Ganzendons hoofdkussen Ecoluxe Premium | Bedaffair

Ganzendons hoofdkussen Ecoluxe Premium | Bedaffair

Het Ecoluxe Premium hoofdkussen is gemaakt met 90% ganzendons. De biologisch katoenen tijk heeft een luxe batist weving en voelt daardoor zijdezacht. Het Ecoluxe Premium hoofdkussen is lekker licht en vormbaar. Dit luxe ganzendons

Voordelen van ganzendons in het Ecoluxe Premium hoofdkussen

Het Ecoluxe Premium ganzendons kussen heeft een fijn vochtregulerend vermogen, het neemt vocht op en laat het makkelijk weer los. Door de dichtgeweven katoenen tijk en hoge ventilatie is het Ecoluxe Premium ganzendons kussen hygiënisch. 

Een heerlijk zacht donzen kussen voor mensen die van een lekker zacht en kneedbaar kussen houden. Gemaakt van het mooiste, witte biologisch katoen met luxe zijdezachte batist weving. Gevuld met prachtig wit ganzendons.

Dit Ecoluxe kussen is voorzien van een rits, zo kan je het ligcomfort zelf aanpassen. Het is eenvoudig om er dons uit te halen of bij te vullen. 

Om het beste kussen voor u te kiezen, biedt bedaffair een gratis hoofdkussen keuzehulp aan >

 Downpass certficaatIDFL documentatiesysteem herkomst ganzendonsZonder schadelijke desinfecteringsmiddelen geproduceerd en dus biologisch afbreekbaar

Omschrijving

Specificaties ganzendons kussen Ecoluxe Premium

Merk: Bedaffair
Type: Ecoluxe Premium
Materiaal: Tijk: 100% biologisch katoen batist
Vulling: 90% ganzendons / 10% ganzenveren
Stevigheid: medium zacht
Maat: standaard 60x70 cm
Vorm: platgestikt kussen
Vulgewicht: 600 gram
Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti-huisstofmijt)
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw. Het kussen kan gewassen worden met weinig wasmiddel op maximaal 60 graden, maar wij adviseren vakkundige reiniging.
Maak gebruik van een biologische kussensloop van hoge kwaliteit, om zo je eco kussen goed te beschermen.
Keurmerken: Dons: Downpass, Greenline
Tijk keurmerk: Nomite

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN HET DONZEN KUSSEN ECOLUXE PREMIUM

- Geschikt voor zijslaper en rugslaper.
- De hoogte van het dons en veren kussen zorgt dat je hoofd, nek en rug in één lijn en recht liggen zodat je je kan ontspannen.
- Geeft veerkracht.
- Uitstekende vochtregulatie
- Goed vervormbaar.
- Buitenstof van biologisch katoen: ademt en helpt het kussen koel en droog te houden.

ECO DONZEN KUSSEN

Leg je hoofd te rusten op dit fijne, medium donzen kussen. Door de unieke opbouw ervaar je een fijne ondersteuning van de nek, en zakt je hoofd aangenaam prettig weg. Het kussen is iets stevig en toch nog kneedbaar. Geschikt voor mensen met een gemiddeld postuur die op hun rug of zij slapen. Gemaakt van het mooiste, zijdezachte, witte biologisch katoen batist. En gevuld met van eendendons en ganzenveertjes die gegarandeerd niet levend zijn geplukt. De maat is 60x70 cm.

SLAPEN OP DONS

Een donzen kussen is zacht, licht, lekker vormbaar en erg comfortabel, zeker omdat Bedaffair de kussens vult met 70% eendendons aangevuld met 30% ganzenveertjes. Schudt de dons kussen 's ochtends even op en geniet 's avonds van het gevoel alsof u weer op een nieuw kussen ligt.

PAS HET ECO DONS KUSSEN AAN NAAR JOUW SLAAP WENSEN

Bovendien is het kussen voorzien van een rits en een navulpocket. Ideaal om het dons kussen te personaliseren naar jouw slaapwensen en behoefte. Je haalt er makkelijk dons uit of vult eenvoudig dons bij.

MADE IN HOLLAND

De ganzendons hoofdkussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere kussens uit China.

De kussens van Bedaffair worden volledig gemaakt in Nederland. Elk kussen wordt nog met de hand gevuld. Puur ambachtelijk vakwerk. Lees duurzame impact van Bedaffair >

DIERVRIENDELIJK GANZENDONS KUSSEN

Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

 

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Duurzaam Kussen Ecoluxe Surround met eendendons en ganzenveren bij Bedaffair
prijsaanbieding € 126,65
Normale prijs € 149,00
Hoofdkussen ganzendons 100% Pilsener kussen Ambassador
€ 450,00
Duurzaam Millenium Kussen van Bedaffair met zacht diervriendelijk dons en ondersteunend natuurlatex
€ 152,15
Normale prijs € 179,00

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »