Donzen Hoofdkussen Ecoluxe Surround | Bedaffair

Donzen Hoofdkussen Ecoluxe Surround | Bedaffair

Dit heerlijke dons kussen Ecoluxe Surround heeft een unieke kern. Deze is opgebouwd uit drie lagen: een zachtere kern en twee medium stevige donzen buitenlagen. Bij het dons kussen Ecoluxe Surround zakt je hoofd aangenaam weg en wordt de nek prettig ondersteund door de iets stevigere donzen buitenlaag.

Bedaffair's hoofdkussen Ecoluxe Surround is zacht, licht, lekker vormbaar en erg comfortabel. Bovendien heeft dit dons kussen een zeer goede vochtregulatie.

Eigenschappen donzen hoofdkussen Ecoluxe Surround

De kern van het kussen bestaat uit fijne kleine ganzenveertjes die dienen als ondersteunende draaglaag. Rondom is het Ecoluxe Surround kussen gevuld met 70% Nederlands eendendons. 

  • Het dons kussen is rondom afgevuld met 70% eendendons.
  • De kern van het kussen is gevuld met kleine ganzenveertjes die dienen als zeer comfortabele draaglaag.
  • De tijk is van 100% biologisch katoen batist, een speciale weeftechniek waardoor de tijk zijdezacht aanvoelt.
  • Ökotex gecertifceerd is en dus vrij van schadelijke stoffen.
  • Het kussen kan worden gepersonaliseerd, voeg dons toe of haal er dons uit naar je wens en behoefte.

 Downpass certficaat Over Ökotex 

Omschrijving

Productspecificaties van het Ecoluxe Surround kussen

Merk: Bedaffair
Type: Ecoluxe Surround
Materiaal: Tijk: 100% biologisch katoen, ökotex gecertificeerd
Vulling: 70% ganzendons / 30% ganzenveren
Stevigheid: medium met fijne nek ondersteuning
Maat: standaard 60x70 cm
Vorm: kussen
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw. Het kussen kan gewassen worden met weinig wasmiddel op maximaal 60 graden, maar wij adviseren 40 graden. In de droger met tennisballen, daarna heel goed opschudden. Lees hier meer onderhoudtips voor jouw donzen kussen >
Keurmerken: Downpass, ökotex 100

Belangrijkste voordelen van Ecoluxe Surround

- Geschikt voor zijslaper en rugslaper.
- De hoogte van het dons en veren kussen zorgt dat je hoofd, nek en rug in één lijn en recht liggen zodat je je kunt ontspannen.
- Het dons kussen Ecoluxe Surround zorgt voor meer ondersteuning in de nek.
- Geeft veerkracht.
- Uitstekende vochtregulatie
- Goed vervormbaar.
- Buitenstof van biologisch katoen batist: ademt en helpt het kussen koel en droog te houden.
- Bovendien is het Ecoluxe Surround kussen voorzien van een rits en een navulpocket. Ideaal om het dons kussen te personaliseren naar jouw slaapwensen en behoefte. Je haalt er makkelijk dons uit of vult eenvoudig dons bij.

Luxe slapen op dons

Een donzen kussen is zacht, licht, lekker vormbaar en erg comfortabel, zeker omdat Bedaffair de kussens vult met 70% eendendons aangevuld met 30% ganzenveertjes. Schudt de dons kussen 's ochtends even op en geniet 's avonds van het gevoel alsof u weer op een nieuw kussen ligt.

Aanpasbaar ligcomfort 

Bovendien is het kussen voorzien van een rits en een navulpocket. Ideaal om het dons kussen te personaliseren naar jouw slaapwensen en behoefte. Je haalt er makkelijk dons uit of vult eenvoudig dons bij.

100% Bio katoen en dons

De zachte, soepele batist tijk – hoes – van het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, 100 Nm. Het dons komt van Nederlandse eenden en de veertjes van Europese ganzen en is Downpass gecertificeerd. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van een goede nachtrust, terwijl wij voor u de keten blijven verbeteren.

Handgemaakt door ambachtslieden uit Holland

Bedaffair's donzen kussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Lees hier meer over de duurzame waardeketen van Bedaffair >

Diervriendelijk keurmerk Downpass

Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Duurzaam Hoofdkussen van luxe dons bij Bedaffair
prijsaanbieding € 242,10
Normale prijs € 269,00

Slaap advies en inspiratie


Goed slapen met warm weer
Goed slapen met warm weer
Beter slapen met warm weer: onze slaapexperts delen hun slaapadvies   Slaap jij slecht bij warm weer door een hete slaapkamer? Dat is een slaapklacht die veel voorkomt op vakantie of bij warm weer in de zomer. Warme zomernachten kunnen je nachtrust flink verstoren. Het is moeilijk om in slaap te vallen en te blijven slapen als je het te warm hebt. Je bent zeker niet de enige. Gelukkig hebben onze slaapexperts meerdere tips en advies om jouw nachtrust...
Lees meer »
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips Wat is een jetlag? Ga jij of ben jij op vakantie of op vliegreis? Dan heb je zeker wel eens te maken met een jetlag. Wanneer jouw slaapritme niet op orde is – door verre reizen of een onregelmatig leefpatroon – heeft dat vervelende gevolgen voor je immuunsysteem. Een jetlag is het gevolg van tijdsverschillen...
Lees meer »
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »