Rolkussen / Sluimerrol ganzenveren

Rolkussen / Sluimerrol ganzenveren

Het rolkussen of sluimerrol is gevuld met hoogwaardige zachte ganzenveren. Onze rolkussen of sluimerrollen zijn lekker stevig en geven extra steun in de rug. Zet je hoofdkussen tegen de sluimerrol en je kunt comfortabel ontbijten of op een prettige manier een goed boek lezen in bed.

Ganzenveren zijn groter en minder scherp dan eendenveren. De pen van een ganzenveer is groter en deze prikt niet door de stof heen. Dat betekent effectief een duurzamer rolkussen, meer steun en zachtheid. En dat geeft nog meer plezier van je sluimerrol, vinden we bij Bedaffair.  

Productvoordelen rolkussen of sluimerrol kussen:

- Leverbaar in twee doorsnedes: 20 en 30 cm
- Vele lengtes verkrijgbaar: van 40 - 200 cm
- Gemaakt in Nederland
- Downpass certificaat
- Optionele keuze voor een rits, waardoor het kussen kan worden bijgevuld.

TIP: Bijpassende rolkussensloop van biologisch katoen? Klik hier en bekijk de rolkussen kussenslopen >  

De rolkussens worden op maat gemaakt en kunnen niet geretourneerd worden.

Omschrijving

Productspecificaties van het rolkussen of sluimerrol kussen:

Merk: Bedaffair
Type: Rolkussen, sluimerrol, goeling
Model: Cilinder
Buitenstof: 100% katoen, ökotex gecertificeerd
Vulling: 100% witte, extra gekrulde, hoogwaardige ganzenveren
Stevigheid: stevig
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij niet te vochtig weer en niet in de volle zon.

Lees hier meer voor het onderhouden van jouw natuurlijke kussen >>

Stevig ganzenveren rolkussen of sluimerrol

Wat is er fijner dan met een steuntje in rug om te lezen in bed of lekker te ontbijten. Ganzenveren geven stevigheid en veerkrachtig aan het kussen. Ook kunnen ganzenveren vocht goed opnemen. Dit lekkere, stevige kussen heeft  diverse afmetingen van klein tot XXL 200 cm extra lang.

Ganzenveren zijn groter en de pen is dikker dan eendenveertjes. Bovendien zijn de Bedaffair ganzenveren extra gekruld. Het voordeel hiervan is dat de veren niet door de stof heen prikken.

Ambachtelijk gemaakt in Nederland

De ganzenveren rolkussen of sluimerrol kussen worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere synthetische kussens uit China.

Bedaffair werkt samen met een prachtig Nederlands familiebedrijf welke al meer dan 90 jaar traditie heeft in dons en veren en ambachtelijk vakwerk. Meer lezen over onze impact > 

Diervriendelijk dons keurmerk Downpass

Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Meer informatie
levertijd ca 7 werkdagen

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Biologisch voedingskussen spelt ecologisch Prolana
€ 169,00
Extra Lang Kussen | BedMATE SUITE702
€ 114,95
Sluimerrol Kapok Java VEGAN | Bedaffair
€ 21,68
Normale prijs € 25,50

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »