Bedaffair
€ 356,15
Normale prijs € 419,00
Duurzaam Dekbed Zomer met Dons van Bedaffair
€ 204,00
Normale prijs € 240,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »