Hoofdkussen ganzendons 100% kussen Ambassador 60x70

Hoofdkussen ganzendons 100% kussen Ambassador 60x70

Het luxe en zeer comfortabele Ambassador ganzendons hoofdkussen is het neusje van de zalm voor de liefhebbers van een 100% ganzdons hoofdkussen. Het hoofdkussen is gevuld met het exclusieve 100% witte Pilsener ganzendons en gemaakt in Nederland. De enorme vulkracht van dit ganzendons zorgt ervoor dat u met weinig gewicht het koesterende luxe gevoel krijgt dat u wilt van een 100% Pilsener ganzendons hoofdkussen.

Het 100% ganzendons kussen Ambassador is verkrijgbaar in Curve model (met schouderaanpassing) en in een standaard box model.

Vital Finish behandeling

De 100% katoenen tijk van het Ambassador ganzendons hoofdkussen heeft een zachte batist binding en is voorzien van Vital Finish. Deze speciale biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de katoen batist tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt dan een normale katoenen tijk. Voor extra luxueus aangenaam slaapcomfort.

Downpass certficaatIDFL documentatiesysteem herkomst ganzendonsZonder schadelijke desinfecteringsmiddelen geproduceerd en dus biologisch afbreekbaarVital FinishOver Ökotex Over Nomite huismijtproof kussens 

Omschrijving

Belangrijke specificaties van ganzendons kussen Ambassador:

Merk: Donsana
Type: Ambassador
Materiaal: Tijk: 100% katoen batist, ökotex gecertificeerd, behandeld met Vital Finish
Vulling: 100% Pilsener ganzendons
Stevigheid: zacht
Maat: standaard 60x70 cm
Vorm: boxkussen of Curve
Vulgewicht: 450 gram

Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti-huisstofmijt)
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw. Het kussen kan gewassen worden met weinig wasmiddel op maximaal 60 graden, maar wij adviseren vakkundige reiniging.
Keurmerken: Dons: Downafresh Greenline
Tijk: Nomite, Vital Finish en Ökotex 100, dons: Downpass

Made in Holland

De 100% Pilsener ganzendons hoofdkussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere kussens uit China.

Donsana is het merk van het Volendamse familiebedrijf Gebroeders Jonk. Dit prachtige Nederlandse familiebedrijf heeft al meer dan 90 jaar traditie in slapen en ambachtelijk vakwerk.

Anti-allergeen ganzendons hoofdkussen

De tijken van onze ganzendons kussens zijn extra dicht geweven, ze hebben het Nomite label. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van dons.

Diervriendelijk ganzendons kussen

Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Meer informatie
levertijd ca 0 - 5 werkdagen

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »