Pocketvering matrassen

3 producten

 • Pocketveermatras Grand
  Prijs op aanvraag
 • Superior pocketveer matras
  Prijs op aanvraag
 • Pocketvering matras Elegance
  Prijs op aanvraag

Natuurlijke pocketvering matrassen

Onze pocketvering matrassen worden ambachtelijk en duurzaam gemaakt. Puur natuurlijk handwerk uit Nederland en Duitsland. Daarnaast zijn ze ergonomisch aanpasbaar naar jouw slaaphouding, maat en lichaamsvorm.

  Bekijk de Bedaffair reviews  

 

De natuurlijke materialen binnen de pocketveer matrassen

Bedaffair gebruikt uitsluitend puur natuurlijke materialen zoals scheerwol, biologisch vlas, kameelwol, paardenhaar, hennep en 100% biologisch katoen.

De natuurlijke eigenschappen van onze grondstoffen zorgen dat je het nooit te koud noch te warm heeft in je bed. De temperatuurregulatie en ventilatie van pocketvering matrassen van natuurlijke materialen is buitengewoon goed.

De eigenschappen van de pocketveer matrassen

 • 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk
 • Uitsluitend 100% natuurlijke materialen, voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS
 • Proefslaap mogelijkheid, binnen 3 maanden kunnen wij de veerkern van het matras voor je wijzigen tegen kostprijs. 
 • Uitstekende temperatuurregulatie en ventilatie door de holle structuur van paardenhaar
 • Op maat aanpasbaar naar slaaphouding, afmetingen en persoonlijke wensen.
 • Lees hier meer over onze voorwaarden en garantie.

25+ jaar lange levensduur van de pocketveer matras

De materialen die we in de pocketvering matrassen gebruiken, hebben een zeer lange levensduur. Ook komt dit door de hoge kwaliteit ambacht. Daarom gaan deze pocketveer matrassen tot wel 25+ jaar mee!

Onze natuurlijke matrassen met vering zijn 100% recyclebaar. Dus na tientallen jaren slapen, regelen wij de matras recycling service.

Op maat gemaakt pocketveer matras

Bedaffair werkt samen met vakmanschap om een persoonlijk op maat gemaakt duurzaam matras voor jou te maken. Ieder mens is anders van bouw, slaapgewoonten, lengte en proporties.

Daarom is elk duurzaam pocketvering matras uniek. Op maat gemaakt aanpassing in lengte, breedte, vorm en hoogte is onze service.

Het beste pocketvering matras van natuurlijke materialen.

Verschil natuurlijke of synthetische pocketvering matrassen

Ja, er zijn verschillende types pocketvering matrassen, variërend in de gebruikte materialen. Matrassen met natuurlijke materialen zoals paardenhaar, hennep en biologisch katoen bieden uitstekende temperatuurregulatie en zijn aanpasbaar voor comfort, laag op laag op maat gemaakt. Deze natuurlijke componenten zijn duurzaam en bevorderen een gezondere slaapomgeving.

Aan de andere kant zijn er pocketvering matrassen met synthetische materialen, die hoewel vaak goedkoper, kritiek krijgen vanwege het gebruik van potentieel verstikkende chemische stoffen die bijdragen aan overmatig zweten, een ongezonde slaapomgeving en allergische reacties.

Hoeveel pocketveren heb ik nodig?

6-slags, 8-slags of 10-slags pocketvering

Het aantal benodigde pocketveren in een matras hangt af van persoonlijke voorkeur en lichaamsgewicht. Matrassen met 6-slags, 8-slags, en 10-slags pocketveren bieden verschillende niveaus van ondersteuning en comfort.

Over het algemeen bieden matrassen met meer slagen, zoals 8-slags en 10-slags, een betere ondersteuning en zijn ze duurzamer door de dichtere en complexere structuur van de veren. Een hoger aantal slagen kan vooral voordelig zijn voor mensen die meer ondersteuning nodig hebben of een zwaarder lichaamsgewicht hebben.

De keuze moet echter gebaseerd zijn op individuele comfortvoorkeuren en slaapbehoeften.

Neem contact op of kom langs in de showroom

Kom langs in onze 800 m2 duurzame beddenwinkel te Heemstede (Haarlem). Gratis en ruim parkeren voor de deur, of bestel direct online via onze webshop.

Bedaffair, Designed by Nature